Komplet tobogan Toboggan Funny dolžina 200 cm Smoby in gugalnica Activity Swing

Opis izdelka

Komplet tobogana Toboggan Funny in gugalnice Activity Swing je vrhunski set zunanjih igrač za vse otroke od 2. leta starosti. Igrače so izdelki francoskega proizvajalca Smoby in nemškega BIG, ki skrbita za visoko kakovost, trpežnost in originalnost svojih izdelkov. Set igrač imamo v ponudbi po akcijski ceni, s čimer ne boste le prihranili, ampak svojim otrokom priskrbeli kakovostne in trpežne igrače, s katerimi se bodo igrali leta in leta. Igrače v setu se ena drugi lepo barvno in dizajnersko podajo in bodo lepo popestrile vsak vrt.

Tobogan z vodometom Funny Toboggan Smoby 2 metrski dvojne stene z UV filtrom od 2 leta

Tobogan z vodometom Funny Toboggan spada med najmodernejše in najkakovostnejše tobogane priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Otroški tobogan bo otroke razveselil z drsno površino dolžine kar 2 metra. Originalna barvna kombinacija rdeče, zelene, sive in bele barve bo otroke od 2. leta starosti navdušila že na prvi pogled, svoje žive barve pa bo ohranil tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Robusten tobogan ponuja možnost priklopa vrtne cevi in tako se bo v nekaj trenutkih spremenil na edinstveni vodni tobogan z vodometom, s katerim se bodo otroci zabavali ure in ure.

Tobogan je sestavljen iz kakovostnih stopničk s protizdrsno zaščito, ki bo otrokom omogočila varno plezanje tudi z bosimi in mokrimi nogami. Masivna zelena držala bodo otrokom priskrbela oporo in gotovost, preden se bodo usedli na toboganček in se spustili navzdol. Drsna površina v podobi vala je ergonomska in izjemno udobna. Ena izmed največjih prednosti igrače je vodni tobogan, s katerim se bodo dečki in deklice ohladili med vročimi poletnimi dnevi. Če imate doma bazenček, se lahko otroci spustijo naravnost vanj.  Nosilnost tobogana znaša kar 50 kg.

Gugalnica Activity Swing Big nosilnost 70 kg, nastavljiva po višini od 5 leta

Presenetite svoje otroke s kakovostno in originalno gugalnico Activity Swing, nemškega proizvajalca BIG. Brezčasna gugalnica je prav ustvarjena za dečke in deklice od 5. leta starosti in je izdelana iz trpežnega plastičnega sedeža zelene barve ter trdnega lana, ki se preprosto nastavi na dolžino od 90 do 165 cm. Maksimalna nosilnost gugalnice znaša kar 70 kg, visoka kakovost pa zagotavlja varno zibanje. Mere ergonomskega sedeža znašajo 36*17 cm, zato se bodo otroci lahko ure in ure veselo zibali.

Otroška gugalnica Activity Swing je univerzalna, zahvaljujoč premišljenemu sistemu pa jo lahko preprosto prilagodite otrokovim potrebam. Primerna je za notranje prostore kot tudi zunanje. Med poletnimi in vročimi dnevi jo lahko obesite tudi na drevo ali plezalo, med hladnejšimi dnevi pa jo lahko namestite tudi v stanovanje. Multifunkcijska gugalnica Activity Swing ponuja poleg klasičnega zibanja tudi drugo, bolj zanimivo možnost – sedež nastavite na višji položaj, otroci se je bodo prijeli z rokami in se zibali ter se od tal odganjali z nogami. Za ta namen so na sedežu nameščena posebno oblikovana držala, pripravljena za male otroške rokice.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost88*224*115 cm
Skupna višina115 cm
Dimenzije paketa195*31*44 cm
Skupna dolžina224 cm
Dolžina drsne površine200 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,50 kg / 12 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.