Komplet tobogan Funny Toboggan Smoby 2 metrski in vedro set s kanglico Riba od 24 mes

Opis izdelka

Odlične zunanje igrače za vsakega otroka. Komplet igrač tobogana Funny Toboggan Smoby in vedro seta s kanglico Riba je odličen set igrač za dečke in deklice od 2. leta starosti. Cenovno ugoden set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da pri nakupu ne boste le prihranili, ampak svojim otrokom priskrbeli kvalitetne in moderne igrače. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala in ponujajo otrokom zabavna doživetja. Površina tobogana v setu znamke Smoby se ponaša z zaščito z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranil žive barve tudi po več letih uporabe. 

Tobogan Funny Toboggan Smoby 2 metrska dolžina z ergonomskimi držali od 2 leta

Tobogan z vodometom Funny Toboggan je odličen tobogan iz francoske delavnice Smoby. Tobogan je narejen prav za dečke in deklice od 2. leta starosti, ki si želijo osvežilne zabave med toplimi in sončnimi dnevi. Tobogan ponuja malim navihancem kar 2-metrsko drsno površino in krati tudi funkcijo vodnega tobogana, zahvaljujoč možnosti priklopa vrtne cevi, ki bo ustvarila vodomet. Otroci se bodo tako lahko spuščali po vodi. Tobogan za otroke se ponaša z nosilnostjo kar 50 kg, je trden in trpežen, samoumevna pa je tudi protizdrsna oprema. Dimenzije tobogana merijo 224*190*115 cm, kjer celotna dolžina tobogana znaša 224 cm, višina pa 115 cm.

Lastnosti

  • tobogan z možnostjo priklopa na vodo
  • dolžina drsne površine kar 2 metra
  • zaščita proti sončnemu sevanju, anti UV filter
  • skupna nosilnost 50 kg
  • trpežna in trdna konstrukcija
  • protizdrsne stopničke
  • zaobljeni robovi
  • čudovite žive barve
  • kvaliteten francoski izdelek

Veliki vedro komplet s kanglico Riba Écoiffier 6 delov od 18 mesecev

Vedro set za pesek znamke Ecoiffier sestavlja veliko vedro, kanglica, sito, lopatka, grabljice in modelček v obliki zvezdice in je primeren za vse otroke od 18. meseca starosti. S pomočjo orodja lahko otroci v pesku ustvarjajo različne kreacije in tako razvijajo svojo domišljijo. Ta set bo s svojo zasnovo vzbudil zanimanje vsakega dečka in deklice. Odličen je za igro na plaži ali na otroškem peskovniku. Otroški set za pesek je zasnovan v čudoviti pastelni rdeče-rumeni barvni kombinaciji s sličico ribice. Vsi elementi seta so izdelane iz trdne in kvalitetne plastike. Dimenzije seta znašajo 27*20*33 cm. 

Smoby in Écoiffier sta francoski znamki, ki proizvajata kakovostne plastične igrače, izdelane po strogih normativih in evropskih standardih. Znamka Smoby je nosilec certifikata trpežnosti in kakovosti. Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja, njene igrače pa se ponašajo z originalnim francoskim dizajnom.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost200*224*115 cm
Skupna višina115 cm
Dimenzije paketa195*31*44 cm
Skupna dolžina224 cm
Dolžina drsne površine200 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,50 kg / 12 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.