Komplet tobogan Toboggan KS z dolžino 150 cm Smoby in peskovnik mizica za vodo in pesek ter ribiška palica od 24 mes

Opis izdelka

Komplet igrač po akcijski ceni, tobogana Toboggan KS z možnostjo priklopa na vodo in peskovnika za vodo in pesek z ribiško palico predstavlja fantastičen poletni set igrač za dečke in deklice od 2. leta starosti. Igrači sta izdelka uglednih evropskih proizvajalcev Smoby in Écoiffier. Tobogan z dolžino 150 cm na preprost način spremenite na otroški vodni tobogan skupaj s peskovnikom za vodo in pesek ter ribiško palico tvori eno odlično celoto za zabavno otroško igro. Igrače so popolnoma usklajene, tako da boste z njimi preprosto ustvarili prostor za zabavne poletne igre, kjer se bodo igrali skupaj s sorojenci in prijatelji. Komplet igrač je idealen za poletne igre na prostem, kjer se bodo otroci med poletnimi počitnicami igrali ure in ure.

Tobogan Toboggan KS Smoby z vodo dolžina 1,5 m od 24 mes

Smoby Toboggan KS, je srednje velik otroški tobogan za dečke in deklice od 2. leta starosti, ki ima 1,5 metra dolgo ergonomsko oblikovano drsno površino. Zahvaljujoč svoji rdeče-zeleni barvni zasnovi se bo lepo podal na vaš vrt ali dvorišče. Na vrhnjo stran lahko priklopite vrtno cev in vašim otrokom pričarate čudovit vodni tobogan, po katerem bodo otroci lahko drseli na travo ali naravnost v bazen. Na ta preprost način spremenite tobogan na vodni tobogan, ki se ga bodo veselili vsi otroci. Dimenzije tobogana znašajo 158*70*102 cm. Tobogan ima dvojne stene, ki jamčijo čvrstost in stabilnost. Varnost otrok pri drsenju, zagotavljajo tudi protizdrsne stopničke in trdna konstrukcija.

Vsi robovi te zabavne igrače so zaobljeni, tobogan nežne zasnove in prijeten na dotik. Lahko se zloži in tako ne bo zavzemal veliko prostora.  Na spodnjem delu, na koncu drsne površine je tobogan ojačan. To je stabilen tobogan, ki bo spremenil vsako dvorišče ali vrt na veselja in zabave polno igrišče. Visoka in velika držala bodo zagotovila občutek varnosti in trdnosti. Stopničke tobogana imajo protizdrsno površino, da bi se otroci izognili možnemu zdrsu. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami.  Nosilnost tobogana znaša 50 kg. Tobogan za otroke ima UV filter, ki varuje površino tobogana pred sončnimi žarki. Preprečuje, da bi barve zbledele. To je edinstvena lastnost, ki jo imajo le izdelki znamke, Smoby. Plastika je prijetna in žametna na dotik, njeni robovi so zaobljeni, zato da se otroci med igro ne bi poškodovali. 

Peskovnik mizica za vodo pesek Écoiffier z 10 dodatki od 18 mes

Mizica za vodo in pesek Écoiffier je odlična otroška igrača, s katero se bodo zabavali majhni otroci od 18. meseca starosti. Mizica za pesek in vodo je zasnovana v čudoviti rdeči, modri in zeleni barvni kombinaciji, ki bo vsakega otroka pritegnila že na prvi pogled. Mizica za na vrt ponuja bogat set dodatkov: kanglico, lopatko, grabljice, vedro, sito za pesek in različne modelčke. Mizica spominja na otroški grad, ta vtis pa še poglablja stražni stolp z dvema vodnima mlinoma, preko katerih lahko malčki pogumno spuščajo vodo. Posamezni elementi mizice so snemljivi, otroci lahko mizico napolnijo z vodo ali pa peskom

Deli mizice so snemljivi tudi zato, da bi se še bolj prilagodili potrebam otrok. Mizica za vodo in pesek je izdelana iz kakovostne in trpežne plastike. Dimenzije te večnamenske otroške mizice merijo 50*37*66 cm. Skupna višina mizice meri 66 cm. Z igro z mizico se pri otrocih razvija domišljija in predstavnost, in prav tako fina motorika. To je odlična igrača za otroške peskovnike, vrtove in dvorišča.

Ribiška palica s tremi račkami Écoiffier s košarico od 18 mes

Écoiffier ribiška palica s 3 račkami je moderni plastični ribiški set, ki je idealen ne le za igre zunaj, ampak tudi za stanovanja, vrtove ali pa otroški bazenček. Ribiški set za otroke vsebuje modro palico z vrvico in rumenim trnkom ter tri majhne ljubke račke, ki so rdeče, rumene in modre barve. Del seta je tudi oranžna mrežica, kamor lahko račke po lovu shranijo. Račke imajo na hrbtu priročno odprtino, za katero se s trnkom ujamejo in otroci jih lahko brez težav povlečejo z vode, ob čemer vadijo svoje reflekse pa tudi spretnost in potrpežljivost. Ta set je odlična igrača za vse male ribiče od 18. meseca starosti.

Proizvajalca Smoby in Écoiffier pri izdelavi igrač upoštevajo stroge evropske kriterije. Znamki Smoby in Écoiffier jamčita stilsko zasnovo igrač in moderen francoski dizajn. Če želite za svoje otroke kakovostne in varne igrače, izberite iz ponudbe igrač izdelanih v Evropi.  Gre za izjemno kombinacijo kakovosti in dizajna, ki zagotavlja dolgoročno zabavo za vaše otroke in njihove prijatelje ali sorojence. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost159*68*100 cm
Skupna višina100 cm
Dimenzije paketa119*25*44 cm
Skupna dolžina159 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,5 kg / 8,0 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.