Komplet tobogan Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby in vodna steza AquaPlay 'n Go v kovčku z jezom

Opis izdelka

V kompletu igrač, ki je primeren za otroke od 3. leta starosti boste našli najzabavnejše vodne igrače za na vrt. Cenovno ugodni komplet igrač vsebuje tobogan za otroke, Toboggan Super Megagliss 2v1 in vodno stezo, AquaPlay, Amphie World z jezom. Igrače v kompletu so francoskega porekla, proizvajalca Smoby.

Tobogan Super Megagliss Toboggan 2in1 Slide Green Smoby 360 cm drsna površina z UV filtrom od 24 mes

Tobogan Super Megagliss Toboggan 2v1 francoskega proizvajalca Smobyv zeleno turkizni barvi  raste skupaj z otroki od 2. do 8. leta starosti. Univerzalni tobogan z drsno površino dolžine 1,5 metra lahko potem, ko otroci že zrastejo, na preprost način s priklopom drugega dela spremenite na čudovit tobogan z drsno površino dolžine kar 3,6 m. Izjemno trdno in trpežno ogrodje je stabilno in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg.

Del tobogana so protizdrsne stopničke z oporo na tleh in trdna držala na straneh tobogana. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Na velikem toboganu z ergonomsko površino se bodo otroci zabavali s kar trojnim valom, ki jim bo omogočil zabavo za več let. Njegove dimenzije znašajo 352*112*186 cm. Površina je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zahvaljujoč čemur je tobogan videti kot nov tudi po daljši uporabi.

Vodna steza AquaPlay Aquaplay 'n Go v kovčku s pregrado, črpalko in 4 figuricami

Pripravite se na največjo pustolovščino z vodno igro AquaPlay’ n Go. Vodna steza, AquaPlay’ n Go je največji vodni sistem za igranje, AquaPlay in vsebuje najboljše dele, ki se jih je proizvajalec domislil. Vodna igra je primerna za otroke od 3. do 7. leta starosti. Vodno igro sestavljajo zanimivo dodatki: ladjica s kontejnerjem, čoln, avtomobilček, trajekt, žerjav za prekladanje tovora, vodna črpalka z jezom, 4 zabavne figurice – medvedek Bo, povodni konj Wilma, račka Lotta in žabec Nils. Dovolite, da se povodni konj, Wilma in medvedek, Bo usedeta na ladjico s kontejnerjem in se podata na izlet po vodni cesti. Razburkajte jima vodo s pomočjo vodnega kolesa in opazujte kako veselo plujeta. Trajekt ima svoje lastno pristanišče, kjer se lahko nanj vkrca avto ali pa nanj naložite tovor. Amfibijski avto, ki ga vozi račka Lotta lahko zdrsne v vodo, kjer bo plul kot ladja.

Skupna višina vodne igre je 22 cm, njene dimenzije pa merijo 160*145*22 cm. Vodna črpalka, AquaPlay, je originalen del otroške vodne igre. Služi za premik vode iz spodnjega dela kanala do jezu, ki se potem odpre in navzdol proti drugemu delu steze spusti vodo skupaj z ladjico. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, prekladali tovor s pomočjo žerjava, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa, s pomočjo vodne črpalke pa bodo premikali ladjico iz enega mesta na drugega. Pri takšni igri se razvija predvsem logično mišljenje in drobna motorika, s čimer se bodo otroci veliko naučili. AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja, delovanje vodne črpalke in vodnega kolesa, način postavljanja in trdnost konstrukcije.

Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot nadomesten del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. Premišljeni detajli in različne možnosti igre naredijo iz steze AquaPlay eno izmed najbolj zabavnih igrač za najmlajše otroke. Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil, tako da voda iz notranjosti ne bi prehajala ven. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Vodni sistem, AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost. Gre za delno prenosen vodni sistem, saj se z njega lahko snameta dva dela in celotno vodno igro lahko zložite v obliko kovčka.

AquaPlay je znamka, ki je izdelana v Nemčiji iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Že od leta 1977, se otroci različne starosti igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom, AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro. V vsakem vodnem setu so tudi pedagoška navodila. To je ustvarjalen in igriv način, kako se učiti o premikanju vode in valovih.

AquaPlay je znamka najvišje švedske kakovosti, ki ima že 40-letno tradicijo izdelave. Otroci se bodo učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, kot pri resničnem vodnem rezervoarju. Vodo, ki se zadržuje, lahko izpustite s pomočjo pregrade, ki se preprosto sname. Izdelke, AquaPlay, lahko kombinirate in združujete po lastni domišljiji. Otroci lahko tako ustvarijo eno ogromno vodno igro z avtomobilčki, ladjicami, veselimi živalcami in drugimi dodatki. Domišljija nima meja. Z vodno igro lahko se lahko otroci igrajo kjerkoli v stanovanju ali na vrtu, saj voda, zahvaljujoč kakovostnim tesnilom, ne bo odtekala.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost352*112*186 cm
Skupna višina186 cm
Dimenzije paketa189*60*45 cm
Skupna dolžina352 cm
Nastavljiva višinaDa
Dolžina drsne površine375 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža21 kg / 26 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.