Komplet tobogan Toboggan KS Smoby dolžina 150 cm srednja in dvodelni peskovnik Školjka moder od 24 mes

Opis izdelka

Komplet igrač, evropskih proizvajalcev Smoby, tobogan, Toboggan KS, z možnostjo priklopa na vodo in dvodelen peskovnik, Mašna BIG, bo razveselil dečke in deklice od 2. leta starosti. Tobogan za otroke ima 1,5 m dolgo drsno površino, lahko ga priklopite na vrtno cev in otrokom preprosto in hitro ustvarite lasten domači vodni tobogan. Peskovnik, Mašna ima dva samostojna dela, ki ju lahko napolnite z vodo ali peskom in je idealen za poletne norčije otrok od prvega leta starosti. Igrači se vzajemno dopolnjujeta in skupaj ustvarjata čudovit komplet igrač za na vrt ali dvorišče, s katerima se bodo otroci zabavali ure in ure. Otroci radi drsijo po toboganu in se igrajo s peskom, zato boste z otroškim kompletom novih igrač, (vodnega) tobogana in dvojnega peskovnika takoj kar dvakratno razveselili. Razveselila pa se bo tudi vaša denarnica, saj je nakup kompleta igrač ugodnejši kot nakup posameznih igrač. Otroške aktivnosti na vrtu bodo z novimi igračami še zabavnejše.

Tobogan Toboggan KS Smoby z vodo dolžina 1,5 m od 24 mes

Smoby Toboggan KS, je srednje velik tobogan, primeren za otroke od 2. leta starosti. 1,5 metra dolga, ergonomsko zasnovana drsna površina bo zagotovila otrokom nepozabno veselje pri gibanju. Na vrhnji del tobogana lahko priklopite vrtno cev z vodo in voda bo tekla od zgoraj navzdol. Otroci bodo lahko drseli po vodnem toboganu na travo ali naravnost v bazen in bodo tako imeli svoj lasten vodni tobogan. Tobogan ima dvojne stene, ki jamčijo čvrstost in stabilnost. Vsi robovi tobogana so zaobljeni, tobogan je zasnovan z nežnostjo in je prijeten na dotik. Lahko se zloži in tako ne bo zavzemal veliko prostora. Zahvaljujoč svojim nežnim barvam, se bo lepo podal na vsak vrt ali dvorišče. Zasnovan je v čudovitih barvah sveže zelene in rdeče barve.

To je stabilen tobogan, ki bo spremenil vsako dvorišče ali vrt na veselja in zabave polno igrišče. Visoka in velika držala bodo zagotovila občutek varnosti in trdnosti. Stopničke tobogana imajo protizdrsno površino, da bi se otroci izognili možnemu zdrsu. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Nosilnost tobogana znaša 50 kg. Tobogan ima anti UV filter, ki varuje tobogan pred sončnimi žarki. Preprečuje, da bi barve zbledele. To je edinstvena lastnost, ki jo imajo le izdelki znamke, Smoby. Plastika je prijetna in žametna na dotik, njeni robovi so zaobljeni, zato da se otroci med igro ne bi poškodovali. Dimenzije tobogana znašajo 158*70*102 cm. Varnost zagotavljajo tudi protizdrsne stopničke in trdna konstrukcija.

Peskovnik za otroke Školjka BIG dvodelen prostornina 100 litrov od 12 mesecev moder

Dvodelen peskovnik, Školjka znamke BIG je idealen za poletne norčije otrok od prvega leta starosti dalje. Moder peskovnik v obliki školjke ima dva samostojna dela, ki ju lahko napolnite z vodo ali peskom, tako da boste otrokom lahko poleg peskovnika pričarali tudi bazenček. Vsi robovi peskovnika so zaobljeni, tako da se otroci med igro ne bodo poškodovali. Nemški proizvajalec, BIG je mislil tudi na priročnost igrač in v primeru, če želite peskovnik za zimo pospraviti noter, ga lahko preprosto obrišete z vlažno krpo in je čist – pripravljen za skladiščenje.

Glede na veljavne norme, se oba dela peskovnika ne moreta neprodušno zapreti, kar preprečuje da bi se otrok po nesreči zaprl in zadušil. Peskovnik nemškega proizvajalca BIG je primeren za 100 kg peska ali 100 litrov vode. Dimenzije dvodelnega peskovnika v obliki mašne znašajo 180*87*20 cm. Otroci se bodo z igro v peskovniku zabavali ure in ure. Otroški peskovnik, Mašna BIG je zaščiten z UV stabilizatorji, tako da igrača skozi leta ne bi izgubila čudovitih barv, niti če bo nanjo pripekalo sonce. Izdelki, BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Znamka, BIG za izdelke zagotavlja kar 3-letno jamstvo.

Ugledna proizvajalca, Smoby in BIG v svojih edinstvenih plastičnih igračah združujeta kakovost, varnost, originalnost in žametno nežno plastiko. Igrače izpolnjujejo najstrožje evropske standarde, imajo zaobljene robove, ki zagotavljajo varnost otrok. Otroški tobogan, Toboggan z vodo in dvodelen peskovnik, kakovostnih evropskih proizvajalcev sta prava izbira tudi za vaše male navihance. Vsi otroci si želijo lastnega tobogana in peskovnika, kjer bi se lahko igrali s svojimi prijatelji. Otroški tobogan, Toboggan KS z možnostjo priklopa na vodo in peskovnik, Školjka bosta vašim otrokom pričarala širok nabor iger, med katerimi se bodo zabavali in na igriv način urili mišice rok in nog ter hkrati izpopolnjevali drobno svojo motoriko. Komplet teh kakovostnih in varnih igrač bo razveselil vse otroke, vas pa bo presenetila ugodna cena.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost159*68*100 cm
Skupna višina100 cm
Dimenzije paketa119*25*44 cm
Skupna dolžina159 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,5 kg / 8,5 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.