Komplet trgovina z vozičkom Supermarket Smoby in sladoled s kornetom

Opis izdelka

Komplet trgovine z vozičkom Supermarket in sladoleda s kornetom bo razveselil dečke in deklice od 3. leta starosti. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Pri igri s hišico otroci razvijajo komunikacijske in jezikovne spretnosti in se učijo novih reči na naraven in igriv način. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste pri nakupu prihranili. Proizvajalca Smoby in Écoiffier v svojih igračah združujeta najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj.

Trgovina z vozičkom Supermarket Smoby rdeča z elektronsko blagajno, čitalnikom kod, tehtnico in 42 dodatki

Otroška trgovina Supermarket je brezčasna igrača, primerna za vse razposajene otroke od 3. leta starosti. Otrok ne bo prevzel le čudoviti dizajn, ampak tudi mnogo dodatkov in funkcij. Trgovinica je izdelana v čudovitih kombinacijah rdeče, bele, sive in zelene barve, ki ji dajejo originalen videz in bo zato odličen dodatek vsake otroške sobice. Trgovina za otroke Smoby ima blagajno z delujočim kalkulatorjem, tehtnico za tehtanje blaga, plačilni terminal, čitalec kreditnih kartic in elektronski čitalec kod blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je mala replika pravega supermarketa z mnogo izdelki, med katerimi bodo otroci našli različne škatlice, kolačke, žemljice, sadje in zelenjavo. Izdelke za prodajo lahko mali prodajalci zložijo na regal nad pultom in na sprednji strani trgovine. 

Vrednost blaga lahko izračunajo neposredno na kalkulatorju, kasneje pa se pojavi na ekranu. V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in razumevanja denarne vrednosti. Pri nakupovanju lahko otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih, kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tukaj v voziček vstaviti kovanec. V otroški trgovinici se nahaja kar 42 dodatkov. Supermarket je opremljen tudi z mikrofonom in priročno uro. Otroški supermarket Smoby je visok 90 cm, skupne mere te moderne igrače pa so: 70*60*90 cm. 

Sladoled 100% Chef Écoiffier s kornetom od 18 mes

Écoiffier, otroški sladoledni set so izpolnjene sanje vsakega malega ljubitelja te sladke hladne dobrote. Sladoled in kornetek za otroke sta skoraj nerazpoznavna od pravega sladoleda s kornetom, tako da bo igra za otroke še mnogo zabavnejša. Kepice sladoleda so rožnate, zelene in rdeče barve, prav tako kot resničen malinov, jagodni in jabolčni sladoled. Korneti pa so prav tako skoraj nerazpoznavni od resničnih. K sladolednem setu je priložena še priročna rumena zajemalka za zajemanje sladoleda.  Mere sladoleda s kornetom za otroke znašajo 17*6*27 cm in so primerne za vse otroke od 18. meseca starosti, za katere je sladoled najboljša sladica. Otroški sladoled s kornetom je izdelan iz kakovostne in trpežne plastike

Ugledni francoski proizvajalec otroških igrač Smoby se ukvarja z izdelavo kakovostnih in edinstvenih igrač svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Écoiffier je francoski proizvajalec, ki ponuja kakovostne igrače po razumni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost70*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa49*24*70 cm
Skupna dolžina70 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,7 kg
OpombaBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Barvačervená
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna