Komplet trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby in elektronski sesalnik z likalno desko in likalnikom

Opis izdelka

Trgovina Bio Sadje-Zelenjava, elektronski sesalnik in likalna deska z likalnikom predstavljajo izjemni set igrač, s katerim se bodo zabavali vsi otroci od 3. leta starosti. Igrače v kompletu se ena drugi barvno lepo podajo, otrokom bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo preizkusili igre trgovcev in se naučili staršem pomagati pri čiščenju stanovanja. Zahvaljujoč originalnim dodatkom bodo igre vlog bodo še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali jezikovne in komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby s dozirnikom za žitarice in elektronskim skenerjem s 43 dodatki

Trgovina Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično izbiro darila za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. Vgrajena blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, pri tehtanju blaga pa se lahko zanesejo na mehansko tehtnico. Kupci bodo lahko plačali v gotovini ali s plačilno kartico, pri čemer bodo uporabili plačilni terminal, od tam pa lahko vzamejo tudi račun in preverijo skupno ceno blaga. Fresh Market je opremljen tudi z mikrofonom in elektronskim skenerjem, ki pri skeniranju blaga daje zvok in sveti.

Del trgovine je tudi mehanski dozirnik kosmičev s škatlo, iz katere prodajalci kupcem nasipajo točno odmerjeno količino kosmičev v dozo. BIO trgovina otrokom ponuja set 43 dodatkov, med katerimi so tudi škatle s testeninami, kosmiči, piškoti, mlekom, različne vrste sadja in zelenjave, pijača, škatlice, jogurti, replike bankovcev in kovancev, skener in plačilna kartica. Vsak nakup lahko kupec odnese v priročni košarici. Cel asortiment lahko mali prodajalec vstavi in postavi na poličke, na katerih so navedene cene izdelkov. Mere trgovine znašajo 70*60*90 cm. Elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR03/AAA, ki nista priloženi kompletu.

Pokončni sesalnik elektronski Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s pravim zvokom in lučko s kroglicami

Sesalnik Rowenta Air Force Vacuum Cleaner, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za otroke od 3. leta starosti, ki se lahko veselijo zabavnega sesanja prahu in umazanije v svoji sobici. Pokončni sesalnik za otroke daje zvoke in sveti, zahvaljujoč temu pa je igra stvarna. Zasnovan je v elegantni sivo turkizni barvni kombinaciji, s katerim se bodo otroci igrali odrasle in na igriv način pridobivali občutek za odgovornost in dobre navade pri pospravljanju. Igra s sesalnikom je za majhne otroke popolnoma varna, za njegovo izdelavo je bila uporabljena le kakovostna plastika brez ostrih robov. Dolžino sesalnika lahko otroci prilagodijo po svojih potrebah.

Pri prižigu sesalnika LED lučka opozori na to, da je sesalnik prižgan in otroci se lahko veselijo tudi zvoka sesanja. Posodo za prah in umazanijo lahko po koncu sesanja odprejo in izpraznijo – sestavljajo pa jo tudi kroglice, ki pri igri ustvarjajo še bolj pristna doživetja. S svojimi dimenzijami 75*15*8 cm in nizko težo je primerna in zanimiva igrača za vse otroke, ki želijo pomagati pri hišnih opravilih. Z njo se bodo učili odgovornosti, približali svetu odraslih in izboljšali svoje motorične in gibalne spretnosti. Otroški sesalnik je replika pravega sesalnika in nima možnosti sesanja. Elektronski modul deluje na 3 baterije tipa LR6, ki niso priložene setu.

Likalna deska z likalnikom Ironing Board Steam Iron Smoby z obešalniki in 9 dodatki

Likalna deska z likalnikom Ironing Board predstavlja izjemni set pripomočkov za likanje za male pomočnike od 3. leta starosti dalje. Likalna deska bo prevzela vsakega otroka že na prvi pogled, saj je videti izredno realistično. Ima trdno ogrodje in se preprosto zloži. Je nežne turkizno sive barve, zato bo popestrila vsako otroško sobico. Površina likalne deske je okrašena z originalnim motivom, zahvaljujoč čemur bo likanje otrokom še bolj zabavno in veselo. Dimenzije otroške likalne deske znašajo 69*23*49 cm, višina pa meri 49 cm. Likalna deska ima tudi stojalo za odlaganje likalnika, ki imitira parno posodo.

Otroška likalna deska je trdna, njena površina pa je prijetna na dotik, s čimer zagotavlja dolgotrajno in prijetno zabavo za vaše otroke. Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih in trpežnih materialov je otroška likalna deska videti izjemno avtentična. Med opremo za likanje spadajo tudi likalnik, dva obešalnika za obešanje zlikanega perila in 4 kljukice. Stojalo in tudi likalnik sta nežne turkizne barve, zato se eden drugemu lepo podata. Otroški likalnik je replika pravega likalnika, zato lahko mali pomočniki tudi po potrebi regulirajo toploto za likanje, ob tem pa jih bo zabaval tudi gumb z mehanskim zvokom cric-cric.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa gladek in nežen do otroške kože in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost60*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina60 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,11 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 not included
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.