Komplet tabla za risanje in magnetki Ultimate Board Smoby dvostranska zložljiva in magnetna abeceda in številke 72 kom

Opis izdelka

Tabla za risanje z magnetki Ultimate Board in set magnetnih črk in številk je odličen set, ki bo zabaval vse spretne od 3. leta starosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico. Otroci se bodo z njimi igrali šolarje in umetnike, se približevali svetu odraslih in s pomočjo črk in številk razvijali svoje logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša otrokom igrače najvišje kakovosti prvovrstnega videza.

Tabla za risanje in magnetki Ultimate Board Smoby dvostranska zložljiva tabla z 80 dodatki Smoby

Tabla za risanje Ultimate Board, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby je kakovostna dvostranska tabla za otroke od 3. leta starosti. Izdelana je iz trdne kovinske konstrukcije in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Je izredno priročna, otroci lahko eno stran lahko na tablo pišejo s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo. Pod tablo je prostoren predalček z razdelki za shranjevanje pripomočkov, pisal, flomastrov, kred in magnetkov.

Otroci bodo navdušeni nad setom 80 dodatkov, med katerimi bodo našli magnetne črke, številke, znake, flomaster, barvne krede in gobo. Tabla je nežne modre barve z oranžnimi detajli, tako da je primerna za dečke in deklice. Z njo se bodo igrali še leta in leta, medtem ko se bodo zabavali in hkrati oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju.

Magnetne črke Smoby abeceda, številke in znakci 72 kosov

Set magnetnih črk Smoby je odličen dodatek za šolsko tablo za otroke. Set črk za tablo je sestavljen iz 72 črk, številk in matematičnih znakov. Otroci lahko iz magnetnih črk na otroški tabli ustvarjajo različne sličice, se učijo sestavljati prve besede ali računati preproste primere. 72 magnetnih črk lahko z učenjem črk in številk pomaga otrokom v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju. To je izredno dober pripomoček za igro in učenje. Z rokovanjem z majhnimi črkami se razvijajo fina motorika in ročne spretnosti.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost64*61*130 cm
Skupna višina130 cm
Dimenzije paketa56*11*74 cm
Skupna dolžina64 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.