Komplet voziček 3v1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby s stolčkom za hranjenje gugalnikom in lupinico

Opis izdelka

Kombinirani voziček Powder Pink 3v1 in stolček za hranjenje, počivalnik in avtosedež bodo razveselili vse skrbne otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo z dojenčki. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico. Otroci se bodo igrali očije in mamice, ob tem pa najljubšega dojenčka vzeli s seboj na sprehode z vozičkom, prav tako pa jih bodo lahko odpeljali v avtomobilu, v priročnem avtosedežu. Igre bodo tako še bolj pristne, otroci se bodo približevali svetu odraslih. Razvijali so bodo komunikacijske spretnosti in logično mišljenje ter si hitreje ustvarjali socialne odnose.

Kombinirani voziček Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby globoki in športni ter prenosljiva posteljica za 42 cm dojenčka

Kombinirani voziček Powder Pink 3v1 z izdaje Maxi Cosi & Quinny, francoske znamke Smoby je odlično darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Voziček se lahko nastavi na 3 različne načine: tradicionalen globoki voziček, športni buggy voziček ali pa ga deklica uporablja kot prenosno posteljico za dojenčka. Voziček za dojenčka je proizveden v nežni rožnati barvi, deluje elegantno in brezčasno, otroke bo navdušil že na prvi pogled. Trdno in stabilno kovinsko ogrodje vozička v kombinaciji s trpežno plastiko ponuja otrokom pri vožnji z dojenčkom najboljše vozne lastnosti, ki jih omogočajo tudi tiha gumirana kolesa. Sprednja kolesa se vrtijo za 360°, za enostavno in preprosto vodljivost v strani. Ergonomski ročaj je na višini 66 cm.

Športni del vozička lahko preprosto zložite v vodoravni položaj, nanj položite košaro in voziček se bo hitro spremenil na klasičen globoki voziček s senčnikom. Pod sedežem se nahaja prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo vse dodatke in pripomočke za dojenčka. Košaro lahko samostojno uporabljajo kot prenosno posteljico za dojenčka, saj je na zgornjem delu nameščen tudi ročaj, ki otroku omogoča preprosto prenašanje. Pri vožnji v športnem vozičku je dojenček zaščiten tudi z varnostnim pasom. Voziček je zasnovan za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm. Dojenček ni del paketa.

Stolček za hranjenje avtosedež in gugalnik Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby 3v1 z varnostnim pasom

Stolček za hranjenje z avtosedežem in gugalnikom Powder Pink z izdaje Maxi Cosi & Quinny, francoskega proizvajalca Smoby je odlična kombinacija 3v1, ki bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Pri nego za svojega najljubšega dojenčka bodo za hranjenje uporabljali stolček za hranjenje z višino 72 cm, nato pa bodo stolček preprosto spremenili na udoben gugalnik, v katerem lahko dojenčka po okusnem kosilu pozibajo in uspavajo. Za potovanja se lahko zanesejo na avtosedež z ergonomskim ročajem, tako da bodo lahko dojenčka peljali tudi v avtu, ob tem pa bo zaščiten tudi z varnostnim pasom. 

Kombinacija stolčka za hranjenje, avtosedeža in gugalnika je proizvedena iz kakovostne in trdne umetne mase, prvorazredno ogrodje pa omogoča otrokom preprosto vsakodnevno igro z dojenčkom. Nežna rožnata barva s temnim ogrodjem deluje elegantno in brezčasno, otrokom bo všeč že na prvi pogled. Različne možnosti uporabe igrače za dojenčke prinašajo otrokom še več veselja ob igri in še bolj pristno doživetje. Večfunkcijski dodatek je zasnovan za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm. Dojenček ni del paketa.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost55*39*66 cm
Skupna višina66 cm
Dimenzije paketa34*20*53 cm
Skupna dolžina55 cm
Višina ročaja66 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,0 kg
Opomba42 cm baby
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.