Komplet vrtiljak za posteljico Star Cotoons 2v1 Smoby s sovicami in moj prvi dojenček MiniKiss za posteljice

Opis izdelka

Set vrtiljaka za otroško posteljico Star Cotoons 2v1 s sovicami in moj prvi dojenček MiniKiss za posteljico bo zagotovo razveselil vse malčke že od njihovega rojstva dalje. Ta odličen set igrač za dojenčke izpolnjuje vse kriterije kakovosti in zato lahko z njim brez težav presenetite svoje najmlajše. Set igrač se čudovito dizajnersko in barvno dopolnjuje, ponujamo pa ga po znižani ceni. Igrače v setu bodo malčke pritegnile že na prvi pogled, z njimi se bodo odlično zabavali in jim pomagali z lažjim spancem. Francoski proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje originalen dizajn, varnost in kakovost, zahvaljujoč najmodernejšim proizvodnim procesom.

Vrtiljak za nad posteljico Star Cotoons Smoby 2in1

Otroški vrtiljak za posteljico Cotoons je čudovita multifunkcijska igrača, primerna za najmlajše otroke že od njihovega rojstva. Otroški vrtiljak lahko preprosto pritrdite na stranico posteljice s pomočjo izvijača, saj se bo vrtiljak prilagodil debelini posteljice. Zasnovan je v zeleno-modrih barvnih odtenkih in je v podobi rožice. Ta edinstven vrtiljak za posteljico bo delal družbo vašemu otroku in igral 4 različne melodije. Vrtiljak na strop projicira rožice in zvezdice, nežna svetloba pa bo otroka prijetno umirila, tudi z lučkami, ki menjujejo barve. Na rožico so obešene različne barvne sovice, ki se vrtijo nad otrokovo glavico.

Pritegnile bodo otrokovo zanimanje in ga pomirile, saj lahko nanje gleda pred spanjem. Na vrhnji površini rožice so tipke za različne zvočne in svetlobne efekte. Za delovanje vrtiljaka potrebujete 3 AA/LR6, ki niso del kompleta. Skupna višina vrtiljaka je 47 cm. Noč v temi je lahko za najmlajše otroke kdaj pa kdaj preveč stresna in strašljiva. Če imate težave z uspavanjem otroka, je lahko ena od rešitev nakup tega priročnega dodatka za otroško sobo. Lučka in igrača za uspavanje v enem bo pregnala strahove pred temo in vašim najmlajšim prinesla prijeten spanec. Pravljični junaki Cotoons bodo otroke umirili in jih razveselili pred vsakim spancem.

Dojenček z zvokom MiniKiss Smoby za v posteljico 27 cm

Pojoči dojenček MiniKiss Smoby je odlična uspavajoča igrača za v posteljico vašega otroka. Zahvaljujoč mehki površini in nežnemu materialu je primeren za otroke od 12. meseca starosti. Velik je 27 cm in daje zvoke prijetne in pomirjajoče melodije, ko zajčka potegnete ven. Ko se navija nazaj, igra lepo melodijo. Dojenček MiniKiss za v posteljico francoskega proizvajalca igrač Smoby ima prikupen obrazek. Dojenček za otroke MiniKiss je oblečen v prikupen rumeni pajacek s kapico z dvema rožičkoma. Igrača je mehanska. Dojenček je primeren že za najmlajše otroke od 12. meseca prav zaradi svojega prijetnega videza in mehkobe. Dojenček MiniKiss je izdelan iz na dotik prijetnega gumijastega materiala. Je realističnega videza in ima čudovit uročljiv pogled iz velikih modrih očk.

Dojenček ima mehak trebušček, ki ga otroci radi objemajo. Zagotovo bo prevzel srčka vseh malih princesk. Igra z dojenčkom spada med najbolj priljubljene otroške igre. Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Hranijo ga, kopajo in uspavajo. Na lastnem dojenčku se učijo, kako ga oblačiti in slačiti, kar potem prakticirajo tudi na sebi. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. To je tudi odličen način, kako pripraviti otroka na prihod sorojenca. S pomočjo držanja, hranjenja in igre z otroškim dojenčkom otroci posnemajo odrasle in se učijo podarjati ljubezen tudi drugim. Uspavanje z edinstvenim dojenčkom in prijateljčkom Minikiss bo za malčka lažje.

Smoby je priznani francoski proizvajalec visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Vse igrače Smoby imajo zaobljene robove, ki so nežni na dotik in preprečujejo poškodbe otrok. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, igrača pa je hkrati tudi idealno darilo za najmlajše otroke. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. 

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost35*21*47 cm
Skupna višina47 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.