Komplet avtomobilska steza Mega Jump Vroom Planet Smoby skakalna in večnadstropna garaža z avtopralnico od 18 mes

Opis izdelka

Komplet igrač skakalne avtomobilske steze Mega Jump Vroom Planet in garaže Vroom Planet Premier je odličen komplet igrač za dečke. Lepo se podajo barvno in tudi funkcionalno. Dečki lahko sestavijo lasten avtomobilski center. Cenovno ugodni ponudbi 2 igrač Smoby se ne boste mogli upreti, saj je resnično izjemna, zato ne oklevajte in kupite te fantastične igrače tudi svojim malim navihancem. Te igrače so izdelki iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby, ki se že leta ponaša z izdelavo kakovostnih in varnih igrač z originalnim dizajnom. Garaža in avtomobilska steza imata čudovito dodelane detajle, zahvaljujoč čemur bodo hitro postale priljubljene igrače otrok. 

Avtosteza za otroke Mega Jump Vroom Planet Smobyskakalna z 2 avtomobilčkoma od 18 meseca

Skakalna steza za avtomobile Mega Jump Vroom Planet Smoby je odlična avtomobilska steza za dečke od 18. meseca starosti, v pestrih in živih barvah. V paketu sta tudi dva avtomobilčka, ki jih bodo dečki uporabili pri ustvarjanju zabavnih in vznemirljivih elementov na avtomobilski stezi. Ima preprosto štartno mesto za fantastične skoke avtomobilov. En avtomobilček položite na spodnjo stezo in poletel bo, ko boste pritisnili na gumb. Drug avtomobilček se bo izstrelil iz zgornjega dela, hitro prešel čez velik ovinek in naletel na oviro na spodnjem delu ali pa se spustil po strmem klancu in šel skozi zanko. Višina steze za avtomobilčke je 67 cm, najmlajši dečki lahko ob njej stojijo in udobno pripravljajo svoja prevozna sredstva za hitre in nevarne dirke.

Igra z avtomobilčki je zelo priljubljena med najmlajšimi dečki že več desetletij. Z avtomobilčki so se igrali naši očetje, dedki in pradedki. Majhni fantki se radi igrajo dirke, zasledovanje ali pa reševalne akcije s svojimi prevoznimi sredstvi. Zanje so najbolj priljubljene igrače prav avtomobilske steze, saj lahko po njih svoje avtomobilčke peljejo hitro in tako so igre vedno vznemirljive. Igra z avtomobilčki in skakalno stezo za dečke pa ni le zabavna, ampak je tudi dobrodošla za otrokov razvoj. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina in groba motorika ter logično mišljenje in prostorsko dojemanje. Razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija.

Etažna garaža Vroom Planet Premier Smoby z 2 avtomobilčkoma in avtopralnico od 18 mesecev

Etažna garaža Vroom Planet Premier Smoby je multifunkcijska fantovska igrača, primerna za vse dečke od 18. meseca starosti. Otroška garaža za avtomobilčke ima 1 etažo, ki je s pritličjem povezana s toboganom, na etažo pa vodi dvigalo za avtomobilčke. Tam so tudi zapornice, različni prometni znaki in nalepke. Podaj bodo vaši mali navihanci našli avtopralnico ploščadjo za izstrelitev, zgoraj pa je heliport. Celotna fantovska igrača se ponaša z barvami in ima realističen dizajn. Prihaja v paketu z dvema avtomobilčkoma. Najmlajši dečki se bodo z njo zabavali ure in ure, saj je to izredno originalna in brezčasna igrača, ki ne bo nikoli dolgočasila. Dimenzije merijo 56*29*32 cm, izdelana pa je iz kakovostne plastike, ki je trpežna in prijetna na dotik. K etažni garaži lahko dokupite tudi druge avtomobilčke.

Smoby je popularen francoski proizvajalec najlepših otroških plastičnih igrač. Vse igrače proizvajalca Smoby imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok med igro. Žive in pestre barve igrač Smoby spodbujajo otroško domišljijo. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna za otroške roke. Plastika je žametna na dotik. Komplet avtomobile in garaže je izredno zabaven set igrač, s katerimi se bodo otroci igrali ure in ure, igra z avtomobilčki pa jim ne bo nikoli dolgočasna. Zato v zbirki vašega malčka ne sme manjkati niti steza za avtomobile.

Doprava nad 49€
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost75*73*67 cm
Skupna višina67 cm
Dimenzije paketa56*10*43 cm
EmbalažaDa
Teža1,95 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna