Komplet tobogan Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby in dvostranska gugalnica Pes od 24 mes

Opis izdelka

Komplet unikatnega tobogana Toboggan Super Megagliss 2v1 in čudovite gugalnice Pes, francoskega proizvajalca igrač Smoby je odličen dodatek za vaš vrt, s katerim se vaši otroci kar ne bodo hoteli nehati igrati. Igrači sta zasnovani v prijetnih barvnih odtenkih zelene, rdeče in bele barve. Set je sestavljen iz kakovostnega tobogana za otroke in čudovite dvostranske gugalnice. Igrače se barvno kot tudi dizajnersko idealno dopolnjujejo in skupaj tvorijo eno celoto, ki bo postala dovršeni vrtni center otroške zabave. Zahvaljujoč edinstvenim lastnostim, ki so značilne za proizvajalca Smoby, so te igrače zelo priljubljene.

Tobogan Super Megagliss Toboggan 2in1 Slide Green Smoby 360 cm drsna površina z UV filtrom od 24 mes

Tobogan Super Megagliss Toboggan 2v1 francoskega proizvajalca Smobyv zeleno turkizni barvi  raste skupaj z otroki od 2. do 8. leta starosti. Univerzalni tobogan z drsno površino dolžine 1,5 metra lahko potem, ko otroci že zrastejo, na preprost način s priklopom drugega dela spremenite na čudovit tobogan z drsno površino dolžine kar 3,6 m. Izjemno trdno in trpežno ogrodje je stabilno in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg.

Del tobogana so protizdrsne stopničke z oporo na tleh in trdna držala na straneh tobogana. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Na velikem toboganu z ergonomsko površino se bodo otroci zabavali s kar trojnim valom, ki jim bo omogočil zabavo za več let. Njegove dimenzije znašajo 352*112*186 cm. Površina je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zahvaljujoč čemur je tobogan videti kot nov tudi po daljši uporabi.

Dvostranska gugalnica Green Dog Smoby zeleni pes z UV filtrom od 18 meseca

Otroška dvostranska gugalnica Green Dog priznanega francoskega proizvajalca Smoby je primerna za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Zasnovana je v čudoviti pastelni zeleni barvi, ki bo zahvaljujoč anti UV filtru ohranila svoj originalni videz tudi po več letih uporabe. Dvostranska gugalnica je izdelana v podobi dveh psičkov, med katerimi se nahaja nogometna žoga. Gugalnica ponuja otrokom kar 3 mesta za sedenje – dve mesti na psičkih in eno v sredini gugalnice. Ergonomsko oblikovani sedeži so oblikovani tko, da lahko otroci udobno sedijo in se ne utrudijo niti po daljšem zibanju.

Stabilna in trpežna konstrukcija gugalnice, skupaj s kakovostnimi držali bo otrokom zagotovila varnost. Zahvaljujoč zaobljenim oblikam je primerna tudi za mlajše otroke. Otroci se lahko zibajo tudi sami, tako, da sedejo na sredino gugalnice. Mere gugalnice znašajo 115*50*51 cm, skupna dolžina pa znaša 115 cm, višina pa 51 cm. Dvostranska gugalnica je izjemno skladih dimenzij, lahko jo boste prenesli kamorkoli se bodo otroci želeli guncati, njena nosilnost pa znaša 50 kg.

Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost izdelkov, ki so izdelani po evropskih standardih. Znamka Smoby je prav tako zagotovilo za stilsko zasnovo igrač in moderen francoski dizajn. Če želite za svoje otroke le najboljše, izberite znamko Smoby, ki ima tudi certifikat kakovosti in je preverjena skozi leta svojega obstoja. Gre za izjemno kombinacijo kakovosti in dizajna, ki zagotavlja dolgoročno zabavo za vaše otroke in njihove prijatelje ali sorojence.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost352*112*186 cm
Skupna višina186 cm
Dimenzije paketa189*60*45 cm
Skupna dolžina352 cm
Nastavljiva višinaDa
Dolžina drsne površine375 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža21 kg / 26 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.