Komplet tobogan Toboggan KS Smoby in peskovnik s pokrivalom in vodno stezo od 24 mes

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke s čudovitim setom zunanjih igrač. Komplet tobogana Toboggan KS in peskovnika s pokrivalom in vodno stezo je odličen set igrač za dečke in deklice od 2. leta starosti. Komplet igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala in ponujajo otrokom ogromno veselja in zabave. Prednost igrač v setu znamk Smoby in BIG je zaščita površine z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateri bodo ohranile žive barve tudi po več letih uporabe. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev.

Tobogan za otroke Toboggan KS Smoby z vodo dolžina 1,5 m od 24 mesecev

Otroški tobogan Toboggan KS francoskega proizvajalca igrač Smoby je srednje velik tobogan za otroke od 2. leta starosti. 1,5 metra dolga, ergonomsko zasnovana drsna površina bo zagotovila otrokom nepozabno veselje pri gibanju. To je stabilen tobogan, ki bo spremenil vsako dvorišče ali vrt na veselja in zabave polno igrišče.  Na vrhnji del tobogana lahko priklopite vrtno cev z vodo in voda bo tekla od zgoraj navzdol. Otroci bodo lahko drseli po vodnem toboganu na travo ali naravnost v bazen in bodo tako imeli svoj lasten vodni tobogan. Visoka in velika držala bodo zagotovila občutek varnosti in trdnosti. Stopničke tobogana imajo protizdrsno površino, da bi se otroci izognili možnemu zdrsu. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. 

Tobogan ima dvojne stene, ki jamčijo čvrstost in stabilnost. Vsi robovi tobogana so zaobljeni, tobogan je izdelan z nežnostjo in prijeten na dotik. Lahko se zloži in tako ne bo zavzemal veliko prostora. Zahvaljujoč svojim nežnim barvam, se bo lepo podal na vsak vrt ali dvorišče. Zasnovan je v čudovitih barvah sveže zelene in rdeče barve. Nosilnost tobogana znaša 50 kg. Tobogan ima anti UV filter, ki varuje tobogan pred sončnimi žarki. Preprečuje, da bi barve zbledele. To je edinstvena lastnost, ki jo imajo le izdelki znamke Smoby. Plastika je prijetna in žametna na dotik, njeni robovi so zaobljeni, zato da se otroci med igro ne bi poškodovali. Dimenzije tobogana znašajo 158*70*102 cm. Varnost zagotavljajo tudi protizdrsne stopničke in trdna konstrukcija.

Otroški peskovnik Sandy BIG s prekrivalom prostornina 239 litrov od 12 mesecev zelen

Peskovnik BIG Sandy je kakovosten peskovnik, primeren za otroke od 12. meseca starosti. Mere otroškega peskovnika znašajo 100*100 cm. Peskovnik lahko prenese 389 kg peska in je klasične štirikotne oblike. Praktičen del peskovnika je pokrivalo, s katerim lahko peskovnik ponoči ali pa med hladnejšimi dnevi, ko se otroci ne igrajo zunaj, preprosto prekrijete.

  • otroški peskovnik z zaobljenimi robovi
  • primeren od 12. meseca
  • 389 kg peska
  • teža 16,8 kg
  • primeren za 389 kg peska
  • skupne dimenzije 138*138*27 cm
  • zaščitno pokrivalo
  • UV stabilizatorji
  • za igro več otrok

Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost igralne hišice za otroke, ki je izdelan po strogih normah in evropskih standardih. Je nosilec certifikata trpežnosti in kakovosti. BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost159*68*100 cm
Skupna višina100 cm
Dimenzije paketa119*25*44 cm
Skupna dolžina159 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,50 kg / 8,50 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.