Komplet traktor na pedale Claas Farmer XL Smoby s prikolico in nahrbtnik z orodjem Avtomobili 3 z avtomobilčkom

Opis izdelka

Komplet traktorja na pedale Claas Farmer XL s prikolico in nahrbtnika z orodjem in avtomobilčkom bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pomagajo pri razvoju komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok, z njimi se igrajo kmetovalce in avtomehanike. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zahvaljujoč čemur boste pri nakupu prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj.

Traktor na pedale Claas Farmer XL Smoby s prikolico zelen

Traktor Claas Farmer XL je odlično otroško vozilo, so izpolnjene sanje vsakega dečka. Kateri fantek pa si ne želi lastnega traktorja? Traktor Smoby ima realističen dizajn in je izdelan le iz najkakovostnejših materialov. Primeren je za otroke od 3. leta starosti. Zeleno-črna barva in masivna konstrukcija mu dajeta realistično noto. Otroški traktor na pedala otroci obvladujejo preprosto, s potiskanjem na pedala in s pomočjo volana. Na volanu je hupa, s katero mali traktoristi naznanijo svoj prihod. Vožnja na otroškem traktorju je izredno udobna, zahvaljujoč nastavljivemu sedežu. Sedež je ergonomsko oblikovan, otroci se ne bodo utrudili niti med dolgim sedenjem.

Odličen dodatek traktorja Smoby je tudi prikolica, na katero lahko otroci naložijo svoj tovor. Prikolica ima 2 kolesi, po želji jo lahko tudi snamete. Traktor ima verižni pogon, njegova nosilnost pa znaša 30 kg. Višina sedeža je 37 cm, torej otrok sedi visoko nad tlemi. Dolžina traktorja je 141 cm. Je trdne plastične konstrukcije. Kolesa traktorja so obvladljiva s pomočjo volana, prav tako kot na resničnem traktorju. Vožnja na traktorju s pedali je zabavna igra, vendar pomaga tudi pri fizičnem razvoju otroka. S poganjanjem na pedala bodo krepili mišice na nogah. Igra s traktorjem prav tako razvija otroško domišljijo in predstavnost.

Nahrbtnik z orodjem Avtomobili 3 Smoby in sestavljiv avtomobilček McQueen

Otroški nahrbtnik z orodjem in avtomobilčkom za sestavljanje Smoby prihaja v motivu priljubljene otroške risanke Avtomobili – Cars. V nahrbtniku čaka na dečke odlično presenečenje – otroško orodje in avtomobilček strela McQueen, ki ga lahko sestavljajo in razstavljajo. Priročni nahrbtnik z avtomobilčkom in orodjem je primeren za otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo z avtomobilčki in orodjem in si želijo lastne delavnice. S tem igralnim kompletom bo nastal mali avtomehanik, ki bo sam sestavil svoj lastni avtomobilček. Set orodja Smoby je izdelan iz kakovostnih materialov, ki so trpežni in bodo dolgo zdržali. Igrače so h krati izdelane z mislijo na varnost, zato so vsi robovi zaobljeni in mali dirkač se lahko tako brez težav igra.

Nahrbtnik je zasnovan v čudoviti rdeči in črni barve, ki je značilna za risanko Avtomobili 3. V nahrbtniku boste našli izvijače, ki so potrebni za sestavo avtomobilčka Strele McQueena. Orodje je izdelano iz kakovostne plastike, ki je trpežna in prijetna na dotik. Igrača je zasnovana tako, da bi mali otroci lahko z gotovostjo in pravilno razumeli njeno sestavo in se z njo igrali.

Ugledni francoski proizvajalec otroških igrač Smoby se ukvarja z izdelavo kakovostnih in edinstvenih igrač svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka.

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost141*44*53 cm
Skupna višina53 cm
Dimenzije paketa80*40*45 cm
Višina sedeža37 cm
Skupna dolžina141 cm
EmbalažaDa
Teža6,9 kg
Nosilnost30 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha