Komplet tobogan Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby in peskovnik s pokrivalom s in vodno stezo od 24 mes

Opis izdelka

Komplet tobogana Toboggan Super Megagliss 2v1 in peskovnika s trdnim pokrivalom in vodno stezo je izredno priljubljen set igrač, primeren za vse razposajene otroke od 2. leta starosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kvalitetnega materiala in bodo ustvarile odličen vrtni igralni center, ki se mu ne bo mogel upreti noben otrok. Igrače priznanih znamk Smoby in BIG vaših malčkov zlepa ne bodo dolgočasile.

Tobogan Super Megagliss Toboggan 2in1 Slide Green Smoby 360 cm drsna površina z UV filtrom od 24 mes

Tobogan Super Megagliss Toboggan 2v1 francoskega proizvajalca Smobyv zeleno turkizni barvi  raste skupaj z otroki od 2. do 8. leta starosti. Univerzalni tobogan z drsno površino dolžine 1,5 metra lahko potem, ko otroci že zrastejo, na preprost način s priklopom drugega dela spremenite na čudovit tobogan z drsno površino dolžine kar 3,6 m. Izjemno trdno in trpežno ogrodje je stabilno in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg.

Del tobogana so protizdrsne stopničke z oporo na tleh in trdna držala na straneh tobogana. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Na velikem toboganu z ergonomsko površino se bodo otroci zabavali s kar trojnim valom, ki jim bo omogočil zabavo za več let. Njegove dimenzije znašajo 352*112*186 cm. Površina je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zahvaljujoč čemur je tobogan videti kot nov tudi po daljši uporabi.

Otroški peskovnik Sandy BIG s prekrivalom prostornina 239 litrov od 12 mesecev zelen

Peskovnik BIG Sandy je kakovosten peskovnik, primeren za otroke od 12. meseca starosti. Mere otroškega peskovnika znašajo 100*100 cm. Peskovnik lahko prenese 389 kg peska in je klasične štirikotne oblike. Praktičen del peskovnika je pokrivalo, s katerim lahko peskovnik ponoči ali pa med hladnejšimi dnevi, ko se otroci ne igrajo zunaj, preprosto prekrijete.

  • otroški peskovnik z zaobljenimi robovi
  • primeren od 12. meseca
  • 389 kg peska
  • teža 16,8 kg
  • primeren za 389 kg peska
  • skupne dimenzije 138*138*27 cm
  • zaščitno pokrivalo
  • UV stabilizatorji
  • za igro več otrok

Francosko podjetje Smoby izdeluje plastične igrače za otroke različnih starostnih kategorij, visoke kakovosti. Plastika na igračah Smoby je trdna, obenem pa nežna za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, barve pa spodbujajo otroško fantazijo. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost352*112*186 cm
Skupna višina186 cm
Dimenzije paketa189*60*45 cm
Skupna dolžina352 cm
Nastavljiva višinaDa
Dolžina drsne površine375 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža21 kg / 26 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.