Komplet trgovina z vozičkom Supermarket Smoby in sladoledarski voziček s hamburgerji

Opis izdelka

Komplet trgovine z vozičkom Supermarket in sladoledarskega vozička s hamburgerji bo zabaval dečke in deklice od 3. leta starosti. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pomagajo pri razvoju komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok, z njihovo pomočjo se učijo novih reči in približujejo svetu odraslih. Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu prihranili. Proizvajalca Smoby in Écoiffier v svojih igračah združujeta najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj.

Trgovina z vozičkom Supermarket Smoby rdeča z elektronsko blagajno, čitalnikom kod, tehtnico in 42 dodatki

Otroška trgovina Supermarket je brezčasna igrača, primerna za vse razposajene otroke od 3. leta starosti. Otrok ne bo prevzel le čudoviti dizajn, ampak tudi mnogo dodatkov in funkcij. Trgovinica je izdelana v čudovitih kombinacijah rdeče, bele, sive in zelene barve, ki ji dajejo originalen videz in bo zato odličen dodatek vsake otroške sobice. Trgovina za otroke Smoby ima blagajno z delujočim kalkulatorjem, tehtnico za tehtanje blaga, plačilni terminal, čitalec kreditnih kartic in elektronski čitalec kod blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je mala replika pravega supermarketa z mnogo izdelki, med katerimi bodo otroci našli različne škatlice, kolačke, žemljice, sadje in zelenjavo. Izdelke za prodajo lahko mali prodajalci zložijo na regal nad pultom in na sprednji strani trgovine. 

Vrednost blaga lahko izračunajo neposredno na kalkulatorju, kasneje pa se pojavi na ekranu. V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in razumevanja denarne vrednosti. Pri nakupovanju lahko otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih, kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tukaj v voziček vstaviti kovanec. V otroški trgovinici se nahaja kar 42 dodatkov. Supermarket je opremljen tudi z mikrofonom in priročno uro. Otroški supermarket Smoby je visok 90 cm, skupne mere te moderne igrače pa so: 70*60*90 cm. 

Sladoledarski voziček 100% Chef Écoiffier s hamburgerji z 29 dodatki od 18 mes

Rdeči voziček 100% Chef Écoiffier je izjemna igrača, primerna za otroke od 18. meseca starosti, in je žive rdeče barve. Otroški voziček s sladoledom prihaja v kompletu z različnimi dodatki, skupaj jih je kar 29, mednje pa sodijo sladoledi v kornetih, majoneza in kečap, hamburgerji in pomfri. Voziček ima koleščka, tako da se otroci lahko z njim premikajo po hiši kot pravi prodajalci jedi ali pa kuharji na prostem. To je tudi čudovito darilo za vsakega malega iznajdljivca, ki rad pomaga mamici v kuhinji in se igra kuharico ali kuharja. Otroški voziček z jedmi ima realistično zasnovo, saj je brezčasna igrača, ki je izdelana iz trdnih in trpežnih materialov iz zdravju neškodljivih barv za maksimalno varnost med igrami.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec otroških igrač francoske kakovosti. Smoby ponuja kakovostne plastične igrače tudi za najmlajše otroke. Plastika je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Še eden izmed francoskih proizvajalcev, Écoiffier, se ponaša s svojim originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi ukrepi med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah. Uporablja, materiale, ki se lahko reciklirajo in zdravju neškodljive barve. Igrače Écoiffier zato zagotavljajo zabavo in tudi varnost pri igrah vaših malčkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost70*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa49*24*70 cm
Skupna dolžina70 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,7 kg
OpombaBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Barvačervená
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna