Komplet tabla za risanje in magnetki Ultimate Board Smoby dvostranska zložljiva in dva stolčka Kid

Opis izdelka

Tabla za risanje z magnetki Ultimative Board in 2 stolčka Kid bodo razveselili vse male dečke in deklice od 3. leta starosti dalje. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico. Sorojenci in prijatelji se bodo z njo igrali učence in učitelje, zahvaljujoč čemur se bodo približevali svetu odraslih in razvijali svoje logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša otrokom igrače najvišje kakovosti prvovrstnega videza.

Tabla za risanje in magnetki Ultimate Board Smoby dvostranska zložljiva tabla z 80 dodatki Smoby

Tabla za risanje Ultimate Board, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby je kakovostna dvostranska tabla za otroke od 3. leta starosti. Izdelana je iz trdne kovinske konstrukcije in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Je izredno priročna, otroci lahko eno stran lahko na tablo pišejo s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo. Pod tablo je prostoren predalček z razdelki za shranjevanje pripomočkov, pisal, flomastrov, kred in magnetkov.

Otroci bodo navdušeni nad setom 80 dodatkov, med katerimi bodo našli magnetne črke, številke, znake, flomaster, barvne krede in gobo. Tabla je nežne modre barve z oranžnimi detajli, tako da je primerna za dečke in deklice. Z njo se bodo igrali še leta in leta, medtem ko se bodo zabavali in hkrati oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju.

Taburet za otroke KidStool Smoby 2v1 zelen

Mizica za otroke KidStool Smoby 2v1 je kakovosten in brezčasen taburejček in hkrati mizica. V tem setu boste našli kar 2 priročna taburejčka, ki ju bodo otroci vsestransko uporabljali. Izdelana sta iz kakovostne plastike z UV filtrom, tako da njune barve ne bodo zbledele niti na soncu in bodo ohranile svojo barvitost. Višina otroške mizice meri 27 cm, nosilnost pa znaša 50 kg. Mizica Kidstool je primerna za otroke od 18. meseca starosti, ki že znajo samostojno sedeti, saj nima naslonjala. Mizice imajo več možnosti uporabe, otroci jih bodo uporabljali zunaj in notri, pri praznovanjih, piknikih in drugih priložnostih. Mere znašajo 33*33*27 cm.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost64*61*130 cm
Skupna višina130 cm
Dimenzije paketa56*11*74 cm
Skupna dolžina64 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.