Komplet traktor na pedala Jim Loader BIG z nakladalnikom in prikolico in traktor Power BIG z nakladalnikom in prikolico za darilo

Opis izdelka

Set traktorja na pedala Jim Loader z nakladalnikom in prikolico ter traktorja Power z nakladalnikom za darilo bo prijetno presenetil vse dečke od 3. leta starosti, ki obožujejo igre traktoristov in gradbenikov. Moderni set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste prihranili več kot z nakupom igrač posamezno. Igrače nemškega proizvajalca BIG so znane po svoji visoki kakovosti, trpežnosti in UV filtru, zahvaljujoč kateremu bodo ohranile čudovite barve tudi po več letih uporabe.

Traktor na pedala Jim Loader BIG z nakladalcem in prikolico zelen

Otroški traktor Jim Loader je realistični traktor, primeren za otroke od 3. leta starosti. Traktor na pedala ima verižni pogon, lastno nakladalno roko in prikolico na zadnjem delu. Nosilnost traktorja za otroke znaša 50 kg in ima udoben nastavljiv sedež. Na volanu traktorja se nahaja tudi hupa.

  • traktor na verižni pogon
  • mehanska hupa
  • nakladalna roka na sprednjem delu
  • nosilnost nakladalne roke je 3 kg
  • prikolica na zadnjem delu
  • nosilnost prikolice 25 kg
  • dimenzije 169*46*54 cm
  • nosilnost 50 kg
  • teža paketa 11,6 kg

Otroški traktor Power BIG z nakladalnikom dolžina 46 cm od 2 let zelen

Traktor BIG z nakladalnikom je čudovita in kakovostna igrača za otroke. Otroško delovno vozilce ima gumirana kolesa, zahvaljujoč katerim otrok med igro ne bo poškodoval tal. Traktor za otroke je čudovite zelene barve in je proizveden iz kakovostne plastike v Nemčiji. Med osnovno opremo robustnega traktorčka spada gibljiva nakladalna roka z veliko prostornino, katere držalo je posebno prilagojeno malim otroškim rokicam. Otroško delovno vozilo je odlična igrača za otroke od 2. leta starosti, ki ne vsebuje majhnih delov in je izdelana za igro v notranjih prostorih in na prostem. Igra s traktorjem z nakladalno roko pripomore k razvoju predstavnosti, motoričnih spretnosti in logičnega mišljenja.

Otroci se bodo z igro z delovnim avtomobilom zabavali ure in ure. Igrača nima ostrih robov, tako da se otroci med igro ne bodo poškodovali. Otroški traktor je dolg kar 46 cm. Nemški proizvajalec BIG je mislil tudi na priročnost igrač, zato ga lahko preprosto čistite pod tekočo vodo, da bi se otroci lahko še naprej igrali s čisto igračo.

Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG temelji na varnosti svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kvalitetni, ampak tudi zdravju neškodljivi. 

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloGermany
Velikost169*46*54 cm
Skupna višina54 cm
Dimenzije paketa102*52*47 cm
Skupna dolžina169 cm
ZvokDa
UV filterDa
EmbalažaDa
Teža11,6 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha