Komplet tobogan Toboggan KS dĺžka 150 cm srednji Smoby in traktor na pedale Claas Farmer XL s prikolico

Opis izdelka

Komplet tobogana Toboggan KS in traktor na pedale Claas Farmer XL s prikolico je originalen set igrač za dečke in deklice od 2. leta starosti. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, zahvaljujoč čemur boste prihranili več, kot če bi igrače kupovali posamično. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala in bodo lepo okrasile vsak vrt ali dvorišče. Igrače Smoby so primerne tudi za igro več otrok in se ponašajo s pravim francoskim dizajnom.

Tobogan Toboggan KS Smoby z vodo dolžina 1,5 m od 24 mes

Otroški tobogan Toboggan KS francoskega proizvajalca igrač Smoby je srednje velik tobogan za otroke od 2. leta starosti. 1,5 metra dolga, ergonomsko zasnovana drsna površina bo zagotovila otrokom nepozabno doživetje pri gibanju. Je stabilen tobogan, ki bo spremenil vsako dvorišče ali vrt na veselja in zabave polno igrišče.Na vrhnji del tobogana lahko priklopite vrtno cev z vodo in voda bo tekla od zgoraj navzdol. Otroci bodo lahko drseli po vodnem toboganu na travo ali naravnost v bazen in bodo tako imeli svoj lasten vodni tobogan. Visoka in velika držala bodo priskrbela občutek varnosti in trdnosti. Stopničke tobogana imajo protizdrsno površino, da bi se preprečilo možnemu zdrsu. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogicami. 

Tobogan ima dvojne stene, ki jamčijo za čvrstost in stabilnost. Vsi robovi tobogana so zaobljeni, tobogan je izdelan z nežnostjo in prijeten na dotik.Lahko se zloži in tako ne bo zavzemal veliko prostora. Zahvaljujoč svojim nežnim barvam, se bo lepo podal na vsak vrt ali dvorišče. Zasnovan je v čudovitih barvah sveže zelene in rdeče barve. Nosilnost tobogana znaša 50 kg. Tobogan ima anti UV filter, ki varuje tobogan pred sončnimi žarki. Preprečuje, da bi barve zbledele. Dimenzije tobogana znašajo 158*70*102 cm. Varnost zagotavljajo tudi protizdrsne stopničke in trdna konstrukcija.

Traktor na pedale Claas Farmer XL Smoby s prikolico zelen

Traktor Claas Farmer XL je odlično otroško vozilo, so izpolnjene sanje vsakega dečka. Le kateri deček si ne bi želel lastnega traktorja? Traktor Smoby ima realističen dizajn in je izdelan le iz najkakovostnejših materialov. Primeren je za otroke od 3. leta starosti. Zeleno-črna barva in masivna konstrukcija mu dajeta realistično noto. Otroški traktor na pedala otroci obvladujejo preprosto, s potiskanjem na pedala in s pomočjo volana. Na volanu je hupa, s katero mali traktoristi naznanijo svoj prihod. Vožnja na otroškem traktorju je izredno udobna, zahvaljujoč nastavljivemu sedežu. Sedež je ergonomsko oblikovan, otroci se ne bodo utrudili niti med dolgim sedenjem.

Odličen dodatek traktorja Smoby je tudi prikolica, na katero lahko otroci naložijo svoj tovor. Prikolica ima 2 kolesi, po želji jo lahko tudi snamete. Traktor ima verižni pogon, njegova nosilnost pa znaša 30 kg. Višina sedeža je 37 cm, torej otrok sedi visoko nad tlemi. Dolžina traktorja je 141 cm. Je trdne plastične konstrukcije. Kolesa traktorja so obvladljiva s pomočjo volana, prav tako kot na resničnem traktorju. Vožnja na traktorju s pedali je zabavna igra, vendar pomaga tudi pri fizičnem razvoju otroka. S poganjanjem na pedala bodo krepili mišice na nogah. Igra s traktorjem prav tako razvija otroško domišljijo in predstavnost.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost159*68*100 cm
Skupna višina100 cm
Dimenzije paketa119*25*44 cm
Skupna dolžina159 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža6,50 kg / 8,50 kg
Nosilnost50 kg
Barvačervená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha