Komplet avtomobilska steza Mega Jump Vroom Planet Smoby skakalna in večnadstropna garaža z avtopralnico od 18 mes

Opis izdelka

Komplet igrač skakalne avtomobilske steze Mega Jump Vroom Planet in garaže Vroom Planet Premier je odličen komplet igrač za dečke. Lepo se podajo barvno in tudi funkcionalno. Dečki lahko sestavijo lasten avtomobilski center. Cenovno ugodni ponudbi 2 igrač Smoby se ne boste mogli upreti, saj je resnično izjemna, zato ne oklevajte in kupite te fantastične igrače tudi svojim malim navihancem. Te igrače so izdelki iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby, ki se že leta ponaša z izdelavo kakovostnih in varnih igrač z originalnim dizajnom. Garaža in avtomobilska steza imata čudovito dodelane detajle, zahvaljujoč čemur bodo hitro postale priljubljene igrače otrok. 

Avtomobilska steza Mega Jump Vroom Planet Smoby skakalna od 18 mes

Avtosteza Vroom Planet Mega Jump, francoskega proizvajalca Smoby je edinstvena avtosteza za otroke od 18. meseca starosti. Otroška avtosteza je živih barv in vsebuje 2 avctomobilčka, ki ju bodo otroci uporabili pri ustvarjanju zabavnih in vznemirljivih elementov na avtomobilski stezi. Spuščanje avtomobilčkov po avtostezi z višino 67 cm je zabavno za vse ljubitelje motornih vozil. Najmlajši lahko ob 67 cm visoki stezo stojijo in pripravijo svoja vozila za hitre in nevarne dirke. Strm padec na začetku modre steze in premična skakalnica most na rumeni stezi zagotavljata razburljive dirke. Strm ovinek in zanka prinašata napetost, kateri avtomobilček bo na cilj prišel prvi.

Avtosteza ima preprosto štartno mesto za fantastične skoke avtomobilov. En avtomobilček položite na spodnjo stezo in poletel bo, ko boste pritisnili na gumb. Kaskaderski podvigi veselih avtomobilčkov se nadaljujejo tudi v ciljni ravnini, kjer morajo premagati visok doskok. Če se avtomobilček pokvari, jih lahko spreten mehanik v boksu takoj popravi, tam pa jih že čaka tudi bencinska črpalka.  Z avtostezo Vroom Planet z dvema skakalnima avtomobilčkoma boste otrokom podarili veselo in razburljivo zabavo. Mere te zabavne igrače so 75*73*67 cm, kjer skupna dolžina meri 75 cm.

Parkirna hiša z avtopralnico First Garage Little Smoby heliport z dvigalom in bencinsko črpalko z 1 avtomobilčkom od 18 mes

Parkirna hiša z avtopralnico First Garage Little je izjemna igrača za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Garaža nežnih pastelnih barv malim šoferjem ponuja bencinsko črpalko za polnjenje goriva in prav tako avtopralnico, v kateri lahko avto natančno operejo. Garaža za avtomobilčke ima dve nadstropji, ki sta povezani z dvigalom, prav tako pa ne manjka niti toboganček, po katerem se avtomobilček spusti na tla. Garaža je opremljena s parkirnimi mesti, v pritličju pa je tudi mesto za tehnični servis avtomobila. Streha garaže je opremljena s pristajalno površino za helikopterje.

Igra z avtomobilčki in parkirno hišo pripomore k razvoju spretnosti in sposobnosti otrok, že od njihove zgodnje starosti. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti, logiko in prostorski vid. Dimenzije garaže znašajo 56*29*32 cm. Del garaže je tudi 1 moder avtomobilček z zaobljenimi robovi.

Smoby je priljubljeni francoski proizvajalec najlepših otroških plastičnih igrač. Vse igrače proizvajalca Smoby imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok med igro. Žive in pestre barve igrač Smoby spodbujajo otroško domišljijo. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna do otroških rok. Plastika je žametna na dotik

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost75*73*67 cm
Skupna višina67 cm
Dimenzije paketa56*10*43 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,95 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.