Komplet tobogan z vodometom Funny Double Toboggan Smoby 2-metrski in velika zalivalka Pikapolonica 3,5 litrska

Opis izdelka

Set 2-metrskega tobogana z vodometom in velike zalivalke z motivom Pikapolonice je set kakovostnih igrač, s katerimi se bodo odlično zabavali vsi dečki in deklice od 2. leta starosti. Set igrač po znižani ceni bo razveselil tudi starše, ki bodo prihranili več kot z nakupom igrač posamezno. Tobogan v setu Smoby se ponaša s pravim francoskim dizajnom, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo ohranil čudovite in žive barve tudi več po letih uporabe. V kombinaciji z otroško kanglico znamke Écoiffier se bodo vaši malčki na vrtu odlično zabavali.

Tobogan z vodometom Funny Toboggan Smoby 2 metrski dvojne stene z UV filtrom od 2 leta

Tobogan z vodometom Funny Toboggan je brezčasen tobogan vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby, ki ponuja drsno površino z dolžino kar 2 metra. Originalna barvna kombinacija rdeče, modre in rumene barve bo razveselila otroke že na prvi pogled, svoje žive barve pa bo ohranil tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Robusten tobogan ponuja možnost priklopa vrtne cevi in tako se bo v nekaj trenutkih spremenil na edinstveni vodni tobogan z vodometom, s katerim se bodo otroci zabavali ure in ure.

Tobogan je sestavljen iz kakovostnih stopničk s protizdrsno zaščito, ki bo otrokom omogočila varno plezanje. Masivna modra držala bodo otrokom priskrbela oporo in gotovost, preden se bodo usedli na toboganček in se spustili navzdol. Drsna površina v podobi vala je ergonomska in izjemno udobna. Funkcija vodometa bo med vročimi poletnimi dnevi prijetno osvežila dečke in deklice. Nosilnost stabilnega tobogana znaša 50 kg, tobogan je izjemno stabilen, rumene stopničke pa so opremljene s širokim podstavkom, da se tobogan ne bi prevrnil na tla. Drsno površino in stopničke povezuje trdna opora, ki zagotavlja maksimalno varnosti. Dimenzije otroškega tobogana merijo 217*88*119 cm, kjer celotna dolžina tobogana znaša 217 cm, višina pa 119 cm.

Velika kanglica s pikapolonico Picnic Écoiffier (prostornina 3,5 litra) zelena/rdeča od 18 mes

Otroška kanglica Picnic je izdelek francoskega proizvajalca Écoiffier in je rdeče ali zelene barve z nalepko pikapolonice. Kanglica za otroke je izdelana iz kakovostne plastike, otroci se bodo z njo igrali v peskovniku in bazenčku ali pa z njo zalivali rože. Držalo je po velikosti in obliki prilagojeno otroškim rokicam. Otroška kanglica Picnic s sličico pikapolonice je primerna za otroke od 18. meseca starosti. Mere kanglice znašajo 36*11,5*30 cm. Izberite si otroško kanglico v zeleni ali rdeči barvi, svojo izbiro za zapišite med opombe naročila.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje otroške igrače iz umetne mase že cela desetletja.Umetna masa igrač Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Écoiffier je francoski proizvajalec, ki ponuja kakovostne igrače po razumni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost217*88*119 cm
Skupna višina119 cm
Dimenzije paketa190*34*50 cm
Skupna dolžina217 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža11,5 kg / 14,5 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.