Komplet vodna steza AquaPlay Adventure Land dogodivščine pod slapom in jadrnice s figuricami za Darilo

Opis izdelka

Set vodne steze Adventure Land dogodivščine pod slapom in jadrnic s figuricami za darilo bo že na prvi pogled navdušil vse radovedne otroke od 3. leta starosti. Ta komplet igrač švedskega dizajna ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, so izdelane so iz kakovostnega materiala in bodo vaše malčke zabavale leta in leta, v notranjih in zunanjih prostorih. Prednost vodnih stez AquaPlay je njihova kompatibilnost – lahko jih skupaj povežete in s tem ustvarite nove vodne poti za ladjice. Ustvarjalni otroci bodo ob načrtovanju gradnje z mnogimi možnostmi preizkusili svoje spretnosti in sposobnosti. Hkrati pa bodo razvijali svoje logično mišljenje in tehnično predstavnost ob iskanju najboljših rešitev.

Vodna igra AquaPlay Adventure Land dogodivščine pod slapom, v gorskem stolpu ter z jezom na otoku

Vodna steza Adventure Land, znamke AquaPlay je vrhunska vodna igrača, s katero se bodo zabavali vsi dečki in deklice od 3. leta starosti. Otroci bodo doživeli razburljive dogodivščine s figuricami medvedka Boja in krokodila Swena na ladjicah, s katerimi bosta pogumno premagovala vodne ovire. Nanje čaka tudi gorsko jezero s slapom, ki ga otroci spustijo z dvigom jezu, na najvišjem delu gorskega stolpa pa se nahaja vodni tobogan, po katerem se bodo ladjice spustile nazaj v vodni kanal. Ladjice se bodo na tobogan dvignile z vodnim dvigalom. Z vodnim mlinom bodo lahko otroci poganjali vodni tok in tako nadzorovali njihovo hitrost. Pogumni mornarji se bodo lahko veselili plovbe čez jamo in okoli nevarnega otoka, na katerem se nahaja funkcionalen vodni jez s skrivališčem za gusarje.

Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in je vodotesna, tako da se bodo otroci lahko z njo igrali v notranjih in zunanjih prostorih. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, jo spuščali po toboganu, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa in si izmišljali različne dogodivščine. Vodni sistem bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov, otroci pa bodo na polno razvijali svojo domišljijo, saj se bodo lahko igrali tudi z drugimi dodatki. Igra z vodno stezo pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode in fizikalnih principih njenega delovanja. Z eno vodno igro se bo leta in leta prijetno igralo tudi več otrok skupaj.

Jadrnica AquaPlay Regatta - 3 ks

Jadrnica za otroke Aquaplay Regatta je odlična ladjica, ki je primerna za vsako vodno stezo Aquaplay. Mere otroške jadrnice Regatta znašajo 11*8*10 cm in je primerna za otroke od 3. leta starosti. Jadrnica je primerna tudi za igre v banji, bazenu ali morju. V tem setu boste našli kar 3 jadrnice čudovitih barv, ki bodo razveselile vsakega malega mornarja.

Figurici AquaPlay račka Lotta in žabec Nils kompatibilni z Duplom 2 kom

Set figuric AquaPlay v sebi skriva račko Lotti in žabca Nilsa. Na vseh vodnih stezah znamke AquaPlay predstavljata par nepogrešljivih pomočnikov, ki otrokom pomagata pri prelivanju vode, odpiranju jezu in pri plovbi z ladjico. Zahvaljujoč veseli rački Lotti in zelenemu žabcu Nilsu se bodo otroci z vodno igro še bolj zabavali in se nikoli dolgočasili.

Aquaplay je vrhunski evropski proizvajalec posebnih vodnih igrač, v podobi vodnih kanalov. Vodne igre Aquaplay so zasnovane na Švedskem in izdelane v Nemčiji. AquaPlay je originalen vodni sistem za igro, švedskega porekla. Otroci se bodo z igro Aquaplay učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal.AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja in delovanje vodne črpalke ter vodnega kolesa. 

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost138*88*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa28*52*51 cm
Skupna dolžina138 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,8 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.