Komplet tobogan z vodometom Funny Double Toboggan Smoby 2 metrski in darilo kocke v zaboju 50+20% kock rožnate

Opis izdelka

Komplet tobogana z vodometom Funny Double Toboggan in darila kock v rožnatem zaboju je izjemen set igrač za vse otroke od 2. leta starosti. Set igrač po akcijski ceni bo razveselil tudi starše, ki bodo svojim otrokom priskrbeli kakovostne igrale in krati izrazito prihranili. Igrače v setu Smoby in Écoiffier se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala in ponujajo otrokom veliko zabavnih doživetij. Prednost igrač znamke Smoby je zaščita površine z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bodo ohranile žive barve tudi po več letih uporabe.

Tobogan z vodometom Funny Toboggan Smoby 2 metrski dvojne stene z UV filtrom od 2 leta

Tobogan z vodometom Funny Toboggan spada med najmodernejše otroške tobogane priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Tobogan bo otroke razveselil z drsno površino dolžine kar 2 metra. Originalna barvna kombinacija rdeče, modre in rumene barve bo razveselila otroke od 2. leta starosti že na prvi pogled, svoje žive barve pa bo tobogan ohranil tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Robusten tobogan ponuja možnost priklopa vrtne cevi in tako se bo v nekaj trenutkih spremenil na edinstveni vodni tobogan z vodometom, s katerim se bodo otroci zabavali ure in ure.

Tobogan je sestavljen iz kakovostnih stopničk s protizdrsno zaščito, ki bo otrokom omogočila varno plezanje. Masivna modra držala bodo otrokom priskrbela oporo in gotovost, preden se bodo usedli na toboganček in se spustili navzdol. Drsna površina v podobi vala je ergonomska in izjemno udobna. Funkcija vodometa bo med vročimi poletnimi dnevi prijetno osvežila dečke in deklice. Nosilnost stabilnega tobogana znaša 50 kg, tobogan je izjemno stabilen, rumene stopničke pa so opremljene s širokim podstavkom, da se tobogan ne bi prevrnil na tla. Drsno površino in stopničke povezuje trdna opora, ki zagotavlja maksimalno varnosti. Dimenzije otroškega tobogana merijo 217*88*119 cm, kjer celotna dolžina tobogana znaša 217 cm, višina pa 119 cm.

Kocke v škatli Maxi Abrick Écoiffier s 50 velikimi kockami + 20% kock brezplačno! od 12 mes rožnati

Set kock Maxi Abrick francoskega podjetja Écoiffier v sebi skriva 50 kock, ki so zapakirane v praktičnem zaboju. S kockami boste brezplačno prejeli kar 20 % kock. Kocke bodo malčki po igri lepo pospravili v rožnati zaboj. Otroške kocke so velike in zato lahko otroci z njimi preprosto rokujejo. Otroške kocke Abrick so kompatibilne z vsemi kockami iz kolekcije Maxi Abrick, zato lahko vaši otroci ustvarijo tudi večje stolpe. Pri sestavljanju, podiranju in zlaganju umetnij iz kock bodo otroci razvijali svojo fino motoriko, se učili razpoznavati barve in na ustvarjalen način uporabili svojo domišljijo ter razvijali svojo predstavnost.

Smoby in Écoiffier sta francoski znamki, ki proizvajata kakovostne plastične igrače, izdelane po strogih normah in evropskih standardih. Znamka Smoby je nosilec certifikata trpežnosti in kakovosti.Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja, njene igrače pa se ponašajo z originalnim francoskim dizajnom. Francosko podjetje Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znan je po svojem poudarku na ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost217*88*119 cm
Skupna višina119 cm
Dimenzije paketa190*34*50 cm
Skupna dolžina217 cm
Dolžina drsne površine200 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža11,5 kg / 14,5 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.