Komplet vodna steza AquaPlay Adventure Land pustolovščine pod slapom in ContainerPort z žerjavom in nadomestnimi deli

Opis izdelka

Set vodne steze Adventure Land dogodivščine pod slapom in ContainerPort z žerjavom in dodatnimi delčki bo razveselil vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Ta komplet igrač švedskega dizajna ponujamo po znižani ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, so izdelane so iz kakovostnega materiala in bodo vaše malčke zabavale leta in leta, v notranjih in zunanjih prostorih. Prednost vodnih stez AquaPlay je njihova kompatibilnost – lahko jih skupaj povežete in s tem ustvarite nove vodne poti za ladjice. Ustvarjalni otroci bodo ob načrtovanju gradnje z mnogimi možnostmi preizkusili svoje spretnosti in sposobnosti. Hkrati pa bodo razvijali svoje logično mišljenje in tehnično predstavnost ob iskanju najboljših rešitev.

Vodna igra AquaPlay Adventure Land dogodivščine pod slapom, v gorskem stolpu ter z jezom na otoku

Vodna steza Adventure Land, znamke AquaPlay je vrhunska vodna igrača, s katero se bodo zabavali vsi dečki in deklice od 3. leta starosti. Otroci bodo doživeli razburljive dogodivščine s figuricami medvedka Boja in krokodila Swena na ladjicah, s katerimi bosta pogumno premagovala vodne ovire. Nanje čaka tudi gorsko jezero s slapom, ki ga otroci spustijo z dvigom jezu, na najvišjem delu gorskega stolpa pa se nahaja vodni tobogan, po katerem se bodo ladjice spustile nazaj v vodni kanal. Ladjice se bodo na tobogan dvignile z vodnim dvigalom. Z vodnim mlinom bodo lahko otroci poganjali vodni tok in tako nadzorovali njihovo hitrost. Pogumni mornarji se bodo lahko veselili plovbe čez jamo in okoli nevarnega otoka, na katerem se nahaja funkcionalen vodni jez s skrivališčem za gusarje.

Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in je vodotesna, tako da se bodo otroci lahko z njo igrali v notranjih in zunanjih prostorih. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, jo spuščali po toboganu, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa in si izmišljali različne dogodivščine. Vodni sistem bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov, otroci pa bodo na polno razvijali svojo domišljijo, saj se bodo lahko igrali tudi z drugimi dodatki. Igra z vodno stezo pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode in fizikalnih principih njenega delovanja. Z eno vodno igro se bo leta in leta prijetno igralo tudi več otrok skupaj.

Vodna steza AquaPlay Container Port z premičnim kontejnerskim žerjavom z 2 figuricama in mlinom

Vodna steza AquaPlay Container Port je originalna vodna igrača, s katero se bodo zabavali otroci od 3. do 7. leta starosti. Vodni sistem za igro vsebuje figurico medvedka Boja in povodnega konja Wilme. Na otroke pa čaka tudi odličen mlin, vodno kolo, kontejnerska ladja, avtomobilček in originalni gibljiv kontejnerski žerjav, s katerim se bodo malčki do sitega naigrali. Ko bo malček kanale sestavil skupaj, bo vanjo preprosto nalil vodo in zabavna igra se lahko prične. Z eno vodno igro se bo udobno igralo tudi več otrok skupaj. Skupna višina vodne igre je 25 cm, njene dimenzije pa merijo 104*90*25 cm. Odličen dodatek vodne igre Container Port je kontejnerski žerjav, s pomočjo katerega bodo malčki prenašali tovor in ga pogumno prenesli na točno določeno mesto na vodni stezi. 

Nadomestni del AquaPlay raven del za vodne steze, set 2 kosov s tesnilom

Dodatni deli AquaPlay so kompatibilni s katero koli vodno igro znamke AquaPlay. V paketu se nahajata 2 ravna delčka za vodno igro skupaj s tesnili. Raven del – dodatni del za vodno igro je proizveden iz kakovostne in ekološke plastike, ki je maksimalno trpežna. Primeren je za vsako vodno igro in ima kakovostna tesnila, ki bosta trdno tesnila, voda pa preko njega ne bo prehajala. Mere dodatnih delov znašajo 79*52*54 cm. Navedena cena velja za set 2 dodatnih delov pravokotne oblike. Druge delčki vam bodo prav prišli v primeru, ko boste želeli svojim otrokom združiti več vodnih iger.

Nadomestni del AquaPlay T križišče za vse vodne steze – set 2 kom s tesnilom

Dodatni deli AquaPlay so kompatibilni z vodnimi igrami znamke AquaPlay. V paketu se nahajata 2 delčka v obliki T križišča s tesnili. T križišča – dodatna delčka za vodno igro sta izdelana iz kakovostne in trpežne plastike. Primerna sta za vsako vodno igro in imata kakovostna tesnila, ki bodo trdno tesnili, voda pa preko njih ne bo prehajala. Mere nadomestnih delov znašajo 79*52*54 cm. Navedena cena velja za set 2 dodatnih delov T križišč s tesnili. Druge delčki vam bodo prav prišli v primeru, ko boste želeli svojim otrokom združiti več vodnih iger.

Aquaplay je vrhunski evropski proizvajalec posebnih vodnih igrač, v podobi vodnih kanalov. Vodne igre Aquaplay so zasnovane na Švedskem in izdelane v Nemčiji. AquaPlay je originalen vodni sistem za igro, švedskega porekla. Otroci se bodo z igro Aquaplay učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal.AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja in delovanje vodne črpalke ter vodnega kolesa. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost138*88*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa28*52*51 cm
Skupna dolžina138 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,8 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.