Komplet sprehajalček in voziček z zavoro Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby in dojenček polžek 30 cm z zvokom

Opis izdelka

Sprehajalček in voziček z zavoro Croc Baby Walker in dojenček v kostumu polžka z zvokom tvorita brezčasni set igrač, s katerim se bodo zabavali dečki in deklice od 12. meseca starosti. Moderni set znamke Smoby prinaša otrokom evropsko kakovost in originalen francoski dizajn. Sprehajalček in dojenček se barvno in dizajnersko lepo podata, v otroški sobici bosta ustvarila veselo in prijetno vzdušje. Otroci bodo s pomočjo sprehajalčka naredili svoje prve korake, pridobivali samozavest in hkrati vozili dojenčka v kostumu polžka, ki po pritisku na trebušček daje zvok poljubčka.

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker MiniKiss 3in1 Smoby z zavoro in varnostnim pasom od 12 meseca

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker 3v1 iz izdaje Minikiss, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke od 12. meseca starosti dalje, ki se radi igrajo s svojimi dojenčki. Večfunkcijski sprehajalček v nežni svetlo modri barvi bo vašim najmlajšim pomagal pri njihovih prvih korakih kot sprehajalček. Nanj se lahko opirajo, pridobivajo zaupanje sami vase in tako osvajajo pravilne gibe. Starše bo razveselila funkcija zaviranja – z zatičem na kolesih lahko sprehajalček preprosto zaustavijo, kar otrokom zagotavlja varnost. Sprehajalček služi kot voziček, kamor lahko položite dojenčka v dva položaja – sedež lahko nastavite tako, da dojenček sedi v smeri vožnje ali pa obrnjen k otroku. Otroci se bodo učili hoditi, hkrati pa komunicirali s svojim dojenčkom. 

Voziček za dojenčke ima na straneh prikazane vesele sličice živalic, ki se podajo tudi z dojenčki v živalskih kostumih iz izdaje MiniKiss. Varnostni pas bo dojenčka zaščitil pred padcem iz sedeža. Zaobljeni ergonomski ročaj je popolnoma prilagojen majhnim otroškim rokicam in jim omogoča lahko upravljanje s sprehajalčkom. Snemljiv sedež služi otrokom kot priročen avtosedež, ki se lahko prenaša, skupaj z dojenčkom ga lahko odnesejo na obiske in izlete.

Dojenček v kostumu Polžek Minikiss Croc Smoby rumeni z zvokom 'cmok’ in mehkim trebuščkom od 12 meseca

Dojenček v kostumu polžka bo razveselil vse deklice od 12. meseca starosti, ki se bodo z njim igrali leta in leta. Dojenčka iz serije MiniKiss Croc Doll lahko vzamete s seboj na izlete in obiske, ponoči bo otrokom pomagal zaspati in jim dal občutek varnosti. Očarljiva rumena barva kostuma v kombinaciji z nasmejanim obrazkom in velikimi veselimi očkami jih bo razveseljevala ure in ure. Otroke bo navdušila tudi izjemna funkcija – po pritisku na trebušček se bo zaslišal zvok poljubčka. Je prav ustvarjen za objemanje in crkljanje, otroci lahko nanj pritiskajo, koliko bodo želeli. Velikost dojenčka znaša 30 cm.

Obrazek dojenčka je iz prvorazredne plastike, prijetne na dotik, telo pa je iz mehkega blaga. Poleg polžka iz serije iz serije Croc Doll imamo v ponudbi tudi dojenčka v kostumu krokodila in dinozavra, s katerima tvori neločljivo trojico. Igra z dojenčkom prinaša otrokom občutek odgovornosti, učijo se skrbeti zanj in ga ohranjati čistega. S to skrbjo na igriv način se približujejo svetu odraslih. Izboljšujejo si fino motoriko, ročne spretnosti in prav tako komunikacijske in jezikovne sposobnosti pri pripovedovanju različnih zgodb in uspavanju. Elektronski modul v dojenčku deluje na 3 baterije tipa LR44.

Smoby je priznana francoska znamka, ki že leta in leta otrokom prinaša prvorazredne igrače, pravega francoskega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*45*47 cm
Dimenzije paketa49*15*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.