Komplet sprehajalček z didaktičnim kovčkom Trott Cotoons 2v1 Smoby z zvokom in lučko in interaktivni Robot 1,2,3 Smart s senzorjem gibanja in 2 igrama

Opis izdelka

Sprehajalček z didaktičnim kovčkom Trott Cotoons 2v1 in interaktivni Robot 1, 2, 3 s senzorjem gibanja predstavljata vrhunski set igrač, ki bo navdušil vse otroke od 12. meseca starosti. Set ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu lepo podajo in predstavljajo odličen dodatek otroške sobe, z igro z njimi pa otroci razvijajo svojo fino motoriko, kognitivne spretnosti in logično mišljenje. Igrače francoskega proizvajalca Smoby v sebi združujejo originalen dizajn in najvišjo kakovost.

Sprehajalček z didaktičnim kovčkom Trott Cotoons 2v1 Smoby z zvokom in lučko ter 8 funkcijami od 12 mes

Sprehajalček Trott Cotoons 2v1 je večfunkcijska igrača in pripomoček za gibanje za najmlajše otroke od 12. meseca starosti, ki jih bo pomagala pri njihovih prvih korakih. Zahvaljujoč originalnemu francoskemu dizajnu in zvočnim ter svetlobnim učinkom bo hitro postal priljubljeni družabnik vsakega otroka. Zahvaljujoč široki namestitvi koles je sprehajalček za otroke zelo stabilen. Didaktični kovček z 8 funkcijami, ki je del sprehajalčka, lahko snamete in samostojno uporabljate. Ročaj je na idealni višini 47 cm, otroci se lahko nanj udobno oprejo. Njihova varnost je zagotovljena zahvaljujoč ročicam na kolesih s funkcijo zaviranja.

Didaktična plošča v podobi kovčka vsebuje mnogo iger, ki pomagajo pri otrokovem motoričnem razvoju. Otroci pritiskajo in obračajo različne barvne tipke, igrajo se z očki na zgornjem delu plošče in mečejo kocke s potiski v pravilne odprtine. Zahvaljujoč temu se bo instinktivno naučil prepoznavati posamezne barve in oblike, igrača predstavlja odlično zabavo za ure in ure. Hkrati pa poskušajo različne melodije in se zabavajo z lučkami. Igralno ploščo lahko zahvaljujoč držalu preprosto prenašate, starši ga lahko vzamejo otrokom tudi na izlet ali obisk.

Interaktivni Robot 1,2,3 Smart Smoby igra Skrivalnice in Sledi mi! s senzorjem gibanja od 18 mes

Interaktivni robot 1,2,3 Smart, z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby predstavlja popolno darilo za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Opremljen je s senzorjem za gibanje, otroci pa se bodo z njim igrali na dva načina, ki bosta preizkusila njihove gibalne spretnosti. Robotska igrača se lahko premika zahvaljujoč koleščkom, z zaznavo gibanja pa otrokom daje povratno informacijo s pomočjo glasu. Živa barvna zasnova iz kakovostne in trpežne umetne mase v kombinaciji s svetlobnimi in zvočnimi učinki bo leta in leta zagotovo zabavala tudi več otrok hkrati. Izboljšali si bodo koncentracijo in opažanja, naučili se bodo hitro odzivati. 

Možnosti igre

  • 1,2,3 Pojdi! – robot si na začetku igre oči zakrije s prsti, šteje do tri, otroci pa se mu morajo neopaženo približati in pritisniti tipko na njegovi glavi. Ko neha šteti, odloži roke in otroci morajo obstati. Če se premaknejo, se morajo vrniti na startno črto. Pri tej igri se učijo potrpežljivosti, koncentracije in hitrih odzivov. 
  • Sledi mi! – premični način, med katerem otroci dobivajo ukaze; robotek prikazuje različne gibe, otroci pa jih morajo ponoviti. Lahko se obrača za 360 °, je spreten, hodi naprej, nazaj in se vrti. Hkrati pa daje tudi svetlobne efekte. Otroci bodo pri ponavljanju gibov razmigali celo telo in okrepili mišice na rokah in nogah.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Uporabljene barve spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost51*47*43 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa45*18*57 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,69 kg
OpombaBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.