Komplet tobogan Toboggan XL Smoby z vodo in miza Voda&Pesek 2v1 z mlinom

Opis izdelka

Komplet igrač, Smoby, otroški tobogan z dvojnim valom, Toboggan XL z možnostjo priklopa na vodo in mizica, Voda&Pesek 2v1 z mlinom tvori čudovit igralni zunanji center za dečke in deklice od 3. leta starosti. Igrači se odlično dopolnjujeta, barvno in idejno se ena k drugi lepo podata, z njima pa boste na vrtu ali dvorišču ustvarili idealen igralni prostor za otroke, ki bo poln zabavnih iger. Tobogan za otroke, Toboggan XL, ki ga lahko priklopite na vodo in otroška mizica za igranje, Voda&Pesek 2v1 z mlinčkom imata široko možnost uporabe za vse mogoče otroške igre, pri katerih domišljija in ustvarjalnost nimata meja. Komplet igrač iz kakovostne plastike je sestavljen iz izdelkov francoskega proizvajalca, Smoby, ki jamči originalnost, kakovost in varnost, torej boste z nakupom izdelkov, Smoby pridobili resnično kakovostne izdelke. Kompletu igrač, s katerimi se bodo otroci igrali med toplimi dnevi, se ne boste mogli upreti prav zaradi znižane cene, zahvaljujoč kateri boste pridobili 2 zabavni igrači naenkrat in pri tem še prihranili.

Otroški tobogan Toboggan XL Smoby z dvojnim valom in vodo dolžina 2,3 m

Otroški tobogan, Smoby Toboggan XL, za dečke in deklice od 3. leta starosti, spada med najkakovostnejše izdelke med otroškimi tobogani na trgu. S svojo 2,3 metra dolgo drsno površino zagotavlja intenzivno in edinstveno doživetje pri vsakem spustu. Tobogan ima ergonomsko oblikovano površino z dvojnim valom in možnost priklopa na vodo, kar lahko uporabite predvsem v poletnih mesecih, ko se lahko vaši otroci spustijo naravnost v bazenček. Je čudovite barvne zasnove, rdeče in zelene pastelne barve, kar pri otrocih spodbuja domišljijo in stimulira predstavnost. Je zelo varen, zahvaljujoč čvrstim in protizdrsnim stopničkam, vožnja pa je varna, zaradi prijetnega zdrsa na koncu tobogana. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Nosilnost tobogana znaša 50 kg.

Otroci se bodo lahko peljali po vodi naravnost v bazenček in tako bodo imeli lasten vodni tobogan. Varnost zagotavlja trdna plastična konstrukcija iz čvrstih in trpežnih plastičnih delov, ki so učvrščeni z opornikom v sredini. Plastika tobogana je prijetna in žametna na dotik. Tobogan ima tudi držalo za roke, zahvaljujoč kateremu se otroci ne bodo poškodovali. Otroški tobogan lahko preprosto sestavite in znova zložite, ko ni več v uporabi. Drsna površina tobogana je dolga 2,3 m, njegove dimenzije pa merijo 230*237*142 cm. Širina drsne površine znaša 40 cm. Višina držal meri 43 cm. Edinstvena lastnost tobogana je anti UV-filter, ki varuje površino pred sončnimi žarki in zato bodo plastika in barve hišice ostale čudovito žive in nepoškodovane med dolgimi leti uporabe. Tobogan za otroke, Smoby Toboggan XL, z dvojnim valom je odlična izbira za vaše malčke. Vaši otroci se bodo v spuščanje po toboganu naravnost zaljubili.

Otroška miza Voda&Pesek 2v1 Smoby, z odprtino za senčnik in 4 dodatki od 18 mesecev

Otroška mizica za igranje, Smoby Voda&Pesek 2v1 je čudovita in robustna mizica, ki je prijetna za igranje na vrtu ali terasi stanovanja, s katero se bodo igrali dečki in deklice od 18. meseca starosti dalje. Mizica za otroke je štirikotne oblike in zasnovana v zeleni, modri, beli in rdeči barvni kombinaciji, zahvaljujoč kateri deluje sveže in moderno. Otroška mizica stoji na štirih trdnih nogah rdeče barve, ki zagotavljajo stabilnost mizice. Mizica za igranje je dimenzij 69*69*46 cm. Zgornji del mizice lahko snamete, saj sta pod njim dve glavni komori, v katere lahko nalijete vodo ali natresete pesek in otroci bodo lahko zganjali norčije tudi s pomočjo modelčkov in drugih igrač. Če mizico prekrijete z vrhnjim prekrivalom lahko vaši otroci na mizici rišejo, malicajo ali pa se igrajo. Višina mizice meri 46 cm, višina mlina pa 27 cm.

Del otroške mizice, Voda&Pesek 2v1 je tudi set igrač za pesek: ladjice, lopatke in grabljic ter 2 modelčka. Vsebuje tudi mali moder mlinček, preko katerega lahko otroci sipajo pesek ali prelivajo vodo. Otroci lahko regulirajo pretok vode, z njo polnijo modelčke in druge posodice, in ker je mlin iz prosojne plastike, lahko opazujejo, kako celoten mehanizem deluje in za zabavo imajo poskrbljeno. S pomočjo orodja lahko otroci v pesku ustvarjajo različne kreacije in tako razvijajo svojo domišljijo. Z otroško mizico za vodo in pesek bodo otroci preživeli neskončno zabavnih in veselih trenutkov, pa tudi če se bodo igrali sami ali pa s prijatelji. Otroška mizica je izdelana je iz kakovostnih plastičnih materialov, ki se ponašajo z visoko trpežnostjo in so prijetni na dotik. Material ima posebno anti UV zaščito pred sončnimi žarki, tako da varuje barve, ki bodo ostale nespremenjene še dolgo časa. 

Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost izdelkov, ki so izdelani po evropskih standardih. Znamka, Smoby, je prav tako zagotovilo za stilsko zasnovo igrač in moderen francoski dizajn. Če želite za svoje otroke le najboljše, izberite znamko, Smoby, ki ima tudi certifikat kakovosti in je preverjena skozi leta svojega obstoja. Gre za izjemno kombinacijo kakovosti in dizajna, ki zagotavlja dolgoročno zabavo za vaše otroke in njihove prijatelje ali sorojence. Ta komplet poletnih igrač, tobogana Toboggan XL z dvojnim valom in otroške mizice za igranje, Voda&Pesek 2v1 z mlinom, bo razveselil vsakega otroka, vas pa bo prijetno presenetila ugodna cena.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost237*112*142 cm
Skupna višina142 cm
Dimenzije paketa187*33*60 cm
Skupna dolžina237 cm
Dolžina drsne površine230 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža14 kg / 17 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.