Komplet tobogan Toboggan XS zelen Smoby in sprehajalček in voziček ter prikolica Buggy 3v1

Opis izdelka

Komplet tobogana Toboggan XS in sprehajalčka, vozička in prikolice Buggy 3v1 je izjemni set igrač za vse dečke in deklice od 2. leta starosti dalje. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, zahvaljujoč kateri boste starši prihranili več, kot pri nakupu igrač posamezno. Igrače v setu priznanih proizvajalcev Smoby in BIG so izdelane iz kakovostnega materiala in se bodo lepo podale na vaš vrt ali dvorišče.

Tobogan Toboggan XS Smoby z vodo dolžina 90 cm od 24 mes

Otroški tobogan Smoby v zeleno-rdeči barvni kombinaciji je eden izmed najkakovostnejših izdelkov med otroškimi tobogani. Tobogan Smoby ima 90 cm dolgo drsno površino je primeren za otroke že od 2. leta starosti. Drsna površina tobogana meri 38 cm. Je zelo varen in zaradi svoje ergonomsko oblikovane drsne površine zagotavlja prijetno in kakovostno drsenje za vsakega otroka. Otroški tobogan lahko preprosto zložite in znova sestavite, ko ni več v uporabi. Ne zavzema veliko prostora, in se zaradi majhnih dimenzij lahko umesti v otroško sobo ali avtomobilski prtljažnik, zato ga lahko s seboj vzamete na vikend ali k vodi. Edinstvena lastnost tega manjšega otroškega tobogana XS Toboggan je anti UV filter, ki varuje površino plastike pred sončnimi žarki in zagotavlja, da bodo barve tobogana ostale čudovito sveže še dolga leta kot prvega dne. Nosilnost tobogana znaša 20 kg.

Otroški tobogan ima še priročno odprtino za vodo, kamor lahko priklopite vrtno cev in otrok bo lahko iz tobogana zdrsel po vodi naravnost v svoj bazenček. Otroci bodo imeli kar svoj lasten mali vodni tobogan. Strašno se bodo zabavali, saj se vsi otroci radi spuščajo po toboganu. Zahvaljujoč svoji edinstveni barvni kombinaciji zelene in rdeče barve deluje izjemno pozitivno. Stopničke otroškega tobogana so protizdrsne in varne, saj je tobogan povsem stabilen. Višina stopničk tobogana znaša 75 cm. Širina meri 50 cm, dolžina od lestve do konca tobogana pa znaša 125 cm. Dolžina drsne površine meri 38 cm. Plastična površina tobogana je žametna na dotik in nežna za otroške rokice. Stopničke tobogana imajo protizdrsno površino, da bi se preprečilo možnemu zdrsu. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogicami. Njegovi robovi so zaobljeni, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali.

Sprehajalček, voziček in prikolica Buggy 3v1 BIG z zavoro za poganjalce

Sprehajalček, voziček in prikolica Buggy 3v1 priznanega nemškega proizvajalca BIG je izjemna multifunkcionalna igrača, ustvarjena za dečke in deklice od 1. do 5. leta starosti. Lahko ga namestite na vse poganjalce BIG Bobby Cars – New, Classic, Scooter, Neo in Next. Ta moderna igrača v čudoviti, sivo-beli barvni kombinaciji z rdečimi dodatki je univerzalna – manjši otroci jo bodo uporabili kot varen sprehajalček, z njim bodo delali svoje prve korake, kasneje ko voziček za svoje igrače, dojenčke, po nekem času pa jo lahko pripnejo tudi kot prikolico in se igrajo šoferje. Multifunkcijska prikolica raste skupaj z otrokom.

Na sprednjem delu sprehajalčka se nahaja zaščita, da se ne bi prevrnil, ki hkrati razpolaga tudi z zavoro na kolesih, ki jo bodo otroci uporabili pri prevažanju svojih igrač kot v vozičku. Kakovostna kolesa so prijetno mehka in tiha, primerna za notranje prostore kot tudi zunanje.Ko bodo otroci uporabljali sprehajalček kot prikolico, bodo zagotovo hvaležni za preprost priklop s pomočjo zatiča. Na zadnji strani igrače za plastično mrežico se nahaja prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci shranijo različne drobnarije in igrače. Površino sprehajalčka prekrivajo različne vesele sličice barvitih figuric. Zaobljeni del ročaja daje otrokom občutek gotovosti, saj je prilagojen majhnim otroškim rokicam.

Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost igralne hišice za otroke, ki je izdelan po strogih normah in evropskih standardih. Je nosilec certifikata trpežnosti in kakovosti. BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
Velikost125*50*75 cm
Skupna višina75 cm
Dimenzije paketa106*51*25 cm
Skupna dolžina125 cm
Dolžina drsne površine90 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,60 kg
Nosilnost20 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.