Komplet trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby in voziček z visokotlačnim čistilcem in elektronski čistilec oken

Opis izdelka

Trgovina Bio Sadje-Zelenjava in voziček z visokotlačnim čistilcem ter elektronski čistilec za okna sestavljajo izjemni set igrač, s katerim se bodo zabavali vsi otroci od 3. leta starosti. Igrače v kompletu se ena drugi barvno lepo podajo, otrokom bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo preizkusili igre trgovcev, prodajalcev in čistilcev. Zahvaljujoč originalnim dodatkom bodo igre vlog bodo še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali jezikovne in komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby s dozirnikom za žitarice in elektronskim skenerjem s 43 dodatki

Trgovina Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično izbiro darila za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. Vgrajena blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, pri tehtanju blaga pa se lahko zanesejo na mehansko tehtnico. Kupci bodo lahko plačali v gotovini ali s plačilno kartico, pri čemer bodo uporabili plačilni terminal, od tam pa lahko vzamejo tudi račun in preverijo skupno ceno blaga. Fresh Market je opremljen tudi z mikrofonom in elektronskim skenerjem, ki pri skeniranju blaga daje zvok in sveti.

Del trgovine je tudi mehanski dozirnik kosmičev s škatlo, iz katere prodajalci kupcem nasipajo točno odmerjeno količino kosmičev v dozo. BIO trgovina otrokom ponuja set 43 dodatkov, med katerimi so tudi škatle s testeninami, kosmiči, piškoti, mlekom, različne vrste sadja in zelenjave, pijača, škatlice, jogurti, replike bankovcev in kovancev, skener in plačilna kartica. Vsak nakup lahko kupec odnese v priročni košarici. Cel asortiment lahko mali prodajalec postavi na poličke, na katerih so navedene cene izdelkov. Mere trgovine znašajo 70*60*90 cm. Elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR03/AAA, ki nista priloženi kompletu.

Voziček z visokotlačnim čistilnikom Kärcher High Pressure Trolley K4 Smoby s priklopom na vodo na cev z vodo

Voziček z visokotlačnim čistilcem Kärcher bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo igre vlog in pomagajo svojim staršem pri skrbi za dom. Otroški voziček je zasnovan kot replika pravega vozička z visokotlačnim čistilnikom K4 znamke Kärcher. Na visokotlačni čistilnik lahko priklopite vrtno cev in nastavite 2 stopnji pritiska, otroci pa se lahko nato pogumno lotijo čiščenja vrta, dvorišča ali terase ter z njim očistijo svoje priljubljene igrače. Voziček je opremljen z dvema kolesoma, zato je preprost za prevažanje, otroci pa ga lahko kadar koli prestavijo na želeno mesto.

Originalen rumeno-črn pripomoček z oznako znamke Kärcher je proizveden iz trpežne umetne mase z zaobljenimi robovi. Ročaj je popolnoma prilagojen majhnim otroškim rokicam. Otroci bodo zahvaljujoč tej odlični igrači pridobili dobre navade pri pospravljanju in čiščenju ter svojim staršem pomagali pri vzdrževanju doma. Hkrati pa si bodo razvijali svoje finomotorične spretnosti in se približevali svetu odraslih ter pridobivali občutek za odgovornost. Z igro s pripomočki bodo pridobivali samozavest in razvijali tudi svoje logično razmišljanje. Mere izdelka znašajo 20*19*40 cm.

Čistilec za okna elektronski Kärcher Windows Cleaner WV6 Smoby z zvokom in lučko

Otroški čistilec za okna Kärcher Windows Cleaner WV6, francoskega proizvajalca Smoby je izjemna igrača za vse otroke od 3. leta starosti, ki radi pomagajo svojim staršem pri hišnih opravilih. Elektronski čistilec za okna je odlična replika pravega čistilca za okna in bo otrokom priskrbel pristna doživetja. Opremljen je z elektronskim modulom, s čimer sveti in daje zvoke. Čudoviti rumeno-črna pripomoček z oznako znamke Kärcher je proizveden iz prvorazredne plastike z zaobljenimi robovi. Ročaj je popolnoma prilagojen majhnim otroškim rokicam.

Otroški čistilec za okna se aktivira s pritiskom in z LED lučko opozori otroke, da je čistilec vklopljen. V delovanju daje pristen zvok kot pravi, zato se bodo z njim otroci zabavali in na igriv način pridobivali dobre navade pospravljanja in čiščenja. Hkrati pa si bodo razvijali svoje finomotorične spretnosti in se približevali svetu odraslih ter pridobivali občutek za odgovornost. Z igro s pripomočki bodo pridobivali samozavest, se učili, čemu služijo posamezni gospodinjski aparati in si razvijali tudi logično razmišljanje. Elektronski čistilec za okna deluje na 2 bateriji tipa LR6, ki nista priloženi kompletu.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost60*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina60 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,11 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 not included
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.