Komplet sprehajalček in voziček z zavoro Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby in dojenček krokodil 30 cm z zvokom

Opis izdelka

Sprehajalček in voziček z zavoro Croc Baby Walker in dojenček v kostumu krokodila z zvokom predstavljata odličen set igrač, ki bo razveselil tudi najmlajše otroke od 12. meseca starosti. Originalni set znamke Smoby ponuja dečkom in deklicam evropsko kakovost in pravi francoski dizajn. Sprehajalček in dojenček se barvno in dizajnersko lepo podata, v otroški sobici bosta ustvarila veselo vzdušje. Otroci bodo zahvaljujoč sprehajalčku pridobili samozavest pri prvih korakih in v njemu hkrati vozili tudi novega dojenčka v kostumu krokodila, ki po pritisku na trebušček daje zvok poljubčka.

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker MiniKiss 3in1 Smoby z zavoro in varnostnim pasom od 12 meseca

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker 3v1 iz izdaje Minikiss, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke od 12. meseca starosti dalje, ki se radi igrajo s svojimi dojenčki. Večfunkcijski sprehajalček v nežni svetlo modri barvi bo vašim najmlajšim pomagal pri njihovih prvih korakih kot sprehajalček. Nanj se lahko opirajo, pridobivajo zaupanje sami vase in tako osvajajo pravilne gibe. Starše bo razveselila funkcija zaviranja – z zatičem na kolesih lahko sprehajalček preprosto zaustavijo, kar otrokom zagotavlja varnost. Sprehajalček služi kot voziček, kamor lahko položite dojenčka v dva položaja – sedež lahko nastavite tako, da dojenček sedi v smeri vožnje ali pa obrnjen k otroku. Otroci se bodo učili hoditi, hkrati pa bodo komunicirali s svojim dojenčkom. 

Voziček za dojenčke ima na straneh prikazane vesele sličice živalic, ki se podajo tudi z dojenčki v živalskih kostumih iz izdaje MiniKiss. Varnostni pas bo dojenčka zaščitil pred padcem iz sedeža. Zaobljeni ergonomski ročaj je popolnoma prilagojen majhnim otroškim rokicam in jim omogoča lahko upravljanje s sprehajalčkom. Snemljiv sedež služi otrokom kot priročen avtosedež, ki se lahko prenaša, skupaj z dojenčkom ga lahko odnesejo na obiske in izlete.

Dojenček v kostumu Krokodil Minikiss Croc Smoby zeleni z zvokom 'cmok' in mehkim trebuščkom od 12 mes

S čudovitim dojenčkom v kostumu krokodila se bodo otroci zatopili v svet domišljije in fantazije. Dojenček iz serije MiniKiss bo hitro postal priljubljeni sopotnik vseh otrok od 12. meseca starosti, ki ga bodo lahko vzeli s seboj na izlete in obiske ali pa z njim zvečer hitreje zaspali. Očarljiva zelena barva kostuma v kombinaciji z nasmejanim obrazkom in velikimi veselimi očki jih bo razveseljevala leta in leta. Otroke bo navdušila tudi odlična funkcija – po pritisku na trebušček se bo zaslišal zvok poljubčka. Je prav ustvarjen za objemanje in crkljanje, otroci lahko nanj pritiskajo, koliko bodo želeli.

Obrazek dojenčka je iz kakovostne plastike, prijetne na dotik, telo pa je iz mehkega blaga. Poleg krokodila iz serije iz serije Croc Doll imamo v ponudbi tudi dojenčka v kostumu polžka in dinozavra, s katerima tvori neločljivo trojico. Igra z dojenčkom prinaša otrokom občutek odgovornosti, učijo se skrbeti zanj in ga ohranjati čistega. S to skrbjo na igriv način se približujejo svetu odraslih. Izboljšujejo si fino motoriko, ročne spretnosti in prav tako komunikacijske in jezikovne sposobnosti pri pripovedovanju različnih zgodb in uspavanju. Velikost dojenčka je 30 cm, elektronski modul deluje na 3 baterije LR44.

Smoby je priznana francoska znamka, ki že leta in leta otrokom prinaša prvorazredne igrače, pravega francoskega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*45*47 cm
Dimenzije paketa49*15*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.