Komplet za otroško posteljico Joy Hippo Blue toT's-smarTrike hroščkovo gnezdo, odeja in modra prevleka od 0 mesecev

Opis izdelka

Simpatičen trodelni komplet za posteljico Joy Hippo Blue proizvajalca toT's-smarTrike bo polepšal sobico vašega dojenčka in mu prinesel sladke sanje že od rojstva. Otroci bodo med spanjem zaščiteni s slončkom na mehki odeji ali gnezdu in bodo obdani z prijetnimi odtenki modre barve. Komplet za dojenčke v modri barvi je trodelni in sestavljen iz zračnega odejčka, napenjalne prevleke in gnezda za posteljico, ki služi kot varnostna ograja. Celoten komplet je izdelan iz mehkega 100% bombažnega satena, ki je nežen do kože najmanjših otrok.

Komplet za posteljico bo poskrbel za nemoten spanec otrok. Odeja s slončkom bo vašega dojenčka med spanjem ohranila v udobju in toploti. Je zračna in lahka, izdelana z mislijo na potrebe najmanjših otrok. Kot popoln dodatek k odeji je gnezdo za posteljico, ki se enostavno pritrdi na obod posteljice s pomočjo vrvic. Gnezdo ščiti nemirne dojenčke pred trčenjem ob trde robove posteljice, zato je nepogrešljiv del vsake otroške opreme. Tretji prijeten dodatek za skrb za dojenčka je napenjalna prevleka, ki bo zaščitila vzmetnico in otrokom zagotovila še večje udobje.

Igrivi in izvirni dodatki za novorojenčke iz linije toT's priljubljenega proizvajalca smarTrike so priljubljeni med starši in otroki. Najnovejša linija izdelkov smarTrike so prav dodatki za skrb za dojenčke in najmanjše otroke toT's. ToT's ponuja najnovejše modne kolekcije visokokakovostnih izdelkov, ki popolnoma odražajo okus staršev in njihovih malčkov. V dodatkih toT's-smarTrike se kombinira visoka kakovost in razumne cene, pri čemer stil ostaja na visoki ravni. To je inovativna kategorija, ki je praktična in hkrati modna rešitev za vsakodnevne potrebe najmanjših otrok in njihovih staršev.

Lastnosti

  • komplet 3 dodatkov za posteljico
  • za dojenčke od rojstva
  • odejica, napenjalna prevleka in gnezdo
  • modra barva z motivom slončka
  • material občutljiv na otroško kožo
  • za udobje in zaščito dojenčka med spanjem v posteljici
  • primerno tudi kot darilo ob rojstvu
  • 100% bombažni saten
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.