Komplet trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby in klop za risanje z magnetnimi črkami in številkami

Opis izdelka

Trgovina Bio Sadje-Zelenjava in klop za risanje s črkami in številkami predstavljata odlično darilo za vse ustvarjalne otroke od 3. leta starosti. Igrače v kompletu se ena drugi barvno lepo podajo, otrokom bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo preizkusili igre trgovcev in učiteljev. Zahvaljujoč originalnim dodatkom bodo igre vlog bodo še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali jezikovne in komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Trgovina Bio Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market Smoby s dozirnikom za žitarice in elektronskim skenerjem s 43 dodatki

Trgovina Sadje-Zelenjava Organic Fresh Market, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično izbiro darila za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. Vgrajena blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, pri tehtanju blaga pa se lahko zanesejo na mehansko tehtnico. Kupci bodo lahko plačali v gotovini ali s plačilno kartico, pri čemer bodo uporabili plačilni terminal, od tam pa lahko vzamejo tudi račun in preverijo skupno ceno blaga. Fresh Market je opremljen tudi z mikrofonom in elektronskim skenerjem, ki pri skeniranju blaga daje zvok in sveti.

Del trgovine je tudi mehanski dozirnik kosmičev s škatlo, iz katere prodajalci kupcem nasipajo točno odmerjeno količino kosmičev v dozo. BIO trgovina otrokom ponuja set 43 dodatkov, med katerimi so tudi škatle s testeninami, kosmiči, piškoti, mlekom, različne vrste sadja in zelenjave, pijača, škatlice, jogurti, replike bankovcev in kovancev, skener in plačilna kartica. Vsak nakup lahko kupec odnese v priročni košarici. Cel asortiment lahko mali prodajalec postavi na poličke, na katerih so navedene cene izdelkov. Mere trgovine znašajo 70*60*90 cm. Elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR03/AAA, ki nista priloženi kompletu.

Klop za risanje in magnetki Little Pupils Desk Smoby z dvostransko tablo in prostorom za shranjevanje z 80 dodatki

Klop za risanje z dvostransko tablo Little Pupils Desk je izjemna igrača, ki bo prevzela vse otroke od 3. leta starosti. Vse detajle so zasnovali vrhunski francoski oblikovalci, ki so se osredotočali na potrebe in vsestranski razvoj otrok. Dečki in deklice imajo na voljo vrhunsko dvostransko tablo, na eni strani je klasična, primerna za risanje s kredo, na drugi pa je klasično bela, na katero lahko pišejo in rišejo z zbrisljivim flomastrom in se igrajo z magnetnimi črkami in številkami. Tablo lahko prilagodite s pomočjo dveh položajev, da bi otroci imeli idealen kot risanja.

Šolska klop ima robustno in stabilno konstrukcijo, za otroke je maksimalno varna, ergonomska klop pa omogoča udobno sedenje. Del kompleta je tudi 80 dodatkov, med katerimi bodo otroci našli tudi 72 magnetnih številk in črk, 6 barvnih kred, krpico za brisanje in prav tako stranski zabojček, kamor lahko otroci pospravijo magnetne dodatke. V prostorček za shranjevanje, ki se skriva pod dvostransko tablo, lahko otroci po ustvarjanju pospravijo vse flomastre in krede. Šolska klop razpolaga tudi s še eno odlagalno površino nad dvostransko tablo.

Magnetne črke ABC in Številke z znaki Smoby barvne 72 kom od 3 leta

Magnetne črke ABC in številke z znaki, francoskega proizvajalca Smoby bodo presenetile in razveselile vse otroke že od 3. leta starosti dalje. Set črk za tablo je sestavljen iz 72 številk, črk in znakov iz prvorazredne umetne mase z magneti. Otroci lahko iz magnetnih črk na tabli računajo svoje prve račune in se učijo abecedo na igriv način. Magnetne črke v zeleni, modri in rdeči barvi so prilagojene malih otroškim rokicam in pomagajo otrokom v predšolskem in mlajšem šolskem obdobju pri učenju črk in številk. Z rokovanjem z majhnimi črkami se razvijajo fina motorika, ročne spretnosti, koncentracija in spomin.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost60*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina60 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,11 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 not included
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.