Komplet vodna steza Adventure Land AquaPlay dogodivščine pod slapom in motorni čolnički s figuricami za Darilo

Opis izdelka

Set vodne steze Adventure Land dogodivščine pod slapom in čolničkov s figuricami za darilo bo že na prvi pogled navdušil vse radovedne otroke od 3. leta starosti. Ta komplet igrač švedskega dizajna ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, so izdelane so iz kakovostnega materiala in bodo vaše malčke zabavale leta in leta, v notranjih in zunanjih prostorih. Prednost vodnih stez AquaPlay je njihova kompatibilnost – lahko jih skupaj povežete in s tem ustvarite nove vodne poti za ladjice. Ustvarjalni otroci bodo ob načrtovanju gradnje z mnogimi možnostmi preizkusili svoje spretnosti in sposobnosti. Hkrati pa bodo razvijali svoje logično mišljenje in tehnično predstavnost ob iskanju najboljših rešitev.

Vodna igra AquaPlay Adventure Land dogodivščine pod slapom, v gorskem stolpu ter z jezom na otoku

Vodna steza Adventure Land, znamke AquaPlay je vrhunska vodna igrača, s katero se bodo zabavali vsi dečki in deklice od 3. leta starosti. Otroci bodo doživeli razburljive dogodivščine s figuricami medvedka Boja in krokodila Swena na ladjicah, s katerimi bosta pogumno premagovala vodne ovire. Nanje čaka tudi gorsko jezero s slapom, ki ga otroci spustijo z dvigom jezu, na najvišjem delu gorskega stolpa pa se nahaja vodni tobogan, po katerem se bodo ladjice spustile nazaj v vodni kanal. Ladjice se bodo na tobogan dvignile z vodnim dvigalom. Z vodnim mlinom bodo lahko otroci poganjali vodni tok in tako nadzorovali njihovo hitrost. Pogumni mornarji se bodo lahko veselili plovbe čez jamo in okoli nevarnega otoka, na katerem se nahaja funkcionalen vodni jez s skrivališčem za gusarje.

Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in je vodotesna, tako da se bodo otroci lahko z njo igrali v notranjih in zunanjih prostorih. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, jo spuščali po toboganu, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa in si izmišljali različne dogodivščine. Vodni sistem bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov, otroci pa bodo na polno razvijali svojo domišljijo, saj se bodo lahko igrali tudi z drugimi dodatki. Igra z vodno stezo pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo učili o gibanju vode in fizikalnih principih njenega delovanja. Z eno vodno igro se bo leta in leta prijetno igralo tudi več otrok skupaj.

Kontejnerska in tovorna ladja AquaPlay s povodnim konjem Wilmom in medvedkom kapitanom Bojem 2 kom

Set AquaPlay sestavljata kontejnerska in tovorna ladjica z živalcami, ki se popolnoma podajo vsaki vodni igri Aquaplay. Del seta je rumena kontejnerska ladjica, zelena tovorna ladjica s tovorom v obliki kontejnerjev, medvedek Bo in povodni konj Wilma. Živalce na svojih ladjicah udobno sedijo in so pripravljene na razburkano vodo v vodnih kanalih AquaPlay.Ladjice z živalcami boste odlično popestrili vsako igro z vodnimi kanali, primerni pa sta tudi za banjo ali igre v bazenu. 

Jadrnica AquaPlay Regatta - 1 ks

Jadrnica za otroke Aquaplay Regatta je odlična ladjica, ki je primerna za vsako vodno stezo Aquaplay. Mere otroške jadrnice Regatta znašajo 11*8*10 cm in je primerna za otroke od 3. leta starosti. Jadrnica je primerna tudi za igre v banji, bazenu ali morju. V tem setu boste našli kar 1 jadrnico, ki bo razveselila vsakega malega mornarja.

Motorni čoln AquaPlay Motorboat 1 kom

Motorni čoln Motorboat je odličen dodatek za otroške vodne steze AquaPlay in bo razveselil dečke in deklice od 3. leta starosti dalje. V tem setu bodo otroci našli 1 motorni čoln čudovite barve. S čolničkom AquaPlay se bodo otroci pri igri kapitanov še bolj zabavali. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, se učili o fizikalnih lastnostih vode in ladjice krmarili kot pravi mornarji. Mere motornega čolna znašajo 11*8*5 cm.

Figurici AquaPlay račka Lotta in žabec Nils kompatibilni z Duplom 2 kom

Set figuric AquaPlay v sebi skriva račko Lotti in žabca Nilsa. Na vseh vodnih stezah znamke AquaPlay predstavljata par nepogrešljivih pomočnikov, ki otrokom pomagata pri prelivanju vode, odpiranju jezu in pri plovbi z ladjico. Zahvaljujoč veseli rački Lotti in zelenemu žabcu Nilsu se bodo otroci z vodno igro še bolj zabavali in se nikoli dolgočasili.

Aquaplay je vrhunski evropski proizvajalec posebnih vodnih igrač, v podobi vodnih kanalov. Vodne igre Aquaplay so zasnovane na Švedskem in izdelane v Nemčiji. AquaPlay je originalen vodni sistem za igro, švedskega porekla. Otroci se bodo z igro Aquaplay učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal.AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja in delovanje vodne črpalke ter vodnega kolesa. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost138*88*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa28*52*51 cm
Skupna dolžina138 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,8 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.