Komplet tabla za risanje in magnetki Evolutiv Board Smoby nastavljiva dvostranska in miza z dvema stolčkoma stoličky Kid

Opis izdelka

Dvostranska tabla za risanje skupaj z magnetki Evolutiv Board, miza KidTable in 2 stolčka KidChair predstavlja moderni set igrač in dodatkov za vse otroke od 3. leta starosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo z nakupom prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico. Otroci se bodo igrali šolarje in umetnike v notranjih prostorih, med toplimi in sončnimi dnevi pa lahko stolčka in mizico odnesete ven, kjer si bodo malčki pripravili zabaven piknik. Med igro bodo razvijali svoje logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom igrače najvišje kakovosti in originalnega videza.

Tabla za risanje in magnetki Evolutiv Board Smoby po višini nastavljiva, dvostranska s prostorom za shranjevanje a 80 dodatkov

Tabla za risanje Evolutiv Board, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby je kakovostna dvostranska tabla, ki raste skupaj z otroci od 3. leta starosti. Izdelana je iz trdne kovinske konstrukcije in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Otroci lahko eno stran lahko na tablo pišejo s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo. Magnetno tablo lahko po višini nastavite glede na otrokove potrebe. Pod tablo je prostoren predalček z razdelki za shranjevanje pripomočkov, pisal, flomastrov, kred in magnetkov.

Na otroke čaka set 80 dodatkov, med katerimi bodo našli magnetne črke, številke, znake, flomaster, barvne krede in gobo. Tabla je čudovite zelene barve z oranžnimi detajli, tako da je primerna za dečke in deklice. Z njo se bodo igrali še leta in leta, medtem ko se bodo zabavali in hkrati oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju.

Miza za otroke KidTable Smoby modra z UV filtrom od 18 meseca

Miza za otroke KidTable je moderni in originalni vrtni dodatek francoskega proizvajalca Smoby, ki je primeren za dečke deklice že od njihovega od 18. meseca starosti. Mizica je modro-bele barvne kombinacije in bo svoje barve ohranila tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo preprečil bledenje barv. Za mizico se bodo udobno usedli kar 4 otroci, ki lahko ob njej uživajo v prigrizkih s svojimi sorojenci in prijateljih na vrtu ali v notranjih prostorih. Otroška mizica se odlično poda k hišicam Smoby in drugim vrtnim dodatkom iz kolekcije, med katere spadajo tudi prvorazredni stolčki KidChair, tabureti Kidstool in klopi KidBench.

Mizica je izdelana iz najkakovostnejše plastike s pomočjo posebne tehnologije Blow Molding, ki daje igračam Smoby najvišjo trdnost in trpežnost. Mizica je stabilna, njene robustne nogice pa so prilagojene igri tudi v notranjih prostorih. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina mizice pa je nežna in žametna na dotik. Višina mizice meri 45 cm, tako da jo bodo dosegli tudi majhni otroci. Mere mizice znašajo 76*52*45 cm, njegova teža pa je 3,9 kg. Priročno mizico lahko brez napora premaknete kamor koli jo boste potrebovali, hitro pa se tudi sestavi.

Stolček za otroke KidChair Smoby zelen z UV filtrom, nosilnost 50 kg, višina sedeža 27 cm od 18 mes

Stolček za otroke KidChair, francoskega proizvajalca Smoby je originalen stolček za otroke od 18. meseca starosti. V tem setu najdete kar 2 stolčke, tako da boste sedež priskrbeli tudi dvema sorojencema ali pa prijateljem. Njihove čudovite barve so zaščitene z UV filtrom in zato niti po daljšem času ne bodo izgubile svoje barvitosti. Sedež stolčka je na višini 27 cm, skupna višina z naslonjalom pa meri 50 cm. Nosilnost otroškega stolčka znaša 50 kg in je odličen stolček za to, da bi se vaši malčki učili samostojno sedeti v pravilnem položaju. Stolček lahko malčki uporabljajo za igro in tudi med malicanjem na vrtni zabavi, saj se bo popolnoma podal k otroškim hiškam Smoby.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost64*61*130 cm
Skupna višina130 cm
Dimenzije paketa56*13*74 cm
Skupna dolžina64 cm
Nastavljiva višinaDa
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.