Komplet vodna steza Adventure Land AquaPlay dogodivščine pod slapom in StartSet z žerjavom in ladjicami z nadomestnimi deli

Opis izdelka

Razveselite svoje otroke s priljubljenimi vodnimi igračami znamke AquaPlay. Set vodne steze Adventure Land dogodivščine pod slapom in StartSet z žerjavom, ladjicami in nadomestnimi deli je izjemni set igrač, ki bo razveselil vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Ta komplet igrač švedskega dizajna ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, so izdelane iz kakovostnega materiala in bodo vaše malčke zabavale leta in leta, v notranjih in zunanjih prostorih. Prednost vodnih stez AquaPlay je njihova kompatibilnost – lahko jih združite in s tem ustvarite nove vodne poti za ladjice. Ustvarjalni otroci bodo ob načrtovanju gradnje z mnogimi možnostmi preizkusili svoje spretnosti in sposobnosti. Hkrati pa bodo razvijali svoje logično mišljenje in tehnično predstavnost ob iskanju najboljših rešitev.

Vodna igra AquaPlay Adventure Land dogodivščine pod slapom, v gorskem stolpu ter z jezom na otoku

Vodna steza Adventure Land, znamke AquaPlay je vrhunska vodna igrača, s katero se bodo zabavali vsi dečki in deklice od 3. leta starosti. Otroci bodo doživeli razburljive dogodivščine s figuricami medvedka Boja in krokodila Swena na ladjicah, s katerimi bosta pogumno premagovala vodne ovire. Nanje čaka tudi gorsko jezero s slapom, ki ga otroci spustijo z dvigom jezu, na najvišjem delu gorskega stolpa pa se nahaja vodni tobogan, po katerem se bodo ladjice spustile nazaj v vodni kanal. Ladjice se bodo na tobogan dvignile z vodnim dvigalom. Z vodnim mlinom bodo lahko otroci poganjali vodni tok in tako nadzorovali njihovo hitrost. Pogumni mornarji se bodo lahko veselili plovbe čez jamo in okoli nevarnega otoka, na katerem se nahaja funkcionalen vodni jez s skrivališčem za gusarje.

Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in je vodotesna, tako da se bodo otroci lahko z njo igrali v notranjih in zunanjih prostorih. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, jo spuščali po toboganu, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa in si izmišljali različne dogodivščine. Vodni sistem bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov, otroci pa bodo na polno razvijali svojo domišljijo, saj se bodo lahko igrali tudi z drugimi dodatki. Igra z vodno stezo pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode in fizikalnih principih njenega delovanja. Z eno vodno igro se bo leta in leta prijetno igralo tudi več otrok skupaj.

Vodna steza AquaPlay Start Set s povodnim konjem Wilmo in kontejnersko ladjo od 3 leta

Vodna steza AquaPlay Start Set je fantastična vodna igra za otroke od 3. do 7. leta starosti. Ko bo malček kanale sestavil skupaj, bo vanjo preprosto nalil vodo in zabavna igra se lahko prične. Start Set vsebuje junakinjo povodnega konja Wilmo, vodno kolo, kontejnersko ladjo, avtomobilček in žerjav za premikanje tovora. Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodnim sistemom opazovali premikanje ladjice v vodi, prekladali tovor s pomočjo žerjava in razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa.  Mere vodnega sistema znašajo 68*65*22 cm, njegova višina pa meri 22 cm.

AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja, delovanje vodnega kolesa, način postavljanja in trdnost konstrukcije. Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost. Vodni kanal lahko starejši otroci prepustijo tudi svojim mlajšim bratcem in sestricam in tako bo leta in leta zagotavljala zabavo in smeh. Pri takšni igri se razvija predvsem logično mišljenje in drobna motorika.

Nadomestni del AquaPlay raven del za vodne steze, set 2 kosov s tesnilom

Dodatni deli AquaPlay so kompatibilni s katero koli vodno igro znamke AquaPlay. V paketu se nahajata 2 ravna delčka za vodno igro skupaj s tesnili. Raven del – dodatni del za vodno igro je proizveden iz kakovostne in ekološke plastike, ki je maksimalno trpežna. Primeren je za vsako vodno igro in ima kakovostni tesnili, ki bosta trdno tesnila, voda pa preko njiju ne bo prehajala. Mere dodatnih delov znašajo 79*52*54 cm. Navedena cena velja za set 2 dodatnih delov pravokotne oblike. Druge delčki vam bodo prav prišli v primeru, ko boste želeli svojim otrokom združiti več vodnih iger.

Nadomestni del AquaPlay T križišče za vse vodne steze – set 2 kom s tesnilom

Dodatni deli AquaPlay so kompatibilni z vodnimi igrami znamke AquaPlay. V paketu se nahajata 2 delčka v obliki T križišča s tesnili. T križišča – dodatna delčka za vodno igro sta izdelana iz kakovostne in trpežne plastike. Primerna sta za vsako vodno igro in imata kakovostna tesnila, ki bodo trdno tesnila, voda pa preko njiju ne bo prehajala. Mere nadomestnih delov znašajo 79*52*54 cm. Navedena cena velja za set 2 dodatnih delov T križišč s tesnili. Druge delčki vam bodo prav prišli v primeru, ko boste želeli svojim otrokom združiti več vodnih iger.

Aquaplay je vrhunski evropski proizvajalec posebnih vodnih igrač, v podobi vodnih kanalov. Vodne igre Aquaplay so zasnovane na Švedskem in izdelane v Nemčiji. AquaPlay je originalen vodni sistem za igro, švedskega porekla. Otroci se bodo z igro Aquaplay učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj vsebuje lasten jez in vodni kanal. AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja in delovanje vodne črpalke ter vodnega kolesa. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost138*88*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa28*52*51 cm
Skupna dolžina138 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,8 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.