Komplet trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby in elektronska kuhinja z opekačem za vaflje kavomatom in živili

Opis izdelka

Trgovina Bio Sadje-Zelenjava, elektronska kuhinja z opekačem za vaflje, mešalnikom, kavomatom in živili predstavljajo odličen set igrač, s katerim se bodo zabavali vsi otroci od 3. leta starosti. Igrače v kompletu se ena drugi barvno lepo podajo, otrokom bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo preizkusili igre trgovcev, prodajalcev in kuharskih mojstrov. Zahvaljujoč originalnim dodatkom bodo igre vlog bodo še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali jezikovne in komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby s dozirnikom za žitarice in elektronskim skenerjem s 43 dodatki

Trgovina Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično izbiro darila za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. Vgrajena blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, pri tehtanju blaga pa se lahko zanesejo na mehansko tehtnico. Kupci bodo lahko plačali v gotovini ali s plačilno kartico, pri čemer bodo uporabili plačilni terminal, od tam pa lahko vzamejo tudi račun in preverijo skupno ceno blaga. Fresh Market je opremljen tudi z mikrofonom in elektronskim skenerjem, ki pri skeniranju blaga daje zvok in sveti.

Del trgovine je tudi mehanski dozirnik kosmičev s škatlo, iz katere prodajalci kupcem nasipajo točno odmerjeno količino kosmičev v dozo. BIO trgovina otrokom ponuja set 43 dodatkov, med katerimi so tudi škatle s testeninami, kosmiči, piškoti, mlekom, različne vrste sadja in zelenjave, pijača, škatlice, jogurti, replike bankovcev in kovancev, skener in plačilna kartica. Vsak nakup lahko kupec odnese v priročni košarici. Cel asortiment lahko mali prodajalec vstavi in postavi na poličke, na katerih so navedene cene izdelkov. Mere trgovine znašajo 70*60*90 cm. Elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR03/AAA, ki nista priloženi kompletu.

Kuhinja z elektronskimi funkcijami Cherry Kitchen Smoby z jedilnim pultom in aparati 25 dodatkov - 96 cm višina/49 cm pult

Elektronska kuhinja Cherry Kitchen, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. Stilski francoski dizajn kuhinjice v pastelni barvi bo dečke in deklice očaral že na prvi pogled. Zabavajo se lahko s kuhinjsko uro in podaljšanim pultom, ki bo otrokom služil kot jedilni kotiček. Proizvedena je iz kakovostne in trpežne umetne mase z zaobljeni robovi, površina je prijetna na dotik. Dostopna je z več strani, zato se bodo z njo hkrati lahko igralo tudi več otrok, bratci, sestrice in prijatelji, njen zadnji del pa je okrašen s čudovito sličico s kuhinjskim motivom.

Kuhinja razpolaga s pečico za peko, hladilnikom, kavomatom z zamenljivimi kapsulami in štedilnikom, ki daje zvok ob pripravi hrane. Mali kuharji se bodo razveselili seta 25 dodatkov, med katerimi se nahajajo lonec s pokrovko, ponev, žličke, nožki, vilice, krožnički, kozarčki, skodelice, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka, razveselili pa se bodo tudi ribice in steaka. Z igro si izboljšujejo fino motoriko, razvijajo komunikacijske veščine, pridobivajo občutek odgovornosti in se približujejo svetu odraslih. Stabilna kuhinja stoji na trdnem podstavku, njene mere znašajo 67*32*96 cm, kjer skupna višina delovnega pulta meri 49 cm. Elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR03, ki nista priloženi kompletu.

Opekač za vaflje z mešalnikom in kavomatom Small Household Appliances Ecoiffier s palačinkami in 24 dodatki

Opekač z mešalnikom in kavomatom Small Household Appliances francoskega proizvajalca Écoiffier predstavlja odličen set igrač za vse otroke od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo kuharje. V bogatem 24-delnem setu se nahaja zeleni opekač s 4 vaflji v obliki srčka, rdeči kavomat, mešalnik za sadje z vrtljivim gumbom z mehanskim zvokom klikanja, stepena smetana, kozarčki, žličke, limona, jagoda in drugi okrašeni dodatki. Vse dodatke bodo otroci uporabili pri igri z otroškimi kuhinjicami, trgovinicami, restavracijami in kavarnicami, z njimi pa se bodo lahko igrali tudi samostojno. Proizvedeni so iz prvorazredne plastike, ki bo služila leta in leta, živahne barve pri otrocih pa spodbujajo domišljijo in predstavnost.

Živila za kuhinjo 100% Chef Écoiffier 20 delov od 18 mes

Set živil za kuhinjo 100% Chef je originalni set dodatkov za kuhinje. Otroška živila so primerna za otroke od 18. meseca starosti. V praktičnem setu se nahaja 20 dodatkov, med katere sodijo konzerve z grahom in paradižnikom, nutela, jogurti, kokakola, mleko, sok, mineralna voda, pomaranče, majoneza in kečap. Set živil za otroke se lepo poda v otroško kuhinjo, vendar je primeren tudi za samostojno igro.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa gladek in nežen do otroške kože in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost. Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša kakovostne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske standarde, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost60*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina60 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,11 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 not included
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.