Komplet tobogan z vodometom Funny Double Toboggan 2 metrski Smoby in delovni avtomobilčki 3 vrste Power Worker

Opis izdelka

Komplet tobogana z vodometom Funny Double Toboggan in treh delovnih avtomobilčkov – tovornjaka, nakladalnika in bagra je izjemen set igrač s katerimi se bodo zabavali dečki in deklice od 2. leta starosti. Set igrač po znižani ceni bo razveselil tudi vse starše, ki bodo svojim otrokom priskrbeli kakovostne in trpežne igrače in krati izrazito prihranili. Igrače v setu Smoby in BIG se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala in ponujajo otrokom veliko zabavnih doživetij. Površina igrač v setu je zaščitena z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bodo ohranile žive barve tudi po več letih uporabe.

Tobogan z vodometom Funny Toboggan Double Smoby 2 metrski dvojne stene z UV filtrom od 2 leta

Tobogan z vodometom Funny Toboggan spada med najmodernejše otroške tobogane priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Tobogan bo otroke razveselil z drsno površino dolžine kar 2 metra. Originalna barvna kombinacija rdeče, modre in rumene barve bo razveselila otroke od 2. leta starosti že na prvi pogled, svoje žive barve pa bo tobogan ohranil tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Robusten tobogan ponuja možnost priklopa vrtne cevi in tako se bo v nekaj trenutkih spremenil na edinstveni vodni tobogan z vodometom, s katerim se bodo otroci zabavali ure in ure.

Tobogan je sestavljen iz kakovostnih stopničk s protizdrsno zaščito, ki bo otrokom omogočila varno plezanje. Masivna modra držala bodo otrokom priskrbela oporo in gotovost, preden se bodo usedli na toboganček in se spustili navzdol. Drsna površina v podobi vala je ergonomska in izjemno udobna. Funkcija vodometa bo med vročimi poletnimi dnevi otroke prijetno osvežila. Nosilnost stabilnega tobogana znaša 50 kg, tobogan je izjemno stabilen, rumene stopničke pa so opremljene s širokim podstavkom, da se tobogan ne bi prevrnil na tla. Drsno površino in stopničke povezuje trdna opora, ki zagotavlja maksimalno varnosti. Dimenzije otroškega tobogana merijo 217*88*119 cm, kjer celotna dolžina tobogana znaša 217 cm, višina pa 119 cm.

Tovornjak Power BIG delovni stroj dolžina 16 cm rumen od 24 mes

BIG Power tovornjak je čudovita in kakovostna igrača za otroke. Otroško delovno vozilce ima gumirana kolesa, zahvaljujoč katerim otrok med igro ne bo poškodoval tal. Delovni avtomobilček za otroke je čudovite rumene barve in je izdelan iz kakovostne plastike v Nemčiji. Avto ima premičen keson, tako da lahko otroci nanj naložijo pesek in kamenje, tovor odpeljejo na izbrano mesto in ga preprosto iztresli. Tovornjak je odlična igrača za otroke od 2. leta starosti, ki ne vsebuje majhnih delov in je izdelana za igro v notranjih prostorih in na prostem. Igra s tovornjačkom in njegovimi gibljivimi deli pripomore k razvoju predstavnosti, motoričnih spretnosti in logičnega mišljenja.

Nakladalnik Power BIG dolžina 23 cm rumen od 24 mes

BIG Power nakladalnik je čudovita in kakovostna igrača za otroke. Nakladalnik ima gumirana kolesa, zahvaljujoč katerim med igro ne bo poškodoval tal. Delovno orodje za otroke je čudovite rumene barve in je izdelan iz kakovostne plastike v Nemčiji. Vozilo ima gibljivo nakladalno roko z ročico, ki je primerna za otroške roke. Vozilo je odlična igrača za otroke od 2. leta starosti, ki ne vsebuje majhnih delov in je izdelana za igro v notranjih prostorih in na prostem. Igra z nakladalnikom in gibljivimi deli pripomore k razvoju predstavnosti, motoričnih spretnosti in logičnega mišljenja. Dolžina otroškega nakladalnika meri kar 24 cm.

Bager Power BIG delovni stroj dolžina 24 cm rumen od 24 mes

Bager Power BIG je otroški avtomobilček za igro, primeren za otroke od 24. meseca starosti. Delovni avtomobilček ima gumirana kolesa in premično sprednjo nakladalno roko. Bager za otroke je dimenzij 23*10*12 cm. Primeren je za igro v stanovanju, hiši ali na vrtu. Otroci se bodo z igro z delovnim strojem – bagrom zabavali ure in ure.  Igrača nima ostrih robov, tako da se otroci med igro ne bodo poškodovali. Dolžina otroškega bagra meri 24 cm.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. 

Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost217*88*119 cm
Skupna višina119 cm
Dimenzije paketa190*34*50 cm
Skupna dolžina217 cm
Dolžina drsne površine200 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža11,5 kg / 14,5 kg
Nosilnost50 kg
Barvačervená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha