Komplet traktor na pedale Claas Farmer XL s prikolico Smoby in samokolnica s kosilnico in vrtnim vozičkom

Opis izdelka

Komplet traktorja na pedale Claas Farmer XL s prikolico in samokolnice z vrtnarskim vozičkom je vrhunski set igrač za dečke in deklice od 3. leta. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pomagajo pri razvoju komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok, z njimi se igrajo vrtnarje. Komplet igrač imamo v ponudbi po akcijski ceni, tako da boste z nakupom prihranili. Francoska proizvajalca Smoby in Écoiffier v svojih igračah združujeta najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj.

Traktor na pedale Claas Farmer XL Žaba Smoby s prikolico zelen

Traktor Claas Farmer XL je odlično otroško vozilo, so izpolnjene sanje vsakega dečka. Le kateri malček si ne bi želel lastnega traktorja? Traktor Smoby ima realističen dizajn in je izdelan le iz najkakovostnejših materialov. Primeren je za otroke od 3. leta starosti. Zeleno-črna barva in masivna konstrukcija mu dajeta realistično noto. Otroški traktor na pedala otroci obvladujejo preprosto, s potiskanjem na pedala in s pomočjo volana. Na volanu je hupa, s katero mali traktoristi naznanijo svoj prihod. Vožnja na otroškem traktorju je izredno udobna, zahvaljujoč nastavljivemu sedežu. Sedež je ergonomsko oblikovan, otroci se ne bodo utrudili niti med dolgim sedenjem.

Odličen dodatek traktorja Smoby je tudi prikolica, na katero lahko otroci naložijo svoj tovor. Prikolica ima 2 kolesi, po želji jo lahko tudi snamete. Traktor ima verižni pogon, njegova nosilnost pa znaša 30 kg. Višina sedeža je 37 cm, torej otrok sedi visoko nad tlemi. Dolžina traktorja je 141 cm. Ima trdno plastično ogrodje. Kolesa traktorja so obvladljiva s pomočjo volana, prav tako kot na resničnem traktorju. Vožnja na traktorju s pedali je zabavna igra, vendar pomaga tudi pri fizičnem razvoju otroka. S poganjanjem na pedala bodo krepili mišice na nogah. Igra s traktorjem prav tako razvija otroško domišljijo in predstavnost.

Vrtna kosilnica XL Garden&Seasons Ecoiffier z zvokom in funkcijami od 18 mes

Otroška vrtna kosilnica XL Garden&Seasons, francoskega proizvajalca Écoiffier je odlična vrtna igrača za vse razigrane otroke od 18. meseca starosti. Kosilnica je izdelana iz kakovostne umetne mase, s trpežnimi lastnostmi. Sestavlja jo tudi zbiralnik za travo, ki se odpre in ga lahko kadar koli namestite na kosilnico. Stabilno in preprosto vodenje omogočajo 4 črna kolesa in ergonomski ročaj, ki je prilagojen za male otroške rokice. Ob vlečenju za rdečo zagonsko vrv daje kosilnica mehanski zvok kot pri resničnem zaganjanju. Na kosilnici se nahaja tudi rdeč pokrov posode za gorivo, zahvaljujoč čemur je igra še bolj realistična.

Vrtni voziček z orodjem Garden&Seasons Ecoiffier s 6 dodatki od 18 mes

Voziček z vrtnarskim orodjem Garden&Seasons, francoskega proizvajalca Écoiffier je kakovostna otroške igrača, primerna za vse otroke od 18. meseca starosti. Vrtnarski voziček je izdelan v prikupni modro-zeleni barvni kombinaciji in je iz kakovostne umetne mase, zato bo v trenutku navdušil vse male otroke. Velik ročaj na zgornjem delu omogoča lahko prevažanje, voziček je stabilen in preprosto vodljiv, zahvaljujoč dvema trdnima koleščkoma. V vozičku bodo mali vrtnarji našli set 6 dodatkov, ki jim bodo olajšali delo na vrtu. Med njimi so velike grabljice za listje, klasične grablje, mala lopatka, motika, pripomoček za sajenje in kanglica.

Samokolnica Garden&Seasons Ecoiffier zelena/tukrizna od 18 mes

Otroško samokolnico Garden&Seasons, francoskega proizvajalca Écoiffier ponujamo v 2 barvnih različicah – zeleni in turkizni. Kakovostna samokolnica bo razveselila vsakega otroka od 18. meseca starosti. Umetna masa, uporabljena pri proizvodnji, je prijetna na dotik, zahvaljujoč širokemu kolesu pa je samokolnica preprosta za vodenje. Držala so prilagojena malim otroškim rokicam, otroci bodo z njeno pomočjo pri vožnji vadili ravnotežje in stabilnost. Nizka teža samokolnice pomaga pri ohranjanju ravnotežja. Otroci lahko v njej prevažajo pesek, igrače ali pa karkoli drugega. Dimenzije samokolnice merijo 66*28*28 cm. Navedena cena velja za eno samokolnico, med opombe pri naročilo zapišite, katero bi želeli.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby proizvaja kakovostne in edinstvene igrače edinstvenega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo navdušile vsakega otroka. Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost141*44*53 cm
Skupna višina53 cm
Dimenzije paketa80*40*45 cm
Višina sedeža37 cm
Skupna dolžina141 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,9 kg
Nosilnost30 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.