Komplet tobogan Toboggan Funny Smoby dolžina 2 m in igralna miza Voda&Pesek od 24 mes

Opis izdelka

Komplet unikatnega tobogana Toboggan Funny in mizice za igro Voda&Pesek 2v1, francoskega proizvajalca igrač Smoby je odličen dodatek za vaš vrt, s katerim se vaši otroci kar ne bodo hoteli nehati igrati. Igrače so zasnovane v prijetnih barvnih odtenkih modre, zelene in rdeče barve. Set je sestavljen iz kakovostnega tobogana Toboggan Funny in čudovite mizice za igro Voda&Pesek 2v1. Igrače se barvno kot tudi dizajnersko idealno dopolnjujejo in skupaj tvorijo eno celoto, ki bo postala dovršeni vrtni center otroške zabave. Zahvaljujoč edinstvenim lastnostim, ki so značilne za proizvajalca Smoby, so te igrače zelo priljubljene.

Tobogan z vodometom Funny Toboggan Smoby 2 metrski dvojne stene z UV filtrom od 2 leta

Tobogan z vodometom Funny Toboggan spada med najmodernejše in najkakovostnejše tobogane priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Otroški tobogan bo otroke razveselil z drsno površino dolžine kar 2 metra. Originalna barvna kombinacija rdeče, zelene, sive in bele barve bo otroke od 2. leta starosti navdušila že na prvi pogled, svoje žive barve pa bo ohranil tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Robusten tobogan ponuja možnost priklopa vrtne cevi in tako se bo v nekaj trenutkih spremenil na edinstveni vodni tobogan z vodometom, s katerim se bodo otroci zabavali ure in ure.

Tobogan je sestavljen iz kakovostnih stopničk s protizdrsno zaščito, ki bo otrokom omogočila varno plezanje tudi z bosimi in mokrimi nogami. Masivna zelena držala bodo otrokom priskrbela oporo in gotovost, preden se bodo usedli na toboganček in se spustili navzdol. Drsna površina v podobi vala je ergonomska in izjemno udobna. Ena izmed največjih prednosti igrače je vodni tobogan, s katerim se bodo dečki in deklice ohladili med vročimi poletnimi dnevi. Če imate doma bazenček, se lahko otroci spustijo naravnost vanj.  Nosilnost tobogana znaša kar 50 kg.

Vrtna miza peskovnik z vodno igro Water&Sand Smoby s pokrovom in ladjica z modelčki od 18 mes

Vrtna miza peskovnik z vodno igro Water&Sand, francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 18. meseca starosti dalje, ki se radi igrajo s peskom in vodo. Čvrsta plastična miza s 4 stabilnimi nogami je proizvedena v čudoviti barvni kombinaciji zelene, bele, modre in rdeče in bo lepo okrasila vsak vrt. V mizici sta dva ločena prekata – enega napolnite z vodo, drugega pa s peskom. Oba prekata lahko po koncu igre prekrijete s pokrovom. Otroci se bodo ob mizici igrali tudi s 5-delnim setom dodatkov, v katerem so majhne grabljice, lopatka, ladjica in dva modelčka za pesek.

Otroška mizica za igranje je edinstvena zaradi svoje večnamenskosti. Pokrov lahko starši odkrijejo in v prazne prekate vlijejo vodo ali nasipajo pesek in zabava z modelčki, ladjicami in drugimi igračami se lahko začne. Če mizico prekrijete z vrhnjim pokrovom, lahko vaši otroci na mizici rišejo, malicajo, sestavljajo kocke ali pa se igrajo družabne igre. Mizica je opremljena tudi z odprtino za namestitev senčnika (ni del paketa), tako da se lahko otroci v vročih poletnih dnevih igrajo v prijetni senci.

Mlin z modelčki Écoiffier 5 delov (višina 27 cm) od 18 mes

Plastični mlin za vodo s setom orodja za peskovnike vsebuje lopatko, grabljice in dva modelčka v obliki školjke in zvezdice. Mlinček za vodo lahko priklopite tudi na enega izmed veder. Mlin za vodo je višine 27 cm in je rdeče barve, primeren za otroke od 18. meseca starosti. Mere znašajo 18*17*27 cm. Set za pesek je izdelan iz trdne in trpežne umetne mase.

Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost izdelkov, ki so izdelani po evropskih standardih. Znamka Smoby prav tako zagotavlja stilsko zasnovo igrač in moderni francoski dizajn. Če želite za svoje otroke le najboljše, izberite znamko Smoby, ki ima tudi certifikat kakovosti in je preverjena skozi leta svojega obstoja. Gre za izjemno kombinacijo kakovosti in dizajna, ki zagotavlja dolgoročno zabavo za vaše otroke in njihove prijatelje ali sorojence.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost224*88*115 cm
Skupna višina115 cm
Dimenzije paketa196*30*45 cm
Skupna dolžina224 cm
Dolžina drsne površine200 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,5 kg / 12,0 kg
Nosilnost50 kg
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.