Komplet traktor na pedale Claas Farmer XL s prikolico Smoby in avtosteza Vroom Planet Mega Jump

Opis izdelka

Komplet traktorja na pedale Claas Farmer XL s prikolico in avtosteze Vroom Planet Mega Jump bo odlično zabaval vse otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pomagajo pri razvoju komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok, z njimi se bodo igrali dirkače in kmetovalce. Komplet igrač imamo v ponudbi po akcijski ceni, tako da boste z nakupom prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj.

Traktor na pedale Claas Farmer XL Žaba Smoby s prikolico zelen

Traktor Claas Farmer XL je odlično otroško vozilo, so izpolnjene sanje vsakega dečka. Kateri fantek pa si ne želi lastnega traktorja? Traktor Smoby ima realističen dizajn in je izdelan le iz najkakovostnejših materialov. Primeren je za otroke od 3. leta starosti. Zeleno-črna barva in masivna konstrukcija mu dajeta realistično noto. Otroški traktor na pedala otroci obvladujejo preprosto, s potiskanjem na pedala in s pomočjo volana. Na volanu je hupa, s katero mali traktoristi naznanijo svoj prihod. Vožnja na otroškem traktorju je izredno udobna, zahvaljujoč nastavljivemu sedežu. Sedež je ergonomsko oblikovan, otroci se ne bodo utrudili niti med dolgim sedenjem.

Odličen dodatek traktorja Smoby je tudi prikolica, na katero lahko otroci naložijo svoj tovor. Prikolica ima 2 kolesi, po želji jo lahko tudi snamete. Traktor ima verižni pogon, njegova nosilnost pa znaša 30 kg. Višina sedeža je 37 cm, torej otrok sedi visoko nad tlemi. Dolžina traktorja je 141 cm. Je trdne plastične konstrukcije. Kolesa traktorja so obvladljiva s pomočjo volana, prav tako kot na resničnem traktorju. Vožnja na traktorju s pedali je zabavna igra, vendar pomaga tudi pri fizičnem razvoju otroka. S poganjanjem na pedala bodo krepili mišice na nogah. Igra s traktorjem prav tako razvija otroško domišljijo in predstavnost.

Avtomobilska steza Mega Jump Vroom Planet Smoby skakalna

Avtosteza Vroom Planet Mega Jump z delavnice francoskega proizvajalca Smoby je unikatna steza za avtomobilčke, primerna za otroke od 18. meseca starosti.Otroška avtosteza je živih barv in vsebuje dva avtomobilčka, ki jih bodo dečki uporabili pri ustvarjanju zabavnih in vznemirljivih elementih na avtomobilski stezi. Spuščanje avtomobilčkov po avtostezi visoki kar 67 cm je izredno zabavno za vse ljubitelje motornih vozil. Najmlajši dečki lahko pri višini 67 cm stojijo in udobno pripravljajo svoje avtomobilčke za hitre in nevarne dirke. Strm padec na začetku modre avtosteze ali premičen visok mostiček na rumeni dirkalni stezi zagotavljata razburljive dirke. Nenaden ovinek in krožni lok prinašata napetost, kateri avtomobilček bo v cilj prišel prvi.

Avtosteza za dečke ima preprosto štartno mesto za fantastične skoke avtomobilov. En avtomobilček položite na spodnjo stezo in poletel bo, ko boste pritisnili na gumb. Kaskaderski podvigi veselih avtomobilčkov se nadaljujejo tudi v ciljni ravnini, kjer morajo premagati visok doskok. Če se avtomobilček pokvari, jih lahko spreten mehanik v boksu takoj popravi, tam pa jih že čaka tudi bencinska črpalka.  Z avtostezo Vroom Planet z dvema avtomobilčkoma boste otrokom podarili ur in ure vesele in razburljive zabave. Mere igrače znašajo 75*73*67 cm, kjer celotna dolžina 75 cm.

Ugledni francoski proizvajalec otroških igrač Smoby se ukvarja z izdelavo kakovostnih in edinstvenih igrač svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka.

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost141*44*53 cm
Skupna višina53 cm
Dimenzije paketa80*40*45 cm
Višina sedeža37 cm
Skupna dolžina141 cm
EmbalažaDa
Teža6,9 kg
Nosilnost30 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha