Komplet tobogan Toboggan XL z vodo Smoby in poganjalec Scooter z gumiranimi kolesi in vozičkom

Opis izdelka

Komplet tobogana Toboggan XL, poganjalca Scooter z gumiranimi kolesi in vozička je set kakovostnih zunanjih igrač za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi zabavajo na svežem zraku. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zahvaljujoč čemur boste izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala in bodo lepo okrasile vsak vrt. Igrače francoske znamke Smoby se ponašajo s prvorazredno izdelavo in so opremljene z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bodo ohranile žive barve tudi po več letih uporabe.

Tobogan Toboggan XL Smoby z dvojnim valom in vodo dolžina 2,3 m

Otroški tobogan, Smoby Toboggan XL, za dečke in deklice od 3. leta starosti, spada med najkakovostnejše izdelke med otroškimi tobogani na trgu. S svojo 2,3 metra dolgo drsno površino zagotavlja intenzivno in edinstveno doživetje pri vsakem spustu. Tobogan ima ergonomsko oblikovano površino z dvojnim valom in možnost priklopa na vodo, kar lahko uporabite predvsem v poletnih mesecih, ko se lahko vaši otroci spustijo naravnost v bazenček. Je čudovite barvne zasnove, rdeče in zelene pastelne barve, kar pri otrocih spodbuja domišljijo in stimulira predstavnost. Je zelo varen, zahvaljujoč čvrstim in protizdrsnim stopničkam, spuščanje pa je udobno, zaradi prijetnega zaključnega elementa drsne površine. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Nosilnost tobogana znaša 50 kg.

Otroci se bodo lahko peljali po vodi naravnost v bazenček in tako bodo imeli lasten vodni tobogan. Varnost zagotavlja trdna plastična konstrukcija iz čvrstih in trpežnih plastičnih delov, ki so v sredini učvrščeni z opornikom. Plastika tobogana je prijetna in žametna na dotik. Tobogan ima tudi držalo za roke, zahvaljujoč kateremu se otroci ne bodo poškodovali. Otroški tobogan lahko preprosto sestavite in znova zložite, ko ni več v uporabi. Drsna površina tobogana je dolga 2,3 m, njegove dimenzije pa merijo 230*237*142 cm. Širina drsne površine znaša 40 cm. Višina držal meri 43 cm. Edinstvena lastnost tobogana je anti UV-filter, ki varuje površino pred sončnimi žarki in zato bodo plastika in barve hišice ostale čudovito žive in nepoškodovane med dolgimi leti uporabe. Tobogan za otroke Smoby Toboggan XL z dvojnim valom je odlična izbira za vaše malčke.

Poganjalec motor z žarometom Scooter Blue Smoby z gumiranimi kolesi moder mehanski ključ in predalček

Poganjalec motor z lučko Scooter Blue Smoby je odličen poganjalec za vse otroke, predvsem pa za dečke od 18. meseca starosti. Poganjalec za otroke bo otroke očaral s svojo modro zasnovo in originalnim francoskim dizajnom. To odlično prevozno sredstvo se prižge s pomočjo ključa, ki daje mehanski zvok prižiga cric-cric. Otroški poganjalec ima na krmilu nameščen realistični reflektor, pod ergonomsko oblikovanim sedežem pa se skriva predalček, kamor lahko dirkači pospravijo svoje igrače. Za zanesljivo vožnjo poganjalca bodo poskrbela gumirana kolesa, ki so izredno tiha in pri vožnji poskrbijo za največje udobje. Celotna teža poganjalca znaša 2,4 kg, tako da ga lahko otroci vzamejo tudi na izlet s svojimi starši. Dimenzije poganjalca merijo 65*34*48 cm.

Voziček za vlečenje Avtomobili Smoby z vedro setom za pesek (višina vedra 18 cm) rdeč od 18 mes

Voziček za vlečenje Avtomobili priznane francoske znamke Smoby z vedro setom za pesek bo razveselil vse dečke, ki želijo biti dirkači kot je avtomobilček Strela McQueen. Čudoviti rdeči voziček na štirih stabilnih kolesih je polepljen z motivi legendarnega hitrega avtomobilčka McQueena in njegovimi nasprotniki. Voziček na koleščkih ima praktičen ročaj, za katerega ga lahko malčki primejo in odvlečejo kamorkoli. V voziček se bo brez težav umestilo veliko peska, in tudi mnogo igrač, ki jih lahko dečki odpeljejo na peskovnik ali otroško igrišče. Vedro, ki vsebuje lopatko, grabljice in modelček v obliki avtomobilčka je popolnoma usklajen z vozičkom in bo razveselil vse otroke od 18. meseca starosti.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost237*112*142 cm
Skupna višina142 cm
Dimenzije paketa187*33*60 cm
Skupna dolžina237 cm
Dolžina drsne površine230 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža14 kg / 17 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha