Komplet tobogan z vodometom Funny Double Toboggan 2 metrski Smoby 2 metrski in peskovnik mizica na vodo in pesek

Opis izdelka

Komplet tobogana z vodometom Funny Double Toboggan in peskovnika, mizice na vodo in pesek z dodatki je moderni set igrač za vse otroke od 2. leta starosti. Set igrač po akcijski ceni bo razveselil tudi starše, ki bodo svojim otrokom priskrbeli kakovostne igrale in krati izrazito prihranili. Igrače v setu Smoby in Écoiffier se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala in ponujajo otrokom veliko zabavnih doživetij. Prednost igrač znamke Smoby je zaščita površine z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bodo ohranile žive barve tudi po več letih uporabe.

Tobogan z vodometom Funny Toboggan Smoby 2 metrski dvojne stene z UV filtrom od 2 leta

Tobogan z vodometom Funny Toboggan spada med najmodernejše in najkakovostnejše tobogane priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Otroški tobogan bo otroke razveselil z drsno površino dolžine kar 2 metra. Originalna barvna kombinacija rdeče, zelene, sive in bele barve bo otroke od 2. leta starosti navdušila že na prvi pogled, svoje žive barve pa bo ohranil tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Robusten tobogan ponuja možnost priklopa vrtne cevi in tako se bo v nekaj trenutkih spremenil na edinstveni vodni tobogan z vodometom, s katerim se bodo otroci zabavali ure in ure.

Tobogan je sestavljen iz kakovostnih stopničk s protizdrsno zaščito, ki bo otrokom omogočila varno plezanje tudi z bosimi in mokrimi nogami. Masivna zelena držala bodo otrokom priskrbela oporo in gotovost, preden se bodo usedli na toboganček in se spustili navzdol. Drsna površina v podobi vala je ergonomska in izjemno udobna. Ena izmed največjih prednosti igrače je vodni tobogan, s katerim se bodo dečki in deklice ohladili med vročimi poletnimi dnevi. Če imate doma bazenček, se lahko otroci spustijo naravnost vanj.  Nosilnost tobogana znaša kar 50 kg.

Miza peskovnik Summer Ecoiffier z vodnim mlinom in 7 dodatkov od 18 mes

Miza za vodo in pesek Summer francoskega proizvajalca Écoiffier je kakovostna otroška igrača, primerna za vse dečke in deklice od 18. meseca starosti. Mizica za pesek in vodo je zasnovana v čudoviti modri barvi, ki bo vsakega otroka pritegnila že na prvi pogled. Mizica za na vrt ponuja bogati set dodatkov: kanglico, lopatko, grabljice, vedro, sito za pesek in modelček. Mizica spominja na otroški grad, ta vtis pa še poglablja stražni stolp z dvema vodnima mlinoma, preko katerih lahko malčki pogumno spuščajo vodo. Posamezni elementi mizice so snemljivi, otroci lahko mizico napolnijo z vodo ali pa peskom.  Deli mizice so snemljivi tudi z namenom, da bi se še bolj prilagodili potrebam otrok. Mizica za vodo in pesek je izdelana iz kakovostne in trpežne umetne mase. Dimenzije te večnamenske otroške mizice merijo 50*37*66 cm. 

Smoby in Écoiffier sta francoski znamki, ki proizvajata kakovostne igrače iz umetne mase, izdelane po strogih normah in evropskih standardih. Znamka Smoby je nosilec certifikata trpežnosti in kakovosti.Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja, njene igrače pa se ponašajo z originalnim francoskim dizajnom. Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znano je po svojem poudarku na ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost217*88*119 cm
Skupna višina119 cm
Dimenzije paketa190*34*50 cm
Skupna dolžina217 cm
Dolžina drsne površine200 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža11,5 kg / 14,5 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.