Komplet tobogan Toboggan XL Smoby z vodo in peskovnik Metulj z vodometom in 3 ladjicami

Opis izdelka

Komplet tobogana Toboggan XL in peskovnika Metulj z vodometom ter tremi ladjicami in figuricami predstavlja izjemni set igrač za vse dečke in deklice od 3. leta starosti, ki radi odkrivajo nove stvari. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala in bodo lepo okrasile vsak vrt. Igrače proizvajalcev Smoby in AquaPlay se označujejo s čudovitim dizajnom in prvorazredno izdelavo, popolnoma bodo okrasile vsak vrt.  

Otroški tobogan Toboggan XL Smoby z dvojnim valom in vodo dolžina 2,3 m

Otroški tobogan Smoby Toboggan XL za dečke in deklice od 3. leta starosti, spada med najkakovostnejše izdelke med otroškimi tobogani na trgu. S svojo 2,3 metra dolgo drsno površino zagotavlja intenzivno in edinstveno doživetje pri vsakem spustu. Tobogan ima ergonomsko oblikovano površino z dvojnim valom in možnost priklopa na vodo, kar lahko uporabite predvsem v poletnih mesecih, ko se lahko vaši otroci spustijo naravnost v bazenček. Je čudovite barvne zasnove, rdeče in zelene pastelne barve, kar pri otrocih spodbuja domišljijo in stimulira predstavnost. Je zelo varen, zahvaljujoč čvrstim in protizdrsnim stopničkam, vožnja pa je varna, zaradi prijetnega zdrsa na koncu tobogana. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Nosilnost tobogana znaša 50 kg.

Otroci se bodo lahko peljali po vodi naravnost v bazenček in tako bodo imeli lasten vodni tobogan. Varnost zagotavlja trdna plastična konstrukcija iz čvrstih in trpežnih plastičnih delov, ki so učvrščeni z opornikom v sredini. Plastika tobogana je prijetna in žametna na dotik.Tobogan ima tudi držalo za roke, zahvaljujoč kateremu se otroci ne bodo poškodovali. Otroški tobogan lahko preprosto zložite in znova sestavite, ko ni več v uporabi. Drsna površina tobogana je dolga 2,3 m, njegove dimenzije pa merijo 230*237*142 cm. Širina drsne površine znaša 40 cm. Višina držal meri 43 cm. Edinstvena lastnost tobogana je anti UV-filter, ki varuje površino pred sončnimi žarki in zato bodo plastika in barve hišice ostale čudovito žive in nepoškodovane med dolgimi leti uporabe. Tobogan za otroke Smoby Toboggan XL z dvojnim valom je odlična izbira za vaše malčke.

Otroški peskovnik Metulj Smoby z vodometom prostornina 2*95 litrov od 2 leta zelen

Peskovnik Smoby je v obliki metulja in je čudovitega odtenka svetlo zelene barve. Popolnoma se bo podal na vaš vrt ali dvorišče. Otroški peskovnik je izdelan iz trpežne plastike in je primeren za otroke od 2. leta starosti. Otroški peskovnik je sestavljen iz dveh delov, pri čemer lahko en del peskovnika uporabite za vodo kot bazenček in drugi kot peskovnik. Med dvema kriloma je majhna klopca za sedenje. Del s peskom lahko z drugim delom ponoči prekrijete, da bo pesek varen pred nepovabljenimi gosti.

Dvodelen peskovnik, Metulj  preprosto namestite na vrtno cev in cez malo odprtino bo pritekala voda, otroci pa se bodo zabavali pod lastnim vodometom.  Na dnu otroškega peskovnika je odprtina za hiter izpust vode. Robovi bazenčka so nežni in zaobljeni, kar zagotavlja visoko varnost med igro. Dimenzije otroškega peskovnika Smoby merijo 167*111*18 cm. 

Jadrnica AquaPlay Regatta rdeča/modra/rumena

Jadrnica za otroke Aquaplay Regatta je odlična ladjica, s katero se bodo malčki odlično zabavali pri igri z vodno stezo. Jadrnico lahko pomikajo po vodi, mostičkih in ploščadih in z njo preiskujejo delovanje vodnega jezu. Mere otroške jadrnice Regatta znašajo 11*8*10 cm in je primerna za otroke od 3. do 7. leta starosti. V tem setu boste prejeli 3 jadrnice v modri, rdeči in rumeni barvi.

Figurici AquaPlay račka Lotta in žabec Nils kompatibilni z Duplom 2 kom od 3 leta

Set figuric AquaPlay v sebi skriva račko Lotti in žabca Nilsa. Na vseh vodnih stezah znamke AquaPlay predstavljata par nepogrešljivih pomočnikov, ki otrokom pomagata pri prelivanju vode, odpiranju jezu in pri plovbi z ladjico. Zahvaljujoč veseli rački Lotti in zelenemu žabcu Nilsu se bodo otroci z vodno igro še bolj zabavali in se nikoli dolgočasili.

Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, prekladali tovor s pomočjo žerjava, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa, s pomočjo vodne črpalke pa bodo premikali ladjico iz enega mesta na drugega. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, kot pri resničnem vodnem rezervoarju, vse to pa s pomočjo Lotti in Nilsa. Mere figuric znašajo 5*3,5*6,5 cm, tako da so idealne za male otroške rokice in se k stezi podajo kot ulite.

Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, z dolgoročno tradicijo, ki zagotavlja kakovost in varnost.Aquaplay je vrhunski evropski proizvajalec posebnih vodnih igrač, v podobi vodnih kanalov. Vodne igre Aquaplay so zasnovane na Švedskem in izdelane v Nemčiji. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Otroci se bodo z igro Aquaplay učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost237*112*142 cm
Skupna višina142 cm
Dimenzije paketa187*33*60 cm
Skupna dolžina237 cm
Dolžina drsne površine230 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža14 kg / 17 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.