Komplet sprehajalček z didaktičnim kovčkom Trott Cotoons 2v1 Smoby z zvokom in lučko in sedež za v banjo Žaba s priseski

Opis izdelka

Sprehajalček z didaktičnim kovčkom Trott Cotoons 2v1 in sedež za v kopalno kad Žaba s priseski bosta razveselila vse dečke in deklice od 12. meseca starosti. Set ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu so skupaj lepo usklajene in predstavljajo lep dodatek otroške sobe in kopalnice, hkrati pa v otrocih razvijajo fino motoriko, spretnosti in gibalne sposobnosti. Igrače francoskega proizvajalca Smoby v sebi združujejo originalen dizajn in najvišjo kakovost.

Sprehajalček z didaktičnim kovčkom Trott Cotoons 2v1 Smoby z zvokom in lučko ter 8 funkcijami od 12 mes

Sprehajalček Trott Cotoons 2v1 je večfunkcijska igrača in pripomoček za gibanje za najmlajše otroke od 12. meseca starosti, ki jih bo pomagala pri njihovih prvih korakih. Zahvaljujoč originalnemu francoskemu dizajnu in zvočnim ter svetlobnim učinkom bo hitro postal priljubljeni družabnik vsakega otroka.Zahvaljujoč široki namestitvi koles je sprehajalček za otroke zelo stabilen. Didaktični kovček z 8 funkcijami, ki je del sprehajalčka, lahko snamete in samostojno uporabljate. Ročaj je na idealni višini 47 cm, otroci se lahko nanj udobno oprejo. Njihova varnost je zagotovljena zahvaljujoč ročicam na kolesih s funkcijo zaviranja.

Didaktična plošča v podobi kovčka vsebuje mnogo iger, ki pomagajo pri otrokovem motoričnem razvoju. Otroci pritiskajo in obračajo različne barvne tipke, igrajo se z očki na zgornjem delu plošče in mečejo kocke s potiski v pravilne odprtine. Zahvaljujoč temu se bo instinktivno naučil prepoznavati posamezne barve in oblike, igrača predstavlja odlično zabavo za ure in ure. Hkrati pa poskušajo različne melodije in se zabavajo z lučkami. Igralno ploščo lahko zahvaljujoč držalu preprosto prenašate, starši ga lahko vzamejo otrokom tudi na izlet ali obisk.

Sedež za kopanje Žaba Baby Bath Time Cotoons Smoby z rožico in priseski od 6-16 mes

Otroški sedež za v vodo v stilu Žabice z rožico in dodatki je primeren za vsakega otroka od 6. meseca starosti. Otroci sedijo v sedežu in se med kopanjem igrajo v banjici. Počutijo se varno in imajo hkrati veliko možnosti, kako odvrniti svojo pozornost od kopanja. Sedež za v vodo v zeleni barvi je izdelan iz kakovostne umetne mase, ki je trpežna in hkrati nežna. Zaradi zaobljenih oblik je sedež varen in ergonomsko oblikovan, zahvaljujoč čemur se otroci ne bodo poškodovali. Zasnovan je tako, da otrok pri igri ne bi omejeval. Sedež za v vodo je sestavljen iz dveh delov – iz stolčka z igračami in sedeža. Mizica z igračami za kopanje je spredaj okrašena s školjkico.

Mizica se preprosto s pritiskom primakne k stolčku in se s pomočjo gumba sprosti. Mizico za igranje odmaknemo, in tako otroka preprosto vzamemo ven. Sedež za v banjo za najmlajše bo zahvaljujoč svoji čudoviti zeleni barvi prevzel vsakega otroka. Barve na sedežu spodbujajo otroško domišljijo in na vsakega malčka delujejo pozitivno. Na spodnjem delu sedeža se nahajajo priseski, zahvaljujoč čemur se otroci v sedežu ne bodo drseli, kar naredi sedež stabilen.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Uporabljene barve spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost51*47*43 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa45*18*57 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,69 kg
OpombaBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.