Komplet tobogan Toboggan XL Smoby z vodo in peskovnik s pokrivalom in hobotnico z vodometom

Opis izdelka

Komplet tobogana Toboggan XL, peskovnika s pokrivalom in vodometa hobotnice predstavlja čudoviti set zunanjih igrač za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi zabavajo na svežem zraku. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala in bodo lepo okrasile vsak vrt. Igrače znamk Smoby in BIG se ena drugi lepo podajo in se ponašajo s prvorazredno izdelavo ter bodo popolnoma okrasile vsak vrt ali dvorišče.  

Tobogan z vodometom Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm drsna površina z UV filtrom

Tobogan z vodometom Toboggan XL Slide Green v čudoviti zeleno turkizni barvi bo razveselil vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Trdno in trpežno ogrodje tobogana je izredno stabilno in se ponaša z nosilnostjo do 50 kg, z drsno površino dolžine 2,3 metra. Izdelan je iz kakovostne in trpežne plastike, ki je žametna na dotik, prav tako pa ima nežne in zaobljene robove. Varnost otroškega tobogana zagotavljajo protizdrsne stopničke s plastično oporo na tleh in trdna držala na straneh tobogana, ki so prilagojeni malim otroškim rokicam. Tobogan lahko priklopite na vodo, zato ga bodo otroci lahko uporabljali kot vodni tobogan, ki jim bo priskrbel hladno osvežitev tudi v vročih poletnih dnevih.

Tobogan je opremljen z udobno ergonomsko drsno površino, ki bo otroke navduševala pri vsakem spustu. Površina je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zahvaljujoč čemur je tobogan videti kot nov tudi po daljši uporabi. Proizveden je v čudovitih svežih barvah, ki se popolnoma podajo na vsak vrt in dvorišče in otrokom pomagajo pri razvoju njihove domišljije in ustvarjalnosti. Tobogan za otroke lahko uporabljate spomladi, poleti in jeseni in postal bo priljubljen prostor za igre vaših otrok. Mere tobogana znašajo 237*112*142 cm.

Otroški peskovnik BIG s prekrivno prevleko od 12 mesecev barven

Peskovnik BIG je kakovosten peskovnik, primeren za otroke od 12. meseca starosti dalje. Otroški peskovnik je dimenzij 152*152 cm in višine 24 cm. Peskovnik lahko prenese 200 kg peska in je klasične štirikotne oblike. Praktičen del peskovnika je pokrivalo, s katerim lahko peskovnik ponoči ali pa med hladnejšimi dnevi, ko se otroci ne igrajo zunaj, preprosto prekrijete.

  • otroški peskovnik z zaobljenimi robovi
  • primeren od 12. meseca
  • 200 kg peska
  • teža 12,5 kg
  • nosilnost 50 kg
  • tloris z merami 152*152 cm
  • pokrivalo za prekrivanje
  • UV stabilizatorji
  • zaobljeni robovi
  • za igro več otrok

Vodna igra hobotnica Aqua Nauti BIG s 4 metrskim vodometom extra stabilna

Vodna igra hobotnica Aqua Nauti nemškega proizvajalca BIG je originalna vrtna igrača, ki bo prevzela vse dečke in deklice od 3. leta starosti dalje. Nasmejana hobotnica je proizvedena v čudovitih odtenkih modre in bo s svojim vodometom otrokom priskrbela osvežilno doživetje med vročimi poletnimi dnevi. Ko boste na vodno hobotnico priklopili navadno vrtno cev, bo njena kapica zletela v višino do 4 metrov oz. do višine odvisne od pritiska vode. Že med dviganjem se bo kapica hobotnice začela vrteti in tako priskrbela vsem otrokom v okolici prijetno in hladno sprostitev. Hobotnica je izdelana iz kakovostne umetne mase, njene realistične lovke omogočajo ekstra stabilnost pred prevračanjem, svoj čudoviti videz pa bo ohranila tudi po letih uporabe, zahvaljujoč prav UV filtru, ki varuje barve pred bledenjem.

Dizajnerska hobotnica bo popestrila vsak vrt in dvorišče. Postala bo vsakodnevna družabnica otrok, ki se bodo z njeno pomočjo osvežili, to doživetje pa bo priskrbela tudi njihovim staršem. Vodna igrača bo v vaši družini ostala še leta in leta, svojo uporabnost pa bo našla na poletnih praznovanjih in piknikih, lahko jo vzamete s seboj na izlete, preprosto kamorkoli, kjer jo boste lahko priklopili na vrtno cev. Mere vodne hobotnice znašajo 45*45*45 cm, tako da ne zavzema veliko prostora in jo lahko preprosto pospravite.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost237*112*142 cm
Skupna višina142 cm
Dimenzije paketa187*33*60 cm
Skupna dolžina237 cm
Dolžina drsne površine230 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža14 kg / 17 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.