Komplet tobogan Toboggan XL Smoby z vodo in peskovnik s pokrivalom in hobotnico z vodometom

Opis izdelka

Komplet tobogana Toboggan XL, peskovnika s pokrivalom in vodometa hobotnice predstavlja čudoviti set zunanjih igrač za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi zabavajo na svežem zraku. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala in bodo lepo okrasile vsak vrt. Igrače znamk Smoby in BIG se ena drugi lepo podajo in se ponašajo s prvorazredno izdelavo ter bodo popolnoma okrasile vsak vrt ali dvorišče.  

Otroški tobogan Toboggan XL Smoby z dvojnim valom in vodo dolžina 2,3 m

Otroški tobogan, Smoby Toboggan XL, za dečke in deklice od 3. leta starosti, spada med najkakovostnejše izdelke med otroškimi tobogani na trgu. S svojo 2,3 metra dolgo drsno površino zagotavlja intenzivno in edinstveno doživetje pri vsakem spustu. Tobogan ima ergonomsko oblikovano površino z dvojnim valom in možnost priklopa na vodo, kar lahko uporabite predvsem v poletnih mesecih, ko se lahko vaši otroci spustijo naravnost v bazenček. Je čudovite barvne zasnove, rdeče in zelene pastelne barve, kar pri otrocih spodbuja domišljijo in stimulira predstavnost. Je zelo varen, zahvaljujoč čvrstim in protizdrsnim stopničkam, vožnja pa je varna, zaradi prijetnega zdrsa na koncu tobogana. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Nosilnost tobogana znaša 50 kg.

Otroci se bodo lahko peljali po vodi naravnost v bazenček in tako bodo imeli lasten vodni tobogan. Varnost zagotavlja trdna plastična konstrukcija iz čvrstih in trpežnih plastičnih delov, ki so učvrščeni z opornikom v sredini. Plastika tobogana je prijetna in žametna na dotik. Tobogan ima tudi držalo za roke, zahvaljujoč kateremu se otroci ne bodo poškodovali. Otroški tobogan lahko preprosto sestavite in znova zložite, ko ni več v uporabi. Drsna površina tobogana je dolga 2,3 m, njegove dimenzije pa merijo 230*237*142 cm. Širina drsne površine znaša 40 cm. Višina držal meri 43 cm. Edinstvena lastnost tobogana je anti UV-filter, ki varuje površino pred sončnimi žarki in zato bodo plastika in barve hišice ostale čudovito žive in nepoškodovane med dolgimi leti uporabe. Tobogan za otroke Smoby Toboggan XL z dvojnim valom je odlična izbira za vaše malčke.

Otroški peskovnik BIG s prekrivno prevleko od 12 mesecev barven

Peskovnik BIG je kakovosten peskovnik, primeren za otroke od 12. meseca starosti dalje. Otroški peskovnik je dimenzij 152*152 cm in višine 24 cm. Peskovnik lahko prenese 200 kg peska in je klasične štirikotne oblike. Praktičen del peskovnika je pokrivalo, s katerim lahko peskovnik ponoči ali pa med hladnejšimi dnevi, ko se otroci ne igrajo zunaj, preprosto prekrijete.

  • otroški peskovnik z zaobljenimi robovi
  • primeren od 12. meseca
  • 200 kg peska
  • teža 12,5 kg
  • nosilnost 50 kg
  • tloris z merami 152*152 cm
  • pokrivalo za prekrivanje
  • UV stabilizatorji
  • zaobljeni robovi
  • za igro več otrok

Vodna igra hobotnica Aqua Nauti BIG s 4 metrskim vodometom extra stabilna

Vodna igra hobotnica Aqua Nauti nemškega proizvajalca BIG je originalna vrtna igrača, ki bo prevzela vse dečke in deklice od 3. leta starosti dalje. Nasmejana hobotnica je proizvedena v čudovitih odtenkih modre in bo s svojim vodometom otrokom priskrbela osvežilno doživetje med vročimi poletnimi dnevi. Ko boste na vodno hobotnico priklopili navadno vrtno cev, bo njena kapica zletela v višino do 4 metrov oz. do višine odvisne od pritiska vode. Že med dviganjem se bo kapica hobotnice začela vrteti in tako priskrbela vsem otrokom v okolici prijetno in hladno sprostitev. Hobotnica je izdelana iz kakovostne umetne mase, njene realistične lovke omogočajo ekstra stabilnost pred prevračanjem, svoj čudoviti videz pa bo ohranila tudi po letih uporabe, zahvaljujoč prav UV filtru, ki varuje barve pred bledenjem.

Dizajnerska hobotnica bo popestrila vsak vrt in dvorišče. Postala bo vsakodnevna družabnica otrok, ki se bodo z njeno pomočjo osvežili, to doživetje pa bo priskrbela tudi njihovim staršem. Vodna igrača bo v vaši družini ostala še leta in leta, svojo uporabnost pa bo našla na poletnih praznovanjih in piknikih, lahko jo vzamete s seboj na izlete, preprosto kamorkoli, kjer jo boste lahko priklopili na vrtno cev. Mere vodne hobotnice znašajo 45*45*45 cm, tako da ne zavzema veliko prostora in jo lahko preprosto pospravite.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. 

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost237*112*142 cm
Skupna višina142 cm
Dimenzije paketa187*33*60 cm
Skupna dolžina237 cm
Dolžina drsne površine230 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža14 kg / 17 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.