Komplet tobogan Toboggan XL Smoby z vodo dolžina 230 m in vedro set z modelčki

Opis izdelka

Set igrač, tobogana znamke Smoby z drsno površino dolžine 2,3 m in vedro seta z mlinom ustvarjajo odlično kombinacijo igrač, ki bo dolgo zabavale vaše otroke. Otroci obožujejo spuščanje po toboganu in se igrajo s peskom z modelčki in orodjem. Z otroškim setom tobogana in vedro seta bo njihovo veselje takoj kar dvojno. Razveselila pa se bo tudi vaša denarnica, saj je nakup kompleta igrač ugodnejši kot nakup posameznih igrač. Zunanje aktivnosti še nikoli niso bile tako zabavne, kot z novimi igračami. 

Tobogan z vodometom Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm drsna površina z UV filtrom

Tobogan z vodometom Toboggan XL Slide Green v čudoviti zeleno turkizni barvi bo razveselil vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Trdno in trpežno ogrodje tobogana je izredno stabilno in se ponaša z nosilnostjo do 50 kg, z drsno površino dolžine 2,3 metra. Izdelan je iz kakovostne in trpežne plastike, ki je žametna na dotik, prav tako pa ima nežne in zaobljene robove. Varnost otroškega tobogana zagotavljajo protizdrsne stopničke s plastično oporo na tleh in trdna držala na straneh tobogana, ki so prilagojeni malim otroškim rokicam. Tobogan lahko priklopite na vodo, zato ga bodo otroci lahko uporabljali kot vodni tobogan, ki jim bo priskrbel hladno osvežitev tudi v vročih poletnih dnevih.

Tobogan je opremljen z udobno ergonomsko drsno površino, ki bo otroke navduševala pri vsakem spustu. Površina je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zahvaljujoč čemur je tobogan videti kot nov tudi po daljši uporabi. Proizveden je v čudovitih svežih barvah, ki se popolnoma podajo na vsak vrt in dvorišče in otrokom pomagajo pri razvoju njihove domišljije in ustvarjalnosti. Tobogan za otroke lahko uporabljate spomladi, poleti in jeseni in postal bo priljubljen prostor za igre vaših otrok. Mere tobogana znašajo 237*112*142 cm.

Vedro set z mlinom Riba Écoiffier 6 delov od 18 mes

Écoiffier set za pesek vsebuje veliko vedro, mlin za vodo, sito, lopatko, grabljice in modelček. Skupna višina otroškega seta z mlinčkom znaša 31 cm. S pomočjo orodja lahko otroci v pesku ustvarjajo različne kreacije in tako razvijajo svojo domišljijo. Ta set bo s svojo zasnovo vzbudil zanimanje vsakega dečka in deklice. Komplet za otroke je izdelan v čudoviti oranžno-zeleni barvi s sličico ribice. Odličen je za igro na plaži ali pa otroškem peskovniku. Mere seta otroškega orodja znašajo 16*15,5*31 cm.

Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost izdelkov, ki so izdelani po evropskih standardih. Znamka Smoby je prav tako zagotovilo za stilsko zasnovo igrač in moderen francoski dizajn. Če želite za svoje otroke le najboljše, izberite znamko Smoby, ki ima tudi certifikat kakovosti in je preverjena skozi leta svojega obstoja. Gre za izjemno kombinacijo kakovosti in dizajna, ki zagotavlja dolgoročno zabavo za vaše otroke in njihove prijatelje ali sorojence. Écoiffier je francoski proizvajalec otroških igrač in zagotavlja visoko kakovost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost237*112*142 cm
Skupna višina142 cm
Dimenzije paketa187*33*60 cm
Skupna dolžina237 cm
Dolžina drsne površine230 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža14 kg / 17 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.