Komplet trgovina mešano blago Maximarket Smoby in čistilni voziček z elektronskim sesalnikom in likalno desko

Opis izdelka

Komplet trgovine z mešanim blagom Maxi market, čistilnega vozička z elektronskim sesalnikom in likalne deske predstavlja pravo izbiro za otroke od od 3. leta starosti, ki obožujejo igre različnih poklicev. Set igrač se čudovito dizajnersko in barvno dopolnjuje, otroke pa bo zabaval leta in leta. Igrače v setu pomagajo z razvojem komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok, z njihovo pomočjo se približujejo svetu odraslih. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zahvaljujoč čemur boste pri nakupu izrazito prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje originalen francoski dizajn, varnost in najvišjo kakovost, zahvaljujoč najmodernejšim proizvodnim procesom. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj.

Trgovina mešano blago Maxi Market Smoby s hladilnikom, elektronsko blagajno in čitalnikom ter 50 dodatki

Otroška trgovina Maxi Market z mešanim blagom je moderna igrača, francoskega proizvajalca Smoby, primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Trgovinica je narejena v čudovitih barvnih odtenkih rdeče, bele, sive, zelene in modre, s katerimi bo poživila vsako otroško sobico. Trgovina z mešanim blagom za otroke ima blagajno z delujočim kalkulatorjem, tehtnico za tehtanje blaga, plačilni terminal, čitalec kreditnih kartic in elektronski čitalec kod blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je mala replika pravega trgovine z mnogo izdelki, med katerimi bodo otroci našli različne škatlice, kolačke, žemljice, sadje in zelenjavo. Mali prodajalci imajo na voljo dovolj prostora za shranjevanje in tudi hladilnik, da se hrana ne bi pokvarila.

Vrednost blaga lahko izračunajo neposredno na kalkulatorju, kasneje pa se pojavi na ekranu. V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in se učijo dojeti vrednost denarja. Pri nakupovanju lahko otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih, kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tukaj v voziček vstaviti kovanec. V otroški trgovinici se nahaja kar 50 dodatkov. Maxi market je opremljen tudi z mikrofonom in priročno uro. Otroški Maxi Market za otroke je visok 90 cm, njegove skupne dimenzije pa so: 83*60*90 cm. Za zvočne in svetlobne efekte morate vstaviti 2 bateriji: 1 x LR57, 1 x CR2032, ki sta del kompleta. 

Čistilni voziček z elektronskim sesalnikom Vacuum Cleaner Smoby turkizen z 9 dodatki

Čistilni voziček za otroke Vacuum Cleaner je moderni set igrač za čiščenje, ki bo razveselil dečke in deklice od 3. leta starosti. Otroški čistilni voziček je čudovite turkizne barve z oranžnimi detajli. S to realistično igračo boste razveselili male pomočnike, ki radi pomagajo s hišnimi opravili. Čistilni voziček za male pomočnike v gospodinjstvu ponuja set 9 dodatkov: elektronski sesalnik, ki daje pri sesanju realne zvoke, veliko metlo za pometanje, smetišnico, manjšo metlico, brisalec za tla, gobico, oranžno vedro za vodo in dve repliki čistilnih sredstev

Otroški voziček je izdelan iz trpežne in kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Je trden in stabilen.Višina čistilnega vozička je 56 cm, njegove celotne dimenzije pa merijo 31*32*56 cm. Voziček za čiščenje lahko otroci zahvaljujoč 2 kolesom premikajo in odvlečejo kamorkoli in imajo tako vse potrebne pripomočke za čiščenje vedno pri sebi. Sesalnik je lepo barvno usklajen s celotnim setom za čiščenje. Ima zaobljene robove in deluje na 3 baterije LR44, ki so del seta.9 dodatkov skupaj z elektronskim sesalnikom in vozičkom skupaj ustvarjajo popoln čistilni set za otroke. 

Likalna deska Aqua Clean Smoby in elektronski likalnik in 10 dodatov turkizna

Likalna deska Aqua Clean z elektronskim likalnikom predstavlja odličen set pripomočkov za likanje za male pomočnike v gospodinjstvu od 3. leta starosti dalje. Likalna deska bo prevzela vsakega otroka že na prvi pogled, saj je videti izredno realistično. Je trdne konstrukcije in se preprosto zloži. Zasnovana je v čudoviti turkizni barvi, ki bo razžarela vsako otroško sobico. Površina likalne deske je okrašena z nežnim motivom barvnih kapljic, zahvaljujoč čemur bo otrokom likanje še mnogo bolj zabavno in veselo. Dimenzije otroške likalne deske merijo 69*23*49 cm, višina likalne deske znaša 49 cm. Likalna deska ima tudi stojalo za odlaganje likalnika, ki imitira parno posodo.

Otroška likalna deska je trdna, njena površina pa je prijetna na dotik, s čimer zagotavlja dolgotrajno in prijetno zabavo za vaše otroke. Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih in trpežnih materialov je otroška likalna deska videti izjemno avtentična. Med likalno opremo spada tudi električni likalnik, ki je realistična kopija originala, dva oranžna obešalnika za obešanje zlikanega perila in 5 kljukic v obliki rožice. Likalno stojalo in tudi likalnik sta turkizne barve, zato se ena drugemu lepo podata. 

Ugledni francoski proizvajalec otroških igrač Smoby se ukvarja z izdelavo kakovostnih in edinstvenih igrač svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost83*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina83 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,2 kg
OpombaBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Barvačervená
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna