Komplet vrtiljak za nad posteljico Star Cotoons Smoby in figurica žabica Wabap/zebra Punky (ena figurica)

Opis izdelka

Komplet vrtiljaka za posteljico Star Cotoons 2v1 s sovicami in figurice žabice Wabap ali zebre Punky (samo ena figurica v setu) je čudoviti set igrač za najmlajše otroke, že od njihovega rojstva dalje. Ta odličen set igrač za malčke izpolnjuje najvišje kriterije kakovosti, zato lahko z njim brez strahu presenetite tudi svoje najmlajše. Set igrač se čudovito dizajnersko in barvno dopolnjuje, ponujamo pa ga po akcijski ceni. Igrače v setu bodo otroke navdušile na prvi pogled, z njimi se bodo zabavali in prav tako lažje zaspali. Francoski proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje originalen dizajn, varnost in kakovost, zahvaljujoč najmodernejšim proizvodnim procesom.

Vrtiljak za nad posteljico Star Cotoons Smoby 2in1 s sovicami, melodijami in lučko ter metuljčkom

Vrtiljak za posteljico Star Cotoons je čudovita multifunkcijska igrača, primerna za najmlajše otroke, že od njihovega rojstva dalje. Otroški vrtiljak lahko preprosto pritrdite na stranski del posteljice s pomočjo izvijača, prilagodil se bo vsaki debelini okvirja. Zasnovan je v zeleno-modri barvi in je v obliki rožice. Ta edinstveni vrtiljakec za posteljico bo odličen družabnik vašega malčka, saj igra tudi 4 različne melodije. Vrtiljak na strop predvaja rožice in zvezdice, pritajena svetloba pa otroke pomirja, svetloba pa tudi spreminja barve. Na rožici so obešene več barvne sovice, ki se vrtijo nad otrokovo glavico.

Otroka bodo navdušile in pomirile, saj jih pred spanjem lahko opazuje. Na zgornjem delu rožice so tipke za različne zvočne in svetlobne učinke. Za delovanje vrtiljaka potrebujete 3x AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu. Skupna višina vrtiljaka je 47 cm. Noč v temi je lahko za najmlajše otroke preveč strašljiva in tudi stresna. Če imate težave z uspavanjem otroka, je ena izmed rešitev tudi nakup tega priročnega dodatka za otroško sobico. Lučka in igrača za uspavanje v enem bo pregnala strahove zaradi teme in vašim malčkom priskrbela prijeten spanec. Pravljične figurice Cotoons bodo otroke pomirile pred vsakim spancem.

Figurica Cotoons Rolly Polys Smoby za dojenčke Wabap/Punky

Smoby otroška figurica Cotoons Rolly Polys s težiščem na svojem dnu je zasnovana v dveh figuricah: žabici Wabap in zebri Punky. Otroški figurici za malčke nikoli ne bosta padli, zahvaljujoč svojemu težišču na spodnjem delu. Igračo lahko malčki poskušajo prevrniti, vendar se bo zmeraj vrnila na svoje mesto. Otroške figurice Cotoons dajejo melodične zvoke, ki bodo takoj prevzele otrokovo pozornost in postale njihova priljubljena igrača.

Sta ljubkega dizajna malih živalic, Wabap in Punky iz risane serije otroških igračk Cotoons (Bombažki). Sta čudovitih barv in kakovostnega plastičnega materiala, ki je trden, nežen in zdravju neškodljiv. Figurica je velika 17 cm. Izberite si dizajn 1. ali 2. po svoji izbiri. Otroci se bodo z njimi resnično zabavali. Cena velja za 1 igračo za malčke.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Igrače Smoby imajo zaobljene robove, ki so nežni in gladki na dotik in varujejo otroke pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. 

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost35*21*47 cm
Skupna višina47 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
GlasbaDa
EmbalažaDa
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Barvatyrkysová
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha