Komplet vodna steza Adventure Land AquaPlay dogodivščine pod slapom in MegaBridge z jezom in nadomestni deli

Opis izdelka

Set vodne steze Adventure Land dogodivščine pod slapom in MegaBridge z vodnim jezom, mostovi in dodatnimi delčki bo presenetil vse radovedne otroke od 3. leta starosti. Ta komplet igrač švedskega dizajna ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, so izdelane so iz kakovostnega materiala in bodo vaše malčke zabavale leta in leta, v notranjih in zunanjih prostorih. Prednost vodnih stez AquaPlay je njihova kompatibilnost – lahko jih skupaj povežete in s tem ustvarite nove vodne poti za ladjice. Ustvarjalni otroci bodo ob načrtovanju gradnje z mnogimi možnostmi preizkusili svoje spretnosti in sposobnosti. Hkrati pa bodo razvijali svoje logično mišljenje in tehnično predstavnost ob iskanju najboljših rešitev.

Vodna igra AquaPlay Adventure Land dogodivščine pod slapom, v gorskem stolpu ter z jezom na otoku

Vodna steza Adventure Land, znamke AquaPlay je vrhunska vodna igrača, s katero se bodo zabavali vsi dečki in deklice od 3. leta starosti. Otroci bodo doživeli razburljive dogodivščine s figuricami medvedka Boja in krokodila Swena na ladjicah, s katerimi bosta pogumno premagovala vodne ovire. Nanje čaka tudi gorsko jezero s slapom, ki ga otroci spustijo z dvigom jezu, na najvišjem delu gorskega stolpa pa se nahaja vodni tobogan, po katerem se bodo ladjice spustile nazaj v vodni kanal. Ladjice se bodo na tobogan dvignile z vodnim dvigalom. Z vodnim mlinom bodo lahko otroci poganjali vodni tok in tako nadzorovali njihovo hitrost. Pogumni mornarji se bodo lahko veselili plovbe čez jamo in okoli nevarnega otoka, na katerem se nahaja funkcionalen vodni jez s skrivališčem za gusarje.

Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in je vodotesna, tako da se bodo otroci lahko z njo igrali v notranjih in zunanjih prostorih. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, jo spuščali po toboganu, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa in si izmišljali različne dogodivščine. Vodni sistem bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov, otroci pa bodo na polno razvijali svojo domišljijo, saj se bodo lahko igrali tudi z drugimi dodatki. Igra z vodno stezo pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode in fizikalnih principih njenega delovanja. Z eno vodno igro se bo leta in leta prijetno igralo tudi več otrok skupaj.

Vodna igra AquaPlay MegaBridge s kapitanom Bojem, pregrado in vodno črpalko ter velikim mostom

Vodna steza MegaBridge je izjemna vodna igra za otroke od 3. do 7. leta starosti. Del igre so tudi čudoviti dodatki: kapitan Bo – ljubek medvedek z nasmejanim obrazkom, vodno kolo, vodna črpalka, jez, avtomobilček, kontejnerska ladja, žerjav za prenašanje tovora in velik most. Vodna črpalka služi za premik vode iz spodnjega dela vodne igre do jezu, ki se potem odpre in navzdol proti drugemu delu steze, spusti vodo skupaj z ladjico. Ko bo malček kanale sestavil skupaj, bo vanje preprosto nalil vodo in zabavna igra se lahko prične.Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot nadomesten del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. Skupna višina vodne igre je 22 cm, njene dimenzije pa merijo 105*120*22 cm.

Z eno vodno igro se bo igralo več otrok skupaj. Zanimiv detajl vodne igre MegaBridge je velik most, po katerem se lahko avtomobili peljejo čez vodni kanal. Premišljeni detajli in različne možnosti igre naredijo iz steze AquaPlay eno izmed najbolj zabavnih igrač za najmlajše otroke. Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil, tako da voda iz notranjosti ne bi prehajala ven. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. 

Nadomestni del AquaPlay raven del za vodne steze, set 2 kosov s tesnilom

Dodatni deli AquaPlay so kompatibilni s katero koli vodno igro znamke AquaPlay. V paketu se nahajata 2 ravna delčka za vodno igro skupaj s tesnili. Raven del – dodatni del za vodno igro je proizveden iz kakovostne in ekološke plastike, ki je maksimalno trpežna. Primeren je za vsako vodno igro in ima kakovostna tesnila, ki bosta trdno tesnila, voda pa preko njega ne bo prehajala. Mere dodatnih delov znašajo 79*52*54 cm. Navedena cena velja za set 2 dodatnih delov pravokotne oblike. Druge delčki vam bodo prav prišli v primeru, ko boste želeli svojim otrokom združiti več vodnih iger.

Nadomestni del AquaPlay T križišče za vse vodne steze – set 2 kom s tesnilom

Dodatni deli AquaPlay so kompatibilni z vodnimi igrami znamke AquaPlay. V paketu se nahajata 2 delčka v obliki T križišča s tesnili. T križišča – dodatna delčka za vodno igro sta izdelana iz kakovostne in trpežne plastike. Primerna sta za vsako vodno igro in imata kakovostna tesnila, ki bodo trdno tesnili, voda pa preko njih ne bo prehajala. Mere nadomestnih delov znašajo 79*52*54 cm. Navedena cena velja za set 2 dodatnih delov T križišč s tesnili. Druge delčki vam bodo prav prišli v primeru, ko boste želeli svojim otrokom združiti več vodnih iger.

Aquaplay je vrhunski evropski proizvajalec posebnih vodnih igrač, v podobi vodnih kanalov. Vodne igre Aquaplay so zasnovane na Švedskem in izdelane v Nemčiji. AquaPlay je originalen vodni sistem za igro, švedskega porekla. Otroci se bodo z igro Aquaplay učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal.AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja in delovanje vodne črpalke ter vodnega kolesa. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost138*88*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa28*52*51 cm
Skupna dolžina138 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,8 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.