Komplet trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby in elektronski simulator vožnje V8 z 2 avtomobilčkoma

Opis izdelka

Trgovina Bio Sadje-Zelenjava in elektronski simulator vožnje sestavljata odličen set igrač, s katerim se bodo zabavali vsi otroci od 3. leta starosti. Igrače v kompletu se ena drugi barvno lepo podajo, otrokom bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo preizkusili igre trgovcev in dirkali na simulatorju vožnje. Zahvaljujoč originalnim dodatkom bodo igre vlog bodo še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali jezikovne in komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby s dozirnikom za žitarice in elektronskim skenerjem s 43 dodatki

Trgovina Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično izbiro darila za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. Vgrajena blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, pri tehtanju blaga pa se lahko zanesejo na mehansko tehtnico. Kupci bodo lahko plačali v gotovini ali s plačilno kartico, pri čemer bodo uporabili plačilni terminal, od tam pa lahko vzamejo tudi račun in preverijo skupno ceno blaga. Fresh Market je opremljen tudi z mikrofonom in elektronskim skenerjem, ki pri skeniranju blaga daje zvok in sveti.

Del trgovine je tudi mehanski dozirnik kosmičev s škatlo, iz katere prodajalci kupcem nasipajo točno odmerjeno količino kosmičev v dozo. BIO trgovina otrokom ponuja set 43 dodatkov, med katerimi so tudi škatle s testeninami, kosmiči, piškoti, mlekom, različne vrste sadja in zelenjave, pijača, škatlice, jogurti, replike bankovcev in kovancev, skener in plačilna kartica. Vsak nakup lahko kupec odnese v priročni košarici. Cel asortiment lahko mali prodajalec vstavi in postavi na poličke, na katerih so navedene cene izdelkov. Mere trgovine znašajo 70*60*90 cm. Elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR03/AAA, ki nista priloženi kompletu.

Simulator vožnje V8 Driver Smoby elektronski z zvokom in lučko

Simulator vožnje Smoby V8 Driver je odličen elektronski simulator dirke, ki je primeren za otroke od 3. leta starosti. Je iz izredno kakovostne in trdne konstrukcije iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Dečki se bodo na simulatorju vožnje zabavali ure in ure, saj vsebuje številne funkcije. Mednje spadajo: elektronski volan, mehanska pedala, barvni osvetljeni ekran, simulacije hitre vožnje, udarcev, nesreč, vzvratne vožnje in še mnogo drugih zvočnih in svetlobnih efektov. Skupaj daje simulator več kot 10 različnih zvokov. Na armaturni plošči je ekran, ki kaže zemljevid poti dirke. Tam je tudi merilnik hitrosti, tipke za prižiganje luči, hupa in tipka za pospeševanje.

Vožnja z avtomobilom so izpolnjene sanje vsakega malega dečka, ki želi postati pravi dirkač. Deški simulator vožnje je izjemna replika vožnje z avtom, med katero se bodo tekmovalci počutili kot profesionalni šoferji. Dečki se bodo med dirko na simulatorju počutili kot v kabini resničnega dirkalnega avtomobila. Sedež v simulatorju je izredno udoben, ergonomsko oblikovan in ga lahko za najvišje udobje nastavite na 3 različne položaje. Simulator deluje na 3 baterije tipa AA/LR6, ki niso priložene kompletu.

Avtomobilčki 2 vrsti Vroom Planet Cars Smoby v darilni embalaži rdeč in moder od 12 mes

Set avtomobilčkov Vroom Planet je čudoviti set 2 avtomobilčkov z zaobljenimi robovi, s katerimi se bodo igrali predvsem dečki od 12. meseca starosti. Rdeč in moder avtomobilček sta izdelana iz kakovostne in nežne plastike prijetnih barv. S svojo obliko otrokom omogočata lahek oprijem. Otroška avtomobilčka imata vesela obrazka, ki ju otroci poznajo iz priljubljene risanke Cars (Avtomobili). Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika in logično in prostorsko dojemanje. Set prihaja v darilni embalaži in je odlično darilo za otroke za vsako priložnost.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa gladek in nežen do otroške kože in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost60*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina60 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,11 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 not included
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.