Komplet tobogan Toboggan XL Smoby z vodo in peskovnik s pokrivalom z vodno stezo

Opis izdelka

Komplet igrač tobogana Toboggan XL in peskovnika s trdnim pokrivalom in vodno stezo je odličen set igrač za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo na svežem zraku. Komplet igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi odlično podajo, izdelane so iz kvalitetnih materialov. Igrače priznanih znamk Smoby in BIG so znane po svojem originalnem dizajnu, funkcionalnosti in trpežnosti. 

Otroški tobogan Toboggan XL Smoby z dvojnim valom in vodo dolžina 2,3 m

Otroški tobogan Smoby Toboggan XL za dečke in deklice od 3. leta starosti, spada med najkakovostnejše izdelke med otroškimi tobogani na trgu. S svojo 2,3 metra dolgo drsno površino zagotavlja intenzivno in edinstveno doživetje pri vsakem spustu. Tobogan ima ergonomsko oblikovano površino z dvojnim valom in možnost priklopa na vodo, kar lahko uporabite predvsem v poletnih mesecih, ko se lahko vaši otroci spustijo naravnost v bazenček. Je čudovite barvne zasnove, rdeče in zelene pastelne barve, kar pri otrocih spodbuja domišljijo in stimulira predstavnost. Je zelo varen, zahvaljujoč čvrstim in protizdrsnim stopničkam, vožnja pa je varna, zaradi prijetnega zdrsa na koncu tobogana. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Nosilnost tobogana znaša 50 kg.

Otroci se bodo lahko peljali po vodi naravnost v bazenček in tako bodo imeli lasten vodni tobogan. Varnost zagotavlja trdna plastična konstrukcija iz čvrstih in trpežnih plastičnih delov, ki so učvrščeni z opornikom v sredini. Plastika tobogana je prijetna in žametna na dotik. Tobogan ima tudi držalo za roke, zahvaljujoč kateremu se otroci ne bodo poškodovali. Otroški tobogan lahko preprosto sestavite in znova zložite, ko ni več v uporabi. Drsna površina tobogana je dolga 2,3 m, njegove dimenzije pa merijo 230*237*142 cm. Širina drsne površine znaša 40 cm. Višina držal meri 43 cm. Edinstvena lastnost tobogana je anti UV-filter, ki varuje površino pred sončnimi žarki in zato bodo plastika in barve hišice ostale čudovito žive in nepoškodovane med dolgimi leti uporabe. Tobogan za otroke Smoby Toboggan XL z dvojnim valom je odlična izbira za vaše malčke.

Otroški peskovnik Sandy BIG s prekrivalom prostornina 239 litrov od 12 mesecev zelen

Peskovnik BIG Sandy je kakovosten peskovnik, primeren za otroke od 12. meseca starosti. Mere otroškega peskovnika znašajo 100*100 cm. Peskovnik lahko prenese 389 kg peska in je klasične štirikotne oblike. Praktičen del peskovnika je pokrivalo, s katerim lahko peskovnik ponoči ali pa med hladnejšimi dnevi, ko se otroci ne igrajo zunaj, preprosto prekrijete.

  • otroški peskovnik z zaobljenimi robovi
  • primeren od 12. meseca
  • 389 kg peska
  • teža 16,8 kg
  • primeren za 389 kg peska
  • skupne dimenzije 138*138*27 cm
  • zaščitno pokrivalo
  • UV stabilizatorji
  • za igro več otrok

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost237*112*142 cm
Skupna višina142 cm
Dimenzije paketa187*33*60 cm
Skupna dolžina237 cm
Dolžina drsne površine230 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža14 kg / 17 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.